بارسا معمولآ اول فصلو بد شروع میکنه!!!نقل قول:
امیدوارم این بار هم مثل فصل قبلی نشه!!!!
Printable View
بارسا معمولآ اول فصلو بد شروع میکنه!!!نقل قول:
امیدوارم این بار هم مثل فصل قبلی نشه!!!!
هافبک آرژانتینی بارسا از رابطه نزدیکش با مسی می گوید و از حضور در این تیم اسپانیایی کاملا راضی است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل – خاویر ماسچرانو هافبک باشگاه بارسلونا از لیونل مسی هموطنش به دلیل این که در تابستان 2010 او را برای پیوستن به بارسلونا تشویق کرد تشکر کرد.ماسچرانو تابستان گذشته لیورپول را به مقصد بارسا ترک کرد و در اولین فصل حضورش در این تیم عنوان قهرمانی لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا را کسب کرد.ماسچرانو در گفتگو با روزنامه مارکامی گوید:" رابطه من و لئو بسیار نزدیک و خوب است. تا آخر عمرم به مسی برای اینکه به من توصیه کرد به بارسلونا بپیوندم مدیون هستم."ماسچرانو در مورد حضورش در خط دفاع بارسا می گوید:" سرمرب تیم این روزها از من به عنوان دفاع وسط استفاده می کند و من هم تمام تلاشم را می کنم تا عملکرد موفقی دشاته باشم. با حمایت سرمربی تیم همه چیز آسانتر می شود.""افتخار می کنم عضو تیمی هستم که هرگز از پیروزی خسته نمی شود. هیچوقت در چنین تیمی حضور نداشته ام."گفتنی است ماسچرانو تا سال 2014 با بارسا قرارداد دارد.
سرمربی بارسلونا خطاب به هواداران آرسنال اعلام کرد فراموش نکنند ونگر چه خدماتی برای این تیم انجام داده است
سایت گل – پپ گواردیولا سرمربی بارسلونا بعد از شکست سهمگین 8 بر دو آرسنال مقابل منچستریونایتد از آرسن ونگر سرمربی توپچی ها دفاع کرد.ونگر با فروش سسک فابرگاس (به بارسلونا) و سمیر نصری (به منچسترسیتی) دو ستاره باشگاه خشم هواداران این تیم را برانگیخته است. او هنوز هیچ جانشینی برای این دو بازیکن به خدمت نگرفته و روز گذشته هم شکستی تحقیر آمیز را مقابل یونایتد در الدترفورد متحمل شد.این در حالی است که پپ گواردیولا سرمربی بارسا معتقد است هواداران آرسنال نباید خدمات ونگر برای این تیم را فراموش کنند. او می گوید:" نباید فراموش کنیم ونگر چه خدماتی به فوتبال جهان و خصوصا باشگاه آرسنال کرده است. جدا از نتیجه ای که مقابل یونایتد رقم خورده آرسنال تیم قدرتمند و قابل احترامی است.""از این اتفاقات در فوتبال می افتد، منچستریونایتد بازیکنان خوبی در اختیار دارد اما آرسنال هم بسیاری از بازیکنان کلیدی اش را در این بازی به دلیل مصدومیت در اختیار نداشت.""این شکست تلخ به خاطر رفتن نصری و فابرگاس نبود بلکه به دلیل مصدومیت جک ویلشر و چندین بازیکن کلیدی دیگر آرسنال بود."
ستارگان تیمهای بزرگ اروپا دیشب هت تریک کردند و حالا نوبت مسی است
سایت گل – این هفته در لیگهای معتبر اروپائی ستارگان تیمهای بزرگ هت تریک کردند.
اسپانیا : در اولین دیدار رئال مادرید در لیگ جدید که با برد 6 بر صفر این تیم در برابر ساراگوسا همراه بود رونالدوی پرتغالی هت تریک کرد و برای سایر گلزنان خصوصا مسی خط و نشان کشید.این یک نمایش کامل از او بود. بازیکنی که امسال به دنبال فتح تمام عناوین ممکن است.
انگلیس :
در هفته سوم لیگ برتر جزیره وین رونی در شبی که ونگر مفتضحانه شکست خورد سه گل از هشت گل من یونایند را به ثمر رساند تا رکورد گلهای منچستر را به نام خود ثبت کند . او حالا بهترین گلزن تاریخ باشگاه است.
در دیگر تیم شهر منچستر هم ادین ژکو چهار گل در برابر تاتنهام به ثمر رساند تا شاگردان مانچینی با برتری 5-1 هفته سوم لیگ جزیره را پشت سر گذاشت تا بعد از شاگردان فرگی در رده دوم با تفاضل گل کمتر قرار بگیرد. جالب اینکه همه نگاهها در این بازی پی آگوئرو بود اما ژکو درخشید.
آلمان :
در هفته چهارم : با هت تریک گومز ، بایرن مونیخ کایزرسلاترن را در هم کوبید تا بایرن مونیخ در صدر بوندسلیگا با تفاضل گل قرار بگیرد. این هت تریک بازگشت دوباره این گلزن قهار به کورس بهترینهای بوندسلیگا بود.
سوال اینجاست آیا عنوان لیونل مسی که بهترین بازیکن سال اروپا را به تازگی کسب کرده است میتواند هت تریک کند تا هفته هت تریک ها در لیگ های اروپائی کامل شود ؟ امشب بارسا در نئو کمپ میزبان زیردریایی های زرد است و دیدار سختی با ویا رئال در پیش خواهد داشت .
ایول نیمه اول بازی بدک نبود ...
2-0 با گل های سسک ♥ و تیاگو ...
رفته رفته تیم داره هماهنگ تر میشه ...
والدز هم تو بازی با پا... ولی یه شیرجه خیلی باحال واسه توپ زد که خوشمان آمد : دی
بازی در نیمه اول 2-0 با گلهای تیاگو و فابرگاس به نفع ما به پایان رسید...
اینم یه لینک خوب برای دیدن بازی در نیمه 2:
در ضمن داریم 3-4-3 بازی میکنیم!!!:21:کد:http://www.sportlemon.tv/v-2/8/180/v-298052.html
تیترهای روزنامه الموندو در روز 29 آگوست
پیش به سوی فتح جامی دیگر
بارسا امروز اولین بازیش در این فصل لا لیگا را در حالی برگزار خواهد کرد که کسب چهارمین قهرمانی پیاپی در لالیگا و رسیدن به رکورد تیم رویایی کرایف مهمترین چالش تیم می باشد
ژآوی تلاش می کند تا به رکورد 6 قهرمانی لالیگا رسیده و با رکورد پپ و رامالتس برابری کند
بارسلونا - ویارئال ( ساعت 21 به وقت اسپانیا )
گواردیولا برای پوشش بازیکنان غایب ؛ ترکیب دفاعی جدیدی خواهد ساخت
والدس در بازی امشب به رکورد 410 بازی زوبیزارتا می رسد
تیترهای روزنامه اسپورت در روز 29 آگوست
ما چهارمین قهرمانی را می خواهیم
بارسا - ویارئال ( ساعت 21 به وقت اسپانیا )
برای رسیدن به رکورد چهار قهرمانی پیاپی در لالیگا که در اختیار تیم رویایی کرایف است :
" ما باید بازیهایمان را در مسیر خوبی آغاز کنیم و برای این کار نیاز به تشویق هوادارن داریم "
خیلی آسان --- زازاگوزا 0-6 رئال مادرید .... زاراگوزا حریف ضعیفی برای تیم مورینیو بود
اسپانیول فصل را با شکست آغاز کرد ..... مایورکا 1-0 اسپانیول
دوستان تبریک...
تو نیمه ی 2 1 گل سانچز و 2 تا مسی زد تا فصل رو با یه سوپر برد اونم مقابل یکی از قدرت های اسپانیا اغاز کنیم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنده باد بارسا...:40:
بازی با نتیجه 5 بر صفر به سود بارسا تموم شد
آغاز فصل خوبی بود به امید فتح لالیگا :40: