هر فروشگاهی هست شب عیدی همین طور کیلویی فکر کنم قیمت داده :27:نقل قول:
هر فروشگاهی هست شب عیدی همین طور کیلویی فکر کنم قیمت داده :27:نقل قول:
بابا این قیمتا مال میثم صیام فروم خودمونه که بچه ها میدونن از همه جا ارزون تر حساب میکنه........
الان کنسول PSP Go چنده ؟
کپی خور دائم هم داره psp go ؟
دوستان تو تهران ps3 380 gb رو میفروشن 500 تومن.
من شنیدم قراره که تا چند ماه دیگه قیمت ps3 تا 100 هزار تومن کاهش پیدا کنه . آیا این واقعیت داره؟
با سلام . من میخاستم یک کنسول گیم بخرم و اصلا هیچی هم در مورد هیچ مارکی نمیدونم و هدف اصلیم به غیر گیم اینه که بتونم بی درد سر فیلم بلوری و dvd و cd کپی هم تماشا کنم. راستش میخاستم سینمای خانگی بگیرم بعدش گفتم بزار با یک تیر 2 نشون بزنم. لطفا منو راهنمایی کنین و قیمت هم بدین. در ضمن آیا زیر نویس فیلمهارو هم میشه دید!؟
xbox360
Elite : 520
Arcade : 420
Slim : ?
Kinect : 185
GamePad : 50-60
HDD 250GB : 100
----------------------
SONY PS3
160GB : 405
320GB : 425
psp
GO : 240
شرکت مایکروسافت جدیدترین مدل ایکس باکس خود را با نام ایکس باکس 720 تولید کرده است و بزودی روانه بازار خواهد شد اگر این مدل جدید وارد بازار شود قیمت ایکس باکس360 به نصف کاهش پیدا خواهد کرد
دوربین مخفی یا سرکاری !!! ؟؟؟ :31:نقل قول:
این اخبار رو چه کسی به گوش شما می رسونه که خود ماکروسافت هم بی خبره .
اگه هم بیاد 2 - 3 سال دیگه . اونم معلوم نیست اسمش این باشه یا نه .
خود مایکروسافت گفته سال 2015 کنسول بعدی خودشو میده بیرون . به زودی دیگه کیه؟!:31:نقل قول:
آقا شب عیدی چرا یهو قیمتا این طوری شد داشتیم زندگیمونا میکردیم من میخواستم Elite بخرم حالا با 400 هزار تومن Arcade هم بمون نمیدن ! :19:
حالا به نظرتون این قیمتا تو اردیبهشت میاد پایین تا با همین پول برم Elite بگیرم ؟
تو تابستون چی قیمتا میره بالا یا میاد پایین ؟