کسی میدونه وام 7 تومنی باشگاه مشتریان بانک ملت بازپرداختش چندماهست و اقساطش مبلغش چقدره؟
ممنون
Printable View
کسی میدونه وام 7 تومنی باشگاه مشتریان بانک ملت بازپرداختش چندماهست و اقساطش مبلغش چقدره؟
ممنون
سلام هنوز ارز زیارتی برای سفر حج می دن ؟ مقدارش چقدره و دلار چند تومن حساب میکنند؟
درود بر شمانقل قول:
300 دلار یا معادلش ارز دیگه با نرخ مرجع میدن .
به شعب بانک ملت مراجعه کنید
سلام
کارت به کارت چه آنلاین چه از پای عابر بانک چقدر از حساب برای کارمزد کم میکنه اگه دو طرف بانک یکسانی باشند ؟
اینجا هم 500 تومن کم میکنه ؟
اگه با موبایل بانک انتقال بدی چقدر ؟ بانک ملت رو میدونم 25 تومن کم میکنه کارمزد ولی ملی چی ؟
+
برفرض من 5000 تومن توی حسابم دارم میخوام به یک کارت دیگه منتقل کنم از بانک دیگه بعد 500 تومن کارمزد رو ندارم اینجا چی میشه ؟ انتقال صورت نمیگیره ؟ به چه دلیل ؟ میگه موجودی کافی نیست ؟ :n13:
من با اینترنت و atm ملی به ملی میزنم هیچی کم نمیکنه . حالا موبایلو نمیدونم دیگهنقل قول:
بله میگه موجودی کافی نیست .:n28:
با سلام .
اساتید این قبض جریمه مربوط به راهنمایی رانندگی رو میشه اینترنتی از طریق بانک ها داد ؟
سلامنقل قول:
نقل قول:
برگه های جریمه ای که از طریق پی دی ای، دوربین و صورت وضعیت صادر شده که دارای شناسه قبض پرداخت می باشد از طریق سایت اینترنتی بانک ملی قابل پرداخت هستن .
کد:
https://epayment5.bmi.ir/BillPayment
من یه کارت سامان و یکی هم تجارت دارم که نزدیک 7 ماه هست ازشون استفاده نکردم...احتمالش هست که بانک غیر فعالشون بکنه ؟
اگه تاریخ انقضاش نگذشته باشه نه غیر فعال نمیشه...نقل قول:
سلام. چند تا سوال:
1-در انتقال کارت به کارت از طریق سایت ها (مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )یا atm اسم واریزکننده برای طرف مقابل نشون داده می شه یا نه؟ الان من می خوام از ملی به ملی کارت به کارت کنم و نمی خوام به هیچ صورتی اسمم برا طرف مشخص بشه گفتم اول بپرسم ببینم چجوره اسم نشون داده می شه یا شماره کارته
2-چرا تو سایت بانکداری اینترنتی بانک ملت من بعضی ها که کارت به کارت میکنن اسمشون میاد ولی بعضی ها شماره کارتشون چجوریه
3- تو همین سایت بانکداری اینترنتی بانک ملت نمی شه کاری کرد که وقتی به حسابت پولی میریزن از طریق اس ام اسم با خبر بشی؟ اگه تنظیمی داره لطفا بگین
حالا 2 تا سوال خنده دار:n02:
3- نمی شه حساب بنام کسی دیگه داشت یعنی یه اسم مستعاری چیزی
4- شخصی که 18 سال به بالا هست حتما باید خودش برای افتتاح حساب باشه ؟ راهی وجود نداره که یه نفر دیگه براش حساب باز کنه؟