اصلا لنفوسیتی در خون ساخته نمیشه . همشون توی سلول های بنیادی هستن بعضی هاشون توی خون و در لنف و ... هستن و لنفوسیت های T هم که در تایموس بالغ میشن نه اینکهدر اونجا تولید بشن
Printable View
اصلا لنفوسیتی در خون ساخته نمیشه . همشون توی سلول های بنیادی هستن بعضی هاشون توی خون و در لنف و ... هستن و لنفوسیت های T هم که در تایموس بالغ میشن نه اینکهدر اونجا تولید بشن
ریاضیات پایه با طعم گیلاس (انتشارات کوله پشتی) اگه خیلی ضعیف هستی میتونه خوب باشه.نقل قول:
برای تصاعد و تابع و لگاریتم . .. .یعنی ریاضی پایه
چه کتابایی رو پیشنهاد میکنین ؟
رمزینه هم اگه متوسط هستی خوبه.
آخرش اگه تست بیشتر خواستی، تستهای سطح 1 میکرو بانک رو بزن.
سراغ خوشخوان هم نرو چون سطحش بالاست.
در مورد 10 استاد و کتابای دیگه هم چون ندیدم نظری ندارم. شاید اونا بهتر باشن.
منظورم من زیست دوم 87 بود!نقل قول:
در مورد نحوه درمان نزدیک بینی و دور بینی 88 با 90 فرق داره! اگه کسی 89 رو داشته باشه مشکل حله! پس کتاب سوم رو باید حتما 89 خرید
اشتباها گفتم خون منظورم مغز استخوان بود!نقل قول:
صفحه 87 کتاب دوم سال 87 رو باز کنید! نوشته« گرانولوسیت ها , مونوسیت های و تعداد کمی از لنفوسیت ها در مغز استخوان ساخته می شوند »
در کتاب 90 این جمله حذف شده!
اطلاعی در مورد کتاب 88 که منبع کنکور e و کتاب 89 ندارم
به همین خاطر می گم باید کتاب سوم رو 89 و کتاب دوم رو 88 خرید
تو اینترنت گشتم! در زیستگاه هم متوجه اشتباه شدن
کد:http://zistgah.com/index.php?option=com_content&task=view&id=289&Itemid=31
---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------
اینم تغییراتی که به باید به زیست 88 بدید
کد:http://zistgah.com/index.php?option=com_content&task=view&id=283&Itemid=31
شما لطف کنید دوباره پست منو بخونید! منم همینو گفتم. از سلولهای بنیادی در مغز استخوان منشا میگیرن (ساخته میشن) . جمله من عین جمله کتابه.نقل قول:
این لیست که میخوام عصر به امیدخدا تهیه کنم: هر کی نظر داره که اشتباهه بگه هااا...
1.درک متن شهاب اناری یا نترسیم از متن کاسالار(بنظر خودم اناری بهتره فک کنم توضیحاتش بهتره.شما چی میگید؟)
2.هندسه1وهندسه2 گاج سفید یا هندسه پایه دریافت(احتمال90% گاج بگیرم چون کاملتره و همه چیرو پوشش میده.درسته؟؟)فک کنم هردو رو بخرم کار بیهوده ای باشه؟؟؟؟
3تیک ایت دارم واژه نامه کیاسالار بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کتبی که در اینده بخرم:
4.بانک تست سبز عربی یا گاج سفید(اموزش ایاد فیلی دارم)
5.تحلیلی گاج سفید یا فار
6.گسسته فار یا گاج سفید
لطفا رودبایسی نکنین نظرتونو بگیـــــــــــــن سپاس:8:
ینی الان زیست 2 چاپ 88 درست نوشته و چاپ 90 اشتباه کرده.نقل قول:
درست گفتم؟!
ینی درمان نزدیک بینی با عدسی واگرا و دور بینی با عدسی همگرا (طبق کتاب 88) صورت میگیره درسته؟!
ارهنقل قول:
از این لینک
می شه نتیجه گرفت که در کتاب 89 نوشته «درمان نزدیک بینی با عدسی واگرا و دور بینی با عدسی همگرا»کد:http://zistgah.com/index.php?option=com_content&task=view&id=284&Itemid=31
چون تغییر شکل در سال 90 بوده
---------- Post added at 08:00 AM ---------- Previous post was at 08:00 AM ----------
ایشون با من بود! و درست می گه من اشتباه گفته بودمنقل قول:
---------- Post added at 08:04 AM ---------- Previous post was at 08:00 AM ----------
2. هر دو رو نگیر چون اشتباههنقل قول:
3. حتما بگیر عالیه
سلام واسه زبان فارسی هامون سبطی گرفتم دو جلد اما چاپش سال 85 هست تغییری که نکرده؟واسه هندسه چه کتابی رو پیشنهاد میکنین؟
واسه ریاضی پیش هر جا رفتم گیر نیومد به نظرتون چیکار کنم؟تغییراتش زیاده؟حتما باید کتاب جدبد رو بگیرم؟
کتاب سال قبل رو دارم میشه یکی فرقاشو توضیح یده؟
ضمنا واسه ریاضی کتاب جامع خیلی سبز نوشته ی مهندس سروش موئینی را دارم همین خوبه یا چیز دیگه ای بگیرم؟دوستان چی پیشنهاد میکنن؟