چه جوری فیلمش رو درآرم؟:20: نمیشه که .برنامه ای چیزی که نداریم همچین کاری بکنه. شما میتونید سیو منو دانلود کنید بریزید فیلمو ببینید.نقل قول:
فکر کنم دگمه esc رو بزنید و بعد abort memory.نقل قول:
Printable View
چه جوری فیلمش رو درآرم؟:20: نمیشه که .برنامه ای چیزی که نداریم همچین کاری بکنه. شما میتونید سیو منو دانلود کنید بریزید فیلمو ببینید.نقل قول:
فکر کنم دگمه esc رو بزنید و بعد abort memory.نقل قول:
سلام
میگم بازی واسه من اجرا میشه منتهی وقتی تو همون قسمت اول تو فلورانس باباش یه وظیفه بهش میده و قبولش مبکنی دیگه هیچی نمیاد یعنی هیج جایی رو رو نقشه علامت نمی زنه که برم اونجا چی کار کنم.
بله .نقل قول:
بعد از مرحله ی 11 نباید بلافاصله خارج شید .تا اولین چک پوینت مرحله بعد واسه اطمینان برید .
کلا نمیدونم یوبی سافت چرا اینجوری شده ؟ تو پرنس جدید هم عین همین مشکل هست .
دوستان زحمت نکشید حل شد
فقط وقتی به جایی می رسه که داوینچی باس شمشیر کوچیکه رو بده هنگ می کنه خفن مشکل از چیه رفقا؟؟؟؟:20:
یعنی بلوک 11 حافظه که تموم شد، تا بلوک 12 برم بعد بیام بیرون؟نقل قول:
یا فقط یه چک پوینت برم بسه؟
باید کلید 2 رو بزنین.نقل قول:
با بد بختی کرکش کردم.
دوستان بالا سمت چپ چی رو نشون می ده؟ من وقتی مبارزه می کنم بعد از مدتی قرمز می شه و نمی دونم چرا اسلحه ها مو ازم می گیره و فقط از اسلحه هایی که زمین افتاده می تونه استفاده کنه!
درمان این مرض چیه؟
اون وضعیت بدنام تون (Notoriety) رو نشون میده و نتیجش اینه که سربازا زودتر متوجه شما میشن اگه نزدیکشون باشین... این بدنامی به سه صورت قابل حله:نقل قول:
- برداشتن پوستر ها که مساویه با حذف 25% از بدنامی.
- رشوه دادن به جارچی ها که مساویه با حذف 50% از بدنامی.
- به قتل رسوندن افسر های عالی رتبه که مساویه با حذف 75% از بدنامی.
سلام. من چندتا سوال داشتم.
توی ویلا اون ستون ها چیه و به چه دردی میخوره؟؟ ( شماره 1)
و دوم اینکه توی ویلا توی نقشه یه علامت ستاره هست ( شماره 2) چطوری میشه رفت اونجا؟
درضمن یه اسلحه سمی داره، چطوری میشه ازش استفاده کرد؟
بازیش زیادی خسته کننده است
آدم بعد از یه مدت دیگه باهاش حال نمیکنه
اصلا کلا از این اساسین خسته شدم تازه میخواد جدیدش هم بیاد ،دیگه واویلا