بچه ها یه سوال، زمانی که محدودیت دانلود تموم بشه ( یعنی 6 گیگ دانلود کرده باشم ) اینترنت قطع میشه یا فقط دانلود بسته میشه !؟
آیا میشه ساعت 2 تا 8 و جمعه ها بازم دانلود داشته باشم ؟
Printable View
بچه ها یه سوال، زمانی که محدودیت دانلود تموم بشه ( یعنی 6 گیگ دانلود کرده باشم ) اینترنت قطع میشه یا فقط دانلود بسته میشه !؟
آیا میشه ساعت 2 تا 8 و جمعه ها بازم دانلود داشته باشم ؟
من می خوام یه یک میگ بگیرم ، سرعت و پینگ و این صحبتاش خوبه ؟
نقل قول:
اینطور که من متوجه شدم از یک شهر به شهر دیگه و در شهر های بزرگ مثل تهران ار یک منطقه تا منطقه دیگه کیفیتش متفاوت هست.
شما شهر و منطقتون رو بگید تا دوستانی که از همون منطقه هستند راهنمایی کنند.
البته اگه به خود مبین نت هم آدرس رو بگید بهتون راهنمایی خوبی میکنند.
نقل قول:
اقا منم شهرک ملی حفاری میشینم..پس نزدیکمیم...فاز چندی ؟
میدونی که واسه ما adsl ساپورت نمیکنه..نه ما ...نه شما شهرکی ها...به هر حال مرسی...خبری شد..بگو..از کجا گرفتی ؟
طالقانی..یا بلوار پاسداران..یا کیانپارس ؟
جمعه ها هیچ مشکلی نداره ، ولی بعضی شبها نوسان داره ،اما من شب ها رو زیاد تست نکردم کلا.نقل قول:
من تهرانم
دانلود با وبگردی فرقی با هم ندارن! توی جفتشون دارید حجم مصرف میکنید.پس هر وقت حجمتون تمام شد اینترنتتون قطع میشه!!!نقل قول:
وقتی اینترنتتون قطع بشه دیگه روز و شب و جمعه ها فرقی ندارن! کلا نمیتونید استفاده کنید!
ببخشید که سوال خیلی تکراری میپرسم.
برای شارژ اینترنتی شماره ای که باید وارد کرد کدومشه؟
منظورم Customer id یا payment یا چیز دیگه ای؟
آقا اینا واقعا دزدن دقیقا 12 گیگ دانلود رو واسه من تو 9 ساعت زدن آخه با سرعت 512 من چطور همچین دانلودی میشه کرد باید حدود 3 مگ سرعت داشته باشم که دانلود اینجوری بشه کرد هر روز هم زنگ میزنم 20 دقه پشت خط کلی دادو هوار آخرش میگن بررسی میکنیم سرعت دانلودمم بین 25 تا 40 کیلو هستش با نوسان زیاد
من تا الان هرچی تست کردم دیدم درست محاسبه کردن حجم مصرفیم رو ، شما Dumeter روی سیستمتون نصب کنید میزان دقیق مصرفتون رو روی سیستم نشون می ده بعد ببینید با حجم کل مصرفی که تو سایت نشون می ده هماهنگی داشته باشه.نقل قول:
نقل قول:
شما مطمئنید که وایمکس هم اینطوریه ؟ من زنگ زدم شرکت گفتن نه اینطور نیست فقط دانلود قطع میشه / چمیدونم والله