سلامنقل قول:
منظورتون از جلو های نمایشی چیه؟
Printable View
سلامنقل قول:
منظورتون از جلو های نمایشی چیه؟
منظورم همون جلوه های ویژه هست!! (بدترش کردم:31:) همون ظاهر و اینترفیسش هستنقل قول:
من دیشب دوتا رام نصب کردم یکیش رو از اینجا گرفتم و دیگری رو از آی آر تی سی تی انصافا این بهتر بود
این نرم افزار هایی رو همیشه بعد از هارد ریست باید نصب کنید رو داره البته یه سوتی های کوچولویی هم داره که مهم نیست
سلام
سوتی ها چیه؟
چطوری میشه به رام فابریک برگشت؟
samsung touchwiz امنیا لایت 3 هست ورژنش؟ جدیدتر هم هست؟ توی این رام جدید نیست دیگه؟اگه نیست میشه نصب کرد؟
مرسی (:
کیبورد پیش فرض سامسونگ هم حذف شده که البته این رو میتونید داونلود کنید ولی touchwiرو نمیدونم اون ورژن رو بشه پیدا کرد
یه چیز دیگه هم بود قبل از نصب این رم من هر موقع هارد رسیت میکردم و یا سیم کارت جدید میزاشتم خود گوشی خودکار کانکشن ها رو میساخت ولی بعد نصب این رم مجبور شدم دستی این کارو بکنم
یه سوال چرا بهش میگید pocket pc؟؟؟ این گوشی ها ppc نیستن فقط تاچ اسکرین هستن!!! درک کنید لطفآ
سلام.
از دوستان کسی اطلاع داره چطوری میشه کیبردهایی که پیشفرض داره رو از لیست حذف کرد ؟
اگه منظورت طعنه زدن به گوشیه که هیچ و گرنه در واقعیت به گوشی که بتوان همانند کامپیوتر باهاش کارکرد ppc می گویند .نقل قول:
راستی چرا به گوشی های ما پاکت پس سی میگند ؟ عجب گیری کردیم ها ! خدا رو شکر به دور و بری هامون که میگیم گیر نمیدن ثابت کن .
سلام همین کانکشن رو میخواستم بگم که گفتی:31:نقل قول:
کیبردش ماله خوده رام هست زیاد جالب نیست و به نظر روسی/انگلیسی میاد من خودم رسکو نصبیدم
تاچ ویز رو نداره به جاش تاج فلو داره
برای برگشت به رام فابریک اون رو نصب میکنی !!!
======
درباره دوستی که سوال کردند و از اسم پاکت پی سی پرسیدند عرض کنم خدمتشون که منظور همون کامپیوتر جیبی هست خوب ویندوز که داره تو جیب هم جا میشه پس پاکت پی سی هست دیگه:31: الان کسایی هستند که با واکت پی سی برنامه مینویسند
kafie safhe ro be andaze kafii biari paiin mire safhe baad:5:نقل قول:
---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
harf hesab javab nadare :Dنقل قول:
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
farsi saz rosh rikhti?!!نقل قول:
moshkali ke nadasht!!!
rasti to in rom medi player khod samsung ke hazf nashode?!!!:5:
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
azizam in goshi motmaeenanan PDA hastنقل قول:
va PDa=PPc
====>in goshi ppc hast
pas .....nagid
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------
rasti rom ke minasbim az garanti kharej mishe dige!!doraste
hala hishkas hich raveshi dare ta be rom gabli bargardimo sareshono shere bemalim:31:
منظورم از ... ااشتباه هست
با چیزای دیگه اشتباه تگیریداD: