یه چیزی میگم مسخره نکنیدا...مودم outdoor چیه دیگه؟ یه مودم کله قندی داشتیم که دیگه نمیدن، یه مودم وایرلس، یه usb و یه دونه هم فضای باز. نکنه منظورتون این آخریه؟! 199تومن پول یه مودم کی میده؟!
Printable View
یه چیزی میگم مسخره نکنیدا...مودم outdoor چیه دیگه؟ یه مودم کله قندی داشتیم که دیگه نمیدن، یه مودم وایرلس، یه usb و یه دونه هم فضای باز. نکنه منظورتون این آخریه؟! 199تومن پول یه مودم کی میده؟!
من یه احتمال میدم، احتمالا مودم شما در منطقه ای قرار گرفته که تحت پوشش چند آنتن هست. و چون مودم هر لحظه با لینک قویتر ارتباط برقرار میکنه، و متاسفانه موبیلیتی وایمکس فعال نیست. هی ارتباط شما قطع و وصل میشه.نقل قول:
بله منظور از outdoor همون مودم فضای باز هست.نقل قول:
و اون کله قندی و usb و wifi فضای بسته یا indoor هستند.
منم با شما موافقم 200 هزار تومن برای یه مودم خیلیه خیلییییییییییی !!!!!!!!!!! تازه مگه ما پشت کوه نشستیم که مودم فضای باز هزار ال و بل دیگه بخواد. ایرانسل موظفه (یعنی به نفعشه) که پوشش شبکه اش رو تقویت کنه. تا مشتریاش بیشتر بشن. مثلا خود من هرگز حاظر نبودم 200 هزار تومن پول بی زبون رو بدم جای مودم. یه مودم کله قندی خریدم، تا زمانی که پوشش شبکه ضعیف بود بردم بیرون توی بالکون گذاشتم (البته اون موقع تابستون بود). تا الان که دیگه پوشش شبکه خوب شده و میشه ازش داخل خونه هم استفاده کرد.
چقدر حرف زدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کجا رو می گین؟؟؟ من پیدا نکردم؟!!نقل قول:
من هم 256 نامحدود 6 ماهه گرفتم.... اینترنتی ثبت نام کردم
شنبه ظهر پولو ریختم... ساعته 2 بود فکر کنم
ساعت 5 اس ام اس پرداخت اومد
فردا صبحشم بهم زنگ زدنو ظهرش دقیقا راس ساعتی که گفته بودن ، اومدن نصب کردن و 3 ساعت بعدشم فعال شد
خیـــــــــــــــــــــــ ـــلی راضی بودم....خیلی عالی بود.....
واسه اولین با تو ایران من از یه خدماتی کامل راضی بودم...
سرعتشم همون 32-33 است...قطع و وصل هم اصلا نداشتم... معمولا مودمم هم 4-5 تا آنتن داره
از همـــــــــــــــــــــــ ــــــــه که اینجا کلی کمکم کردن می خوام تشکر کنم..... واقعا مرسی از جوابای صادقانه و سریع تون....
خیلی مردد بودم که این انجمن واقعا عالی بود.........
بچه ها این نصاب های اهواز خو هی دارن فیلمم میکنن....رنگ میزنن...میگن میایم..خونه باشین..اما نمیان...فردا میزنگم رو تل مخابرات...اخه ار مخابرات به من زنگیدند..مخابرات علم الهدی...بچه های کمپلو ی اهواز میدونن...کجا رو میگم...فردا صبح چپپپپپپپپپ میکنم...روشون
---------- Post added at 05:18 AM ---------- Previous post was at 05:16 AM ----------
سلام...مبارکک....منم مثل شمام ...اما هنوز نیومدن واسه نصبم...همین یکی دو روزه میان
شاید کارمنداشون کمه... یا مدیرشون خوب نیست:31:نقل قول:
تهران که خیــــــــــلی زود اومدن...من خیلی راضی بودم....زنگ بزنین اعتراض کنین هر جا که بلدین.....
اینی که گفتین چیه؟ :31:نقل قول:
یعنی چه جوریه؟ تلفن اینترنتی مجانیه؟؟؟؟ یعنی با همون وایمکس آدمه اگه فعال بشه؟
وارد ecare شو ، بعد حساب ، بعد سمت چپ پایین اطلاعات حساب ، مشاهده جزئیات حساب های ویژه خود . بعد شماره 10 اش نوشته اینترنت همراه. ببین عددش چنده. 5 رقم بزنی میشه بر حسب گیگ.نقل قول:
چنده؟
ببخشید نمیدونستم متن دوبار ارسال شده