1- پسر خالتو بيشتر دوست داري يا دختر خاله رو ؟
هيچ كدوم ... شوخي كرده هردوشون به يه اندازه ...
2- در ضمن يه سوال ديگه هم داشتم مجذور جذر sin 60 + cos 270 چه قدر ميشه !؟
من از همون بچيگم هم رياضيم صفر بود الان هم همين طور
Printable View
1- پسر خالتو بيشتر دوست داري يا دختر خاله رو ؟
هيچ كدوم ... شوخي كرده هردوشون به يه اندازه ...
2- در ضمن يه سوال ديگه هم داشتم مجذور جذر sin 60 + cos 270 چه قدر ميشه !؟
من از همون بچيگم هم رياضيم صفر بود الان هم همين طور
1- اگر قرار بود اسمت رو عوض كني به جز اسم فعليت چه اسمي رو انتخاب ميكردى؟
تكراي بيد جييگر ... VoX ميزارم ...
2- تا حالا شيشه شكستي؟
همين طوري نه .. ولي با توپ تا دلت بخواد
به سلامت . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
سلام عزيز
1-از چه نوع بازي رايانه اي خوشت مياد؟
رالي ماشين و بعد مرحله اي داستاني
2-بهترين بازي رايانه اي که کردي چي بوده؟
مكس پين
3-بدترين بازي رايانه اي که کردي چي بوده؟
آي جي آي
4-کنسول باز هم هستي؟
نه عزيز
5-ويژه نامه کليک را مي خونني؟نظرت چيه؟
همه شماره هاش رو دارم حتي سي ديش رو هم دارم ... بدنيست اما زياد جالب هم نيست
6-از چه عددي خوشت مياد؟
8 هشششت
7-از چه رنگي خوشت مياد؟
تكراي بيد - آبي آسماني
8-چه غذاي ايراني/خارجي خوشت مياد؟
ايراني (البته كرمانشاهي) خورش خلال .... خارجكي لازانيا
9-خورشت باميه را دوست داري؟
نه زياد
10-در دبيرستان از چه درسي خوشت مي اومد؟چرا؟
چون من هنرستان بودم فقط كتابهاي تخصصي
11-در دبيرستان از چه درسي بدت مي اومد؟چرا؟
ادبيات ... نميدونم چرا !!!
12-کارتون نگاه مي کني؟بهترين/بدترين--->حال.....بهترين/بدترين--->دوران يادش بخير
آره ... بهترين كارتون فقط گربه سگ .... بدترين نميدونم ...
13-از چه حيواني خوشت مياد؟ از اين ماهي خارجكيها ...
14-از چه حيواني بدت مياد؟ خوووك ...
15-موي بلن يا کوتاه دوست داري؟ الان كوتاه اما اگه قبل از سربازي ميپرستي اولي رو انتخاب ميكردم
با تشکر خواهش
چه بمباراني!!!!!! هستم خدمتتون
سلام
سلام جيييگر ...
مي گم با كامپيوتر چي كار مي كني؟
فقط آشپزي نميكنم ....
دوست داري شناسنامه كاربريت ارتقا پيدا كنه
برام مهم نيست مهم اينكه همين طور كه هستم تو فروم باقي بمونم حتي بهتر
واسه چي از اين آواتار هاي عجيب غريب استفاده مي كني
بابا كجا عجيب غريبه ... به اين خوشگلي
واسه توي امضات يه نوشته داشتي كاربر فعال انجمن ...
كه هر بار يه چيزي انتخاب مي كردي؟
خب من بصورت متغير كاربر فعال قسمتهاي مختلف پي سي ميشم ... البته از نظر خودم
بيشتر دوست داري توي كدوم قسمت پي سي ورلد فعاليت داشته باشي
متفرقه - موبايل - نرم افزار
اگر ميثم بيادو بگه كه مي خواهيم توي هر جا كه دوست داشتي مدير شي
كجا را انتخاب مي كردي؟
البته اين كه يه روياست ولي انجمن متفرقه و موبايل رو بيشتر از همه دوست دارم ...
بخشيد كه سوالام كمي در مورد پي سي هست
خواهش هرچي دوست داري بپرس
سلام ووكمن جان خسته نباشي . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ... سلامت باشي
چند تا سوال هم من دارم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هستم خدمتتون ...
تا حالا چند دفعه خود كشي كردي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفر دفعه ... خودكشي كار آدمهاي ضعيف النفسه
تا حالا ادرس غلط به كسي دادي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره ولي عمدان نبوده (اين سوال رو كاش مونيكا خانم نخونه)
اگه بهت بگن ادامه خدمت بايد تشريف ببري عجب شير چه مي كني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون از خدمتم كمي مونده ميرم...
در دوره اموزشي تير اندازيت خوب بود ؟ (اخه بنده از بهترين تيراندازان گروهان بودم حتي به عنوان بهترين تير انداز در سطح تيپ
انتخاب شدم .)
مثل تو كه خوب نبود اما تا حدودي خوب بود ...
حاضري يك ميليون بدي همين الان كارت پايان خدمتت را بگيري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه آخه بدجور تو اداره دارم حال ميكنم ... البته اگه اول خدمتم بود ميگفتم آره
تا حالا براي كسي اضافه خدمت زدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا از اونجايي كه تو اداره سرباز ارشد هستم ... به مسئولم گزارش يكي رو دادم واسه اضافه خدمت
اهل سيگاري يا قليان ؟
نه اصصصلا ...
از دست ادمهاي زبان نفهم چه كار ميكني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيچي فقط و فقط تحمل
دو سه تا از كارهاي عجيب غريبي كه تا حالا انجام دادي را بگو . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- ماشين رييسمون رو اشتباهي پنچر كردم ...
2- توي دانشگاه اداي استاد رو در آوردم كه ديد من رو
كامپيوتر من امسال ميره كلاس اول دبستان . اخه قربونش برم 7 سالشه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كامپيوتر تو چند سالشه ؟
مال من تقريبا 8 ساله شده ...
در اخر احساس من به تو دوست خوب .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همينطور ...
مرسی به خاطره جوابایی که می دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش ...
امیدوارم این سوالا از اون پستایی نباشه که می خونی و یه سری XXX نثاره من می کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز نخوندم اما اگه سوالات از اون سوالها باشه ايندفه YYY ميزارم
1- الان که پیر شدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ازت گذشته ، اون موقع ها که جوون بودی دخترایه مردمو تو خیابون اذیت می کردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كي من ؟؟؟ ... نه به جان خودم اصلا ... نه اينكه خيلي خوووب باشم نه .... فقط و فقط چون خودمم خواهر دارم ...گرفتي كه انشالله
ولي بخدا چندبار پيش اومده دخترا بهم گير دادن
2- 5 تا کاربره مورده علاقه یه خودتو بگو. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( اگه بیشتر بگی خیلی لوسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون می دونم به کله 40000 یوزر علاقه مندی )
اولا 40.000 نه 46.000 در ضمن چون گفتي فقط 5 نفر باشه ميگم ولي خداييش خيلي بيشتره ...
saviss - meisam - monica - rozha - man hunter
3- بدترین خوابی که دیدی چی بوده؟ ( اگه دوست نداشتی نگو) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواب همين آواتارم رو ديدم كه ميخواست من رو بخوره ...
4- تولدت چنده شهریور بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17 شهريور .. جمعه سياه .... اينم از شانس من ... ولي توي هر شهر يه ميدان يا خيابان به نام تاريخ تولد من هست ... ميدونيد كه چون من اين روز اومدم دنيا واسه همينه اينقدر اين روز مهمه ... البته قرار تعطيل رسمي اعلام شه
5- ما اینجا یه بی سواد داریم که به بایوس می گه بیوس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرت در موردش چیه؟ " منتقل شود به تاپیکه سوتی هایه خدا بیامرز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
اشكال نداره بايد ياد بگيره ... نگو سوتيها دلم خونه
تا بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هستم خدمتتون ...
بازم مرسی جواب دادی پهلوون خدا قوت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت من که نیستم یه وقت خدایی نکرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه منم بگو تا انقدر واست دلیله منطقی بیارم تا این شکلی بشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اصصصصصصصصصصلا .... مثل بعضيا كه نيستم .... (خودش ميدونه كي رو ميگم) ... دليلي نداره ...
قدمو یه 8 تا 10 سانت زیاد گفتی وزتمو 12 کیلو زیاد گفتی :blink: چشمامم اشتباه گفتی :biggrin: نتیجه اینکه همه رو غلط گفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- حسین با جناقته دیگه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه یه روز بفهمی قبلا زن داشته برایه خواهر زنت چه کار می کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- دوست داری یه گوجه فرنگیه له شده بخوره وسطه صورتت یا یه تخمه مرغه گندیده؟ بهتره بگم کدومو ترجیه می دی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-آواتارم خوشگله؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من که از همه ی قبلیها بیشتر دوسش دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- اگه دختر بودی چه تیپی داشتی؟ توضیح بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- در کل آدمه مذهبی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستی یا جینگیلی تشریف داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش بگذره-بر می گردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------
حیف که خیلی گرفته ام وگرنه سوالایی ازت می پرسیدم که گریه کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من هم يه سوال از ووك من داشتم ........
شما از اداره ها يا هر جاي ديگه اي كه توش همش حاج آقا , حاج آقا ميكنن خوشتون مياد؟
بازم مرسی جواب دادی پهلوون خدا قوت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش ناقابل بيد ...
منظورت من که نیستم یه وقت خدایی نکرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه منم بگو تا انقدر واست دلیله منطقی بیارم تا این شکلی بشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بگم آره بلايي كه سرم نمياد ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...ولي اگه خصوصي نيست خواهشا بگو ...
قدمو یه 8 تا 10 سانت زیاد گفتی وزتمو 12 کیلو زیاد گفتی :blink: چشمامم اشتباه گفتی :biggrin: نتیجه اینکه همه رو غلط گفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا از بيست 12 گرفته باشم ...آخ جون قبول شدم
1- حسین با جناقته دیگه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه یه روز بفهمی قبلا زن داشته برایه خواهر زنت چه کار می کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره .... هيچي ديگه حسين رو سر به نيست ميكنم .. فكر كنم اونم موافق باشه
2- دوست داری یه گوجه فرنگیه له شده بخوره وسطه صورتت یا یه تخمه مرغه گندیده؟ بهتره بگم کدومو ترجیه می دی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا بهش فكر نكردم ولي گوجه رو ترجيح ميدم ....
3-آواتارم خوشگله؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من که از همه ی قبلیها بیشتر دوسش دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مباركه خيلي باحاله ولي چرا اخم كرده ؟ .... از دست كي شاكي هستي ؟
4- اگه دختر بودی چه تیپی داشتی؟ توضیح بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا يه تريپ ساده ... چون زياد اهل تريپ زدن نيستم ...
5- در کل آدمه مذهبی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستی یا جینگیلی تشریف داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من معتقدم آدم هم بايد به شرع احترام بذاره و كارهايي كه گفته انجام بده و هم هميشه در حال اووووپديس اوووپديس باشه البته از نوع مثبت
خوش بگذره-بر می گردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هستم خدمتتون ...
------------------
حیف که خیلی گرفته ام وگرنه سوالایی ازت می پرسیدم که گریه کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوارم اگه مشكلي داري زودتر حل شه و از اووون سوالها بپرسي
مگه حاج آقا چشه ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط m&s
خيلي هم كلمه باحاليه البته يه جاهايي خيلي به درد ميخوره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]