دوستان لطفا کککککککککککککنقل قول:
Printable View
دوستان لطفا کککککککککککککنقل قول:
اتفاقا من هم با فری گیت کار کردم و موردی که شما عنوان کردی برای من هم مسجلهنقل قول:
دلیل آپلود نسبتا بالای این نرم افزار رو نمیدونم (هر چند دوست دارم که بدونم :n02:)
با گوگل کردن هم اطلاعات خاصی دستگیرم نشد (مثلا گفته شده فری گیت بسته های اطلاعاتی رو encrypt میکنه اما توضیحی داد نشده که بر اساس کدام پروتوکل یا الگوریتم)
اما به هر حال دو نکته نسبتا قابل توجه این وسط موجوده :
اول اینکه امضای دیجیتال فری گیت جز فهرست سفید کسپرسکیه
و دوم هم اینکه احتمالا لابراتوارهای کسپرسکی همیشه در حال مانیتور کردن شبکه جهانی هستند و اگه مورد مشکوکی در ارسالها و دریافتها مشاهده کنند احتمالا کاربران رو به صورت اعلان عمومی در جریان میگذارند (هر چند که مطمئن نیستم آیا مثلا نوع اطلاعات رد و بدل شده بین سرورهای فری گیت و کلاینت ها رو هم مانیتور میکنند یا نه)
در هر حال خوشحال میشم اگه کسی اطلاعات بیشتری در این زمینه داره بیان کنه
سلام
با عرض تسلیت اربعین بر امام زمان و کلیه دوستان
چند روزی میشه که به این مشکل خوردم حتی کسپرمو از 2012 به 2013 تبدیل کردم دوباره این جوری شد کمک کنید ممنون
نتونستم عکسهاشو بذارم دیتا بیس میده در خالی که اپدیت میشه
سلام عزیزنقل قول:
تاریخ و ساعتت رو دقیق به میلادی تنظیم کن بعد ریست کن بزن آپدیت ببین درست میشه
سلامنقل قول:
تاریخم درسته 2013/4/1 ساعتم هم ساعت تهرانه قبلا همین تاریخ بود یعنی به تاریخ دست نزدم
سلامنقل قول:
نه دیگه اگه درسته دست نزن.شاید دیتابیس خراب شده.حالا یبار بزن فول آپدیت بشه ببین بازم همین مشکل پیش میاد؟
راستی ورژن کسپرت چنده 2012 یا 2013 ؟
سلام
اولش 2012 بود همین ایراد براش پیش اومد منم 2013 ریختم اولین بار اپدیت شد ولی حالا مثل قبل شده
با چی آپدیت میکنی؟ با خود کسپر یا با برنامه kasper updater ؟نقل قول:
سلام با خود کسپر 5 یا 6 سالی میشه که کسپر دارم اولین باره که اینطوری شده
راستش نمیدونم راه حلی برای رفع مشکلت باشه یا نه.نقل قول:
ولی در هر صورت اگه خواستی دفعه بعد کسپر رو از اول آپدیت کنی از برنامه kasper updater استفاده کن.چون کسپر 2013 قابلیت ذخیره آپدیتها رو نداره و وقتی شما ویندوز عوض کنی آپدیتها میپره.پس مجبوری از اول آپ کنی
واسه همین این دفعه خواستی آپ کنی با برنامه kasper updater آپ کن.
آموزش این برنامه هم توی همین تاپیک هست خواستی بگو برات بذارم.
موفق باشی