-
تو فقط تو همین دو میخوای دقت کنی ؟ ... من جای تو بودم تو این ضمینه به مدل های i9 از cowon هم نگاهی می نداختم !
قیمت دقیق رو میتونی از عثمان جان بپرسی که برای امرتات هست قیمت و خوب نمایندگی رسمی محصولات کمپانی هست
( به این مورد بیشتر توجه کن تو این محصولات ارزون تر هم میتونم i9 رو بهت پیشنهاد بکنم.)
در ضمن بودجه ات رو هم بگو ...
من خودم صدای muzaic رو شنیدم صداش قبل قبول هست و یه پلیر هست برای موسیقی( در رده خودش خوب هست) که از نظر کیفیت صدا و ... قابل قبول هست و از اونجایی که به مرور نظرات کاربران رو تو سایت هایی مثل abi خوندم به طور کل بیشتر از این مدل راضی بودن و
به طور کلی هم محصولات کریتیو تو این ضمینه از ایریور برتر هست ...
-
خب قیمت اون Cowon i9 چنده ؟؟؟ بین 75 تا 85 بودجه هست :46:
مشکل اینجاست که جایی رو سراغ دارم که این 2 تا رو با قیمتهای خوب میده !!!!! :31:
کلا نظرتون رو بگید . جای من بودید کدوم یکی از این 2 تا رو برمیداشتید ؟؟؟؟؟ چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
دوستان خبری نشد ؟؟؟؟؟؟ من یه مشاوره فوری میخواستما !!!!!!!!!!!!!!
-
با این بودجه بیخیال S9 باش ...
با بودجه بین 75-80 بهترین گزینه که هم پلیری هست با کیفیت و بلندی و دووم زیاد و اینکه امتحان خودش رو پس داده و هم کاربران ازش راضی بودن و خودم هم باهاش کار کردم کاون I7 هست که تو این رده 4 گیگش رو میتونی بخری ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
www.jetaudio.com/products/
iaudio/7/
-
ممنون . الان این تو بازار موجوده ؟؟؟؟؟؟ یعنی بهتر از اون دو تای بالاییه ؟؟؟؟
قیمتش چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو تهران البته .
-
آقا مثل اینکه با بودجه ما همون 2 تا Mp3پلیر بهترین هستن .
کدوم یکی از اون 2 تا رو انتخاب کنم به نظر دوستان ؟؟؟
creative muzic یا iriver E50 ؟؟؟؟؟؟
-
من باز میگم همون i7 رو انتخاب بکن شما قیمت 4 گیگ رو گرفتی که دیدی با بودجت یکی نیست ؟ ...
اخرین قیمتی که از 4 گیگ داشتم حدود 85 بود! ...
اگه دوست بین اون دو بکی رو انتخاب بکنی با توجه به بررسی هایی که به مرور خوندم و خودم هم صدای کریتیو رو شنیدم نظر من باز رو موزائیک هست خودتم میتونی یه سرچی برای بررسی و ... دوتاش بکنی تا به نتیجه ی مطلوب برسی ! ...
-
دوست عزیز این i7 رو شما کی و کجا قیمت داری ؟؟؟؟؟
من از بچه های همینجا قیمت دارم بالاتر از این حرفاست !!!!!!!!
مطمئنی i7 هست اونهم 4 گیگش 85 تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
بله حدود 90 تومن میتونی شما i7 رو بگیری 4 گیگ ... من قیمت داشتم چند وقت پیش !
شمااز عثمان پرسیدی قیمت دقیق داد به شما ؟ ... ایشون تو امرتات هستن تمام قیمت هارو هم دقیق میدونن از اون بپرسید حتما بهتون میگه ! ... تا اونجایی که پرسیده بودم حدود 90 هست 4 گیگش ! ...
کی ماله چندماه پیش قیمت هم امرتات ! ...
-
والا ایشون به من 110 تومن قیمت دادن !!!!!!!!!!!!!!!!
احتمال 90% انتخابم creative muzaic باشه .