نقل قول:
اگه فولدر بازیت TM داره پاکش کن
Fault Module Name: atidxx32.dll خطای درایورت رو داده ورژنش هم قدیمیه Version: 8.15.10.163
به نظرم از سایت amd آپدیت کنی برطرف شه.
Printable View
نقل قول:
اگه فولدر بازیت TM داره پاکش کن
Fault Module Name: atidxx32.dll خطای درایورت رو داده ورژنش هم قدیمیه Version: 8.15.10.163
به نظرم از سایت amd آپدیت کنی برطرف شه.
مشکلت یه خورده عجیبه!!نقل قول:
اول از همه DX همراه بازی رو نصب و مطمئن شو کارت صدات هم به طور صحیح نصب شده اگه بازم درست نشد بیین با تعویض کرک درست میشه:
کد:http://gf.wiretarget.com/battlefield_3.htm
DX نصب کردم . کارت صدا هم نصبه . کرک هم عوض کردم ولی نشدنقل قول:
این روش رو هم که چند صفحه قبل بود هم تست کردم
بازم نشد. یعنی یه 20-30 ثانیه درست بود بعد یهو باز صدا انعکاس دار شد :41:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6602990&postcount=1408
الانم بازیو روی 740*480 اجرا میکنم :41:
نقل قول:
ميتوني لينك آپلودش رو همينجا بزاري?
دوستانیکه تموم کردند یه عنایتی به این پست هم داشته باشن :11:نقل قول:
درایور اپدیته! دیگه کسی نیست!؟؟نقل قول:
والا من تموم کردم اما زبانم انقدر ضعیفه که اصلا نفهمیدم اما اخر بازی همین دموی اول بازی هست یارو میپره تو قطار را دوباره نشون میده اما این بار کامل تره اونجا که یارو اصلحه میذاره رو سرش نمیره میذاره دنبال همون یارو تو خیابون یه تصادف میکنند بعدم اون میمیرد خودشم خود کشی میکند.
دوستان بگم من زبانم خیلی ضعیفه اما این اول بازی که شروع میشد در واقع قسمت اخره که کامل نشون میده تو دمو که نشون میده دارد
دتو داستان همون شخصیتی که باهاش بازی میکنی همینهه که تو دمو سربازه رو صندلی نشسته.
ببخشید بد توضیح دادم .
سلام، سيستم من رم 2 گيگ با سي پي يو Core 2 Duo Intel 2.8 GHz و گرافيك 9400 GT هست، نسخه سه دي وي ديه بازي رو گرفتم ولي خيلي تيك ميزنه، با تغيير در تنظيمات ويدئو هم فرقي نميكنه، مي خواستم بدونم مشكل از بازيه يا سيستم من جواب نميده؟
ممنون ميشم اگه جواب بديد.
بلک برن که دیگر راهی برایش نمانده به کمک مونتس که همراه او توسط CIA دستگیر شده از محل بازجویی فرار می کند و خود را به سلیمان می رساند تا جلوی انفجار را بگیرد. بالاخره پس از درگیری های فراوان سلیمان توسط بلک برن کشته می شود و بلک برن سلاحی را که قرار است در نیویورک منفجر شود در اختیار می گیرد.
اخر بازی همینه خوب بلک برن جلو انفجار بمب میگیره بد یه دمو نشون بازی تموم میشد!
من با کارت 6670 power color .... روی Ultra بازی کردم....