چه جوري يك ميج اسپل جديد ميتونه بگيره؟
Printable View
چه جوري يك ميج اسپل جديد ميتونه بگيره؟
دوستان یه جایی به من معرفی کنین Awakening رو بخرم :(
نقل قول:
من زبانم زیاد خوب نیست خیلی کم بلدم یعنی حال نمیکنم با بازی ؟
جادوگرا هم وقتی لول میگیرن میتونن اسپل جدید یاد بگیرن. دقیقا مثل تواناییهایی که دزد یا جنگجو میگیره.نقل قول:
یه نکته ای هم که داره اینه که برعکس اون دو تا که باید Combat Training رو بدی تا بتونی تواناییهای لول بالا رو یاد بگیری، جادوگرا نیازی به این ندارن. بجاش Combat Training بهشون اجازه میده وقتی تیر میخورن اسپلشون متوقف نشه. اونم فقط واسه اسپلایی که باید تمرکز کنن بزنن مثلا اسپل لول چهار آتش یا سرما.
اگه زبانتون اصلا خوب نیست از بازی شاید خوشتون نیاد. چون انتخاب های بازی خیلی تاثیر گذاره. توی بازی بیش از 100 هزار خط مکالمه وجود داره!نقل قول:
اون دوستمون خیلی قشنگ در مورد بازی توضیح داد.
من خودم که همه سبکارو بازی می کنم این بازی رو هیچ وقت فراموش نمی کنم. امتیاز من به این بازی 10 از 10 هست.
منم نتونستم اونو پیدا کنم :(نقل قول:
دوستان یه جایی به من معرفی کنین Awakening رو بخرم :(
فکر کنم فقط برای دانلود پیدا میشه.
تقریبا نصف ماموریت ها رو میری از یه سری گروه های خاص مثل معبد یا جایزه بگیرا یا دزدا میگیری که نیازی به صحبت نداره ولی نصف ماموریت ها رو هم میون صحبت ها بهت میدن.نقل قول:
بعضی جاها هم رفتار طرف مقابل به حرفی که میزنی بستگی داره. یعنی اگه بهت پیشنهاد بده فلان چیزو اگه بهم بدی بهت پول میدم یا مثلا بهت پول میدم ولی منو نکش و از این حرفا. اگه نفهمی چی میگه که خوب یجورایی شانسکی میشه.
بعضی وقتا هم تو دیالوگایی که میاد میتونی مخ طرف بزنی یا بترسونیش که البته تو پرانتز جلوش مشخص میشه و لازم نیست بفهمی چی میگه. میگی و اگر تواناییشو داشته باشی طرفو مجاب میکنی حرفتو قبول کنه.
دیگه اینکه رفقاتم باهات حرف میزنن. باید ببینی چی میگن و چی میگی که بهشون برنخوره و خوششون بیاد. البته هر چقدرم زبانت خوب باشه بعضی وقتا مجبور میشی سیو و لود کنی تا رگ خوابشون دستت بیاد. البته من دیگه شخصیت شناسیشون کردم میدونم هر کدومشون چطوری راه میان باهام. :31:
البته زیر نویس داره و خیلی راحت جاهایی که گیر کردی میتونی به دیکشنری یه تفالی بزنی. :20:
بهرحال بازیای نقش آفرینی بخاطر داستانشون خیلی جذب میکنن. اگه نفهمی جریان چیه فقط باید هی دیالوگا رو رد کنی تا به قسمت اکشنش برسه. اینجوری هم واست خسته کننده میشه دیگه. چون همش انتظار اکشن میکشی ولی هر از گاهی مجبوری تو جریان داستان قرار بگیری.
اما جمله هایی که میگن زیاد سخت نیستا. مثلا ببین اینو میفهمی. البته دقیق همینطوری نمیگه ها...
If I bring a wolf pelt, she will marry with me. Can you help me?
بعد گزینه هاشم اینجوریه:
1. I'll help you
2. I don't have enough time
3. How much will you pay for it
4. I'll come back later
مثلا اگه بجای 1 بزنی 2 این ماموریت رو از دست میدی. البته تو روند داستان تاثیر نداره ولی خوب هم XP میده هم پول هم اینکه بازی رو جذابتر میکنه.
يه سوال:من الف ميج ساختم.ماجرا اون mouse چيه؟باهاش وقتي دمون رو كشتيم حرف زدم آخرش خودش يه موجود بزرگ شد رفت هوا!
mouse در واقع خودش یه دمونه و میخواد تو رو تسخیر کنه. وقتی هم باهاش صحبت کنی و بهش میگی بیخیالت بشه میگه خیال نکن دمون ها به همین جا ختم میشن. ما همیشه مراقبت هستیم و بالاخره میایم سراغتو و خلاصه از این حرفا.
پس چرا كمكم كرد تو كشتن دمون؟
بعدشم من قديما يك جور ديگه باهاش حرف زده بودم دمون نشده بود!
(عجب بازيگر خوبي بودا!دلم داشت به حالش ميسوخت كه ميگفت دمون ها مجبورش كردن كمكشون كنه و ...!)
دوستان من با سبک مبارزه اش مشکل دارم...یارهام یهو می دوند بعد همگی دسته جمعی تو حمله به دشمن به مقام شهادت دست می یابند.
چه کنم؟
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
دوستان من با سبک مبارزه اش مشکل دارم...یارهام یهو می دوند بعد همگی دسته جمعی تو حمله به دشمن به مقام شهادت دست می یابند.
چه کنم؟