ویرایش شد این پست
Printable View
ویرایش شد این پست
دوستان سلام
داشتم تو نت درباره ریش تراش تحقیق می کردم یه pdf تخصصی از اون پیدا کردم توسط یه یارو خارجی که کارش ریش تراش و اشناس خیلی خوبه دوست داشتید دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من یه ریش تراش میخوام واسه ریش و پشت گردن خوب عمل کنه و عمر بالایی داشته باشه
البته شانه هم داشته باشه واسه کم پشت کردن دمه خط . قیمت هم بالای 100 نباشه.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n17:
درود
لوازم داخل کارتن LT 50 چی هستش ؟؟
چند روز پیش برای تعویض فویل و تیغ ریش تراشم که پاناسونیک Lt20 هست به مرکزش رفتم و هیچ مغازه ای نداشت و بهم هم گفتن که کلا وسایل پاناسونیک توی بازار نیست !!!
گفت که اگر بخواد کسی فویل و تیغ رو عوض کنه براش فویل و تیغ براون رو میندازیم روش .
حالا من سوالم اینه که تعویض فویل و تیغ اصلی پاناسونیک با براون چه تاثیری توی کارکردش داره ؟
و این هشدار رو هم بدم به استفاده کنندگان و خریداران پاناسونیک که با وجود فراوانی این ریش تراش ها در بازار ولی بخاطر سودجویی شرکت وارد کننده ان ، وسایل جانبیش پیدا نمیشه
ریش تراش پدر منم پاناسونیک بود.تعمیر کار گفت قطعات نیست و تیغ براون انداخت ولی اصلا جالب نشد پدرم کلا کنارش گذاشت و الان یه مدل خیلی ارزون چینی خریده.شما هم همین کار رو انجام بدی بهتره چون دیگه مثل روز اولش نمیشه.نقل قول:
همش بخاطر اینه که یک عده کلاه بردار وارد میکنن و فقط بفکر جیب خودشون هستن و اهمیتی به خدمات پس از فروش نمیدن .نقل قول:
جالبیش اینجا بود که ریش تراش قبلیم که براون سری 3000 بود و 10 سال قبل خریده بودمش ، تیغ و فویل آکش بسته بندی شده بود ولی پاناسونیک خیر
سلامنقل قول:
ظاهرا نماینده پاناسونیک شرکت آژند سرویس است برای قطعات یدکی تماس بگیرید .
سلامنقل قول:
استفاده از قطعات ریشتراش براون برای پاناسونیک کار اشتباهی است چون مکانیسم کار براون با پاناسونیک فرق داره پس بهتره بگردید و از قطعه مختص هر ریشتراشی برای خودش استفاده کنید ، نماینده پاناسونیک هم که آژند سرویس است بهتره از اونا بپرسید .
با تشکرنقل قول:
زنگ زدم گفت توی بار جدیده و میاد اگه هم نیومد سفارش میدیم برات میارن . قیمتش هم تیغ و فویل باهم 185 تومن !!!
ارسال شده از GT-N8000 با استفاده از تپاتالک 2