البته شاید دیده باشین ولی بررسی تخصصی گوشی ویوازپرو توسط سایت جی اس ام برای کسانی مثل من که قصد خریدش رو دارن و سوالاشون زیاده ! دی:
کد:http://gsm.ir/review.php?phoneid=2124
Printable View
البته شاید دیده باشین ولی بررسی تخصصی گوشی ویوازپرو توسط سایت جی اس ام برای کسانی مثل من که قصد خریدش رو دارن و سوالاشون زیاده ! دی:
کد:http://gsm.ir/review.php?phoneid=2124
دوستان رنگ سرمه ایی این گوشی برای پرو هم هست یا فقط ویواز ؟
aino گوشی هست که هم تاچ مناسبتری نسبت به ویواز داره (خازنی هست) هم اینکه داشتن صفحه کلید خیلی جاها مخصوصا در اس ام اس زدن واقعا یاری دهنده هست.نقل قول:
تا جایی که من شنیدم (بحث های تاپیکش رو دنبال میکردم) صداش کیفیتخوبی داره حداقلش اینه که از ویواز بهتره
سیستم عامل واسه دوستت مهم نیست چه خوب چون ainoکلا جاوا هست!!!!
دوربینشم که 8هست ومسلما خوبه البته توی فیلمبرداری مسلما به ویواز نمیرسه
یه اشکالی که دوستان در اون تاپیک اشاره میکردن و جز بدی هاش هست اینه که پیدا کردن تم مناسب یا والپیپری که به این گوشی بخوره سخته
در مجموع ظاهرش واقعا قشنگه مخصوصا رنگ سفیدش با اون هندزفری بلوتوثیش که واقعا محشره
با ملاکهای دوست شما این گوشی میتونه گوشی خوبی باشه:20:
مرسي از همه، خيلي لطف كردين:11:
با اين حساب احتمالا واسه دوستم همون آينو رو بگيريم
واسه خودمم به نظرتون ويواز پرو چه رنگي بگيرم؟
سلام
من 5 روزه پیش یک عدد vivaz pro گرفتم .
ولی مصرف باطریش خیلی بالاست یعنی هر روز باید شارژش کنم حالا باطری من ایراد داره یا کلا اینجوریه
با تشکر
ویواز پرو فقط در دو رنگ سفید و مشکی تولید شدهنقل قول:
حتما یه ایرادی هستنقل قول:
سلام
من 5 روزه پیش یک عدد vivaz pro گرفتم .
ولی مصرف باطریش خیلی بالاست یعنی هر روز باید شارژش کنم حالا باطری من ایراد داره یا کلا اینجوریه
با تشکر
به قول شما یا باطری خرابه یا گوشی مورد داره
گوشیو یه بار فرمت کن ببین درست میشه
:18:واقغا؟؟؟؟؟؟:18:یعنی چی؟؟؟؟اون روز گرفتی 9 ساعت زدی تن شارژ؟؟؟؟؟:10:نقل قول:
اگه این جوری مشکل باطری داره عمرا نمی گیرم.......:13:
نقل قول:
با مصرف معمولي تا 3 روز هم جواب ميده، منم روز اولي كه گرفتم يه روزه شارژش ميپريد، بعد فهميدم كه wi-fi و EGPS گوشي روشن بوده. EGPRS همون علامت E كه دو تاخط زيرش داره بالاي ال سي دي گوشه چپ هست كه بايد اونو غيرفعال كني، چون كه هي سرچ كه ميكنه باطريو ميخوره. بايد بري تو setting<connectivity<admin.settings< packet data اونجا packet data connection بزار رو when required اينجوري قطع ميشه. اگه ديدي اينام قطع هست و بازم باطري زياد مصرف ميكني، اختمالا باطري و گوشي مشكل داره.
9 ساعت که نه ولی انقدر که 100% شدنقل قول:
امروز زنگ زدم به فروشنده گفت بیا باطریتو عوض کنم