کسی اینجا نیست؟؟؟؟؟؟
Printable View
کسی اینجا نیست؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز، تو همه ی حفره ها که نمیشه رفت.نقل قول:
اگر دیدی حفره ای با حفاظ آهنی پوشیده شده، بهشون شلیک کن، از بین میرند.
انشا الله راه باز میشه !!!
راستی اگر این بازی رو تموم کردی، کرایسی جدید هم اومده. الیته ادامه سری قبل نیست، فقط هومن بازیه، از نگاه گروهبان سایکل
هفت تا مرحله هم بیشتر نداره،دو روزه تموم میشه ولی خیلی باحاله.
دوست عزیز ، پایین صفحه افراد online رو نشون میده ، اگه کسی بیاد اینجا که تموم روز نمیمونه تا من وقتی on میشم ببینم اینجاست !!! ( مگه نمایشگاست که ببینم چند نفر دارن از غرفه بازدید میکنن ؟! (; )نقل قول:
اگر کسی نبود، الکی صدا نکن
آمار اون کرایسیس رو هم دارم
واسه سرگرم شدن و یکم آسودگی ( بدلیل پیش اومدن مشکلات کاری ) گفتیم بزنیم تو کار کرایسیس ، ولی ضد حال خوردیم تو این مرحله ........ واسه بازی خوری پیر شدیم دیگه........
شما اینجا رو میگی ؟ من اینجا رو رد کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و به اینجا رسیدم که از اینجا جلو تر نمیره یعنی یه دیوار شیشه ایی داره که نمیتونم ازش رد شم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا گرفتی کجا گیر کردم؟
بابل هستم عزیز
خیلی ممنون
عجباااااااااااااااا
مشکل از من نبوده !!!
نگو یه جاهایی بازی قاطی میکرده و جلو نمیرفته
یه نمونش همین مرحله ، یه نمونه دیگه جلوترش که باید کلی از اون موجودات رو بکشم ( بازی قاطی میکرد و موجودات بطور کامل نمیمردن و بقیه افراد همچنان بهشون شلیک میکردن و مرحله جلو نمیرفت !!! )
جالبه !!!
راستي مگه اين بازي هم موقع نصب از اون پيغام چك براي رفتن به اينترنت داره؟
من توي نسخه جديدش ديدم اولين بار من از كبير سافت گرفتم هر دو رو خيلي هم خوب كار كرد واسه من
سلام. کرایسیس قبلی اینجوری نیست. ولی این کرایسی جدیده (وارهد) که من امتحانش کردم، آخرای نصبش نیاز داشت که به اینترنت وصل بشیم، وگرنه بازی با طور کامل نصب نمی شد.نقل قول:
در ضمن تنظیمات بازی هم مشکل داشت. بازی به صورت تمام صفحه اجرا نمی شد.
همش تقصیر این شرکتهای ایرانی بی عرضه و خرابکاره، که خودشون هیچی از دستشون بر نمیاد که هیچ، بازی دیگران را هم میزنند خراب میکنند.
من که گرفتم بازی تمام صفحه اجرا شد و مشکلی نداشت
ولی با حرفت در مورد شرکتها موافقم
اينجا منم گير كردم اما راه داره !!! :20:نقل قول:
اينجا ديوار شيشه اي نيست در واقع فشار آب يا باد يه چيزي شبيه اينه ///
بايد بري تو همون حالت دويدن سريع و رد بشي و بري يه جا تا تجديد نيرو كني ، به همين ترتيب از اينجا رد ميشي
عكس دوم منظورم بودا.
خيلي وقت پيشا من تمومش كردم :10:
نخیر جناب
اینا دریچه ها بعد از یه مدت خودشون باز میشن....
به ترتیب یکی یکی باز میشن...کافیه یکم صبر کنی
متاسفانه مراحل پاياني بازي كرايسيس خيلي بي ربط تهيه شدن نه به اون حالت جنگي و فضاي توپ و تانكش نه به اين آخراش كه جنگ ستارگان هست اصلا نميخوره به هم. دقيقا به همين خاطر بود كه وارهد اومد تا اين نواقص رو برطرف كنه. ولي در كل بازي پر خاطره اي هست. چه كريسيس چه وارهد. با هر دو حال كردم