اول از همه بخش بولد شده ؛ من هیچوقت اینو نگفتم ، دقت میکردی در همون پستی که نقل قول گرفتی گفتم :نقل قول:
خب منم این رو برای بار سوم میگم که خوزه رو نشناختی!
میدونی فیلم محبوب خوزه چیه؟! ماموریت غیرممکن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (شوخی)
اما واقعا همینه..خوزه کارهایی رو دوست داره که غیرممکن به نظر میان..
قهرمان کردن پورتو تویه اروپا(برای اولین بار)..قهرمان کردن چلسی تویه لیگ بعد 50 سال! قهرمان کردن اینتر تویه اروپا بعد 45 سال!
بقول معروفآ آمار خودش حرف میزنه!
الان مثل تو، خیلیها میگن این بارسا رو نمیشه شکست داد و بنوعی غیرممکن میدوننش در نتیجه همونه که خوزه میخواد!
یعنی از این چالش بزرگتر، فقط میتونه قهرمان کردن ایران در جهان باشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما این ماموریت دیگه خیلی غیرممکنه : دینقل قول:
سبقت گرفتن از بارسا نیازمند فاکتورهای دیگه ای هست که تنها باید در زمین فوتبال پیاده بشه .
نتیجه اونقدر قاطع بود که جای هیچ اگر و امایی باقی نمیمونه ،نقل قول:
درباره بازی مستقیم..
اما و اگر چیزی بهش داده نمیشه اما بعضی از این اما و اگر ها هستن که خیلی فرق دارن..
نمونش که اگه کریسی که این گل ها رو میزنه به سویا، یکی از دو موقعیتش رو گل میکرد، الان نتیجه فرق داشت...
+یه نظرسنجی بذار..ببین کدوم یکی از طرفدارای بارسای، میگن بارسا بخصوص تویه نیمه اول، خوب بود؟!
موضوع اینه که تو بازی رو ندیدی و در نتیجه من الان هرچی بگم که اگه یخورده شانس داشتیم، الان بارسا رو برده بودیم(یا حداقل نمیباختیم)، فایده نداره و تو از روی بازیهای قبلی میگی..
رئال تویه نیمه اول نشون داد که میشه رو به روی بارسا تهاجمی بازی کرد و بردش!
اما بازی رو ندیدم ( و باز هم نخواهم دید : دی) چون شانسی برای رئال قائل نبودم ، این تیم با این رویه به بارسا میبازه و باز هم خواهد باخت ، چون غرور مربیش له شده ، چون دروازه بانش وقتی یک گل از بارسا میخوره چهره اش طوری میشه که انگار به عزای مادرش نشسته ، در نقطه ی مقابل این دروازه بان پویول رو ببین که بعد از اون گل چه واکنشی نشون میده /
تمام مشکل این تیم برابر بارسا مشکل روانیه و البته نوع بازی ای که ارائه میده چیزی نیست که بارسا رو متوقف کنه ، ولی ظاهرا حرف های امثال دی استفانو برای مورینیو مهمتر از شکست های سنگینه /
و بهتر از اون میلان نشون داد که روبروی بارسا با 46% مالکیت توپ و اونهمه موقعیت و اون بازی هجومی ، محکوم به شکست خواهی بود :20:
+++
دیدم دوستی در تاپیکی پرسیده بود مورینیو چه چیزی به فوتبال اضافه کرده ؟
اونجا پاسخی ندادم چون جو متشنج میشد اما اینجا میگم :
مورینیو "مربی مولف" نیست به نظر من ( البته مولف کاملا واژه ی اطلاقی من هست ) ، اما با اینتر و سپس با مادرید تا جایی بحث ترنزیشن ( یا میان فاز انتقال) مربی مولفی مثل فان خال رو تکمیل میکنه که در دیدار رودررو برابر همین مربی ، به راحتی شکستش میده /
همونطور که کاپلو بود که دایموند ساکی رو تکمیل کرد /
مورینیو به فوتبال امروز آموزش داد که چگونه میشه با 4-3-3 دفاع کرد ( اینتر برابر بارسا ) بدون اینکه به 4-5-1 یا 5-4-1 رهاگل متوسل شد ،
مورینیو در فوتبال امروز نقش آمادگی جسمانی و فوتبال فیزیکی رو با چلسی و سپس اینتر پررنگ کرده ، و قبل تر از اون پورتوی مورینیو که تلفیقی شگفت انگیز از تکنیک و آمادگی جسمانی بود /
و اینکه اون چیزی که داره با عنوان "فوتبال فردا" الان تماما به پای یک نفر نوشته میشه ، درش نقش مربی مولفی مثل آراگونس خردمند که با اسپانیا در یورو 08 ارائه داد کاملا نادیده گرفته میشه ( بعنوان احیا کننده ی تیکی تاکا ) / هرچند که اصلا نمیشه از نقش تکمیل کننده و پیشرفت دهنده ی اون چشم پوشی کرد .