البته در رابطه با کارت گرافیکتون نیست..نقل قول:
ولی کرنل من که تازه بروز هم نیست 19-2.6.24 هست فکر کنم کمی کرنل شما قدیمی هست :46:
در رابطه با کارت گرافیکتون هم
glxinfo | grep direct
Printable View
البته در رابطه با کارت گرافیکتون نیست..نقل قول:
ولی کرنل من که تازه بروز هم نیست 19-2.6.24 هست فکر کنم کمی کرنل شما قدیمی هست :46:
در رابطه با کارت گرافیکتون هم
glxinfo | grep direct
سلام به دوستان گل انجمن لینوکس :11:
من screen lets رو نصب کردم. از سایت خودش بسته deb مربوط به hardy heron رو دانلود کردم و نصب کردم.(با دستور dpkg)
اما screelets manager رو که اجرا میکنم. روی هر کدوم از نمونه ها مثلا clock و calendar که کلیک میکنم و گزینه launch/add رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته. یعنی به دسکتاپ اضافه نمیشه! :41:
مشکل چیه؟ آیا کار دیگه ای باید کرد تا روی دسکتاپ ظاهر بشن؟
ممنون
والا من یه مدت از این اسکرین لت استفاده کردم، ولی ساعت رو اشتباه نشون می داد! بی خیالش شدم!نقل قول:
یه سوال،
یعنی من که دی وی دی هارو دارم سی دی هما برا 8.04 رو نمیخوام؟
اوبونتوی کوچولو هم آمد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نسخه برای MID ها یا همان دستگاهای اینترنت سیار(Mobile Internet Devices) ساخته شده برای اطلاعات بیشتر
کد:http://www.ubuntu.com/products/mobile
این گونه موسها دیگه توسط لینوکس ساپورت نمیشن . تنها راهتون استفاده از udev هستش
چجوري ميتونم کدک هاي مولتي مديا رو دانلود کنم ؟ من اينترنت پر سرعت ندارم ميشه از سي دي هما نسخه ي 7.4 استفاده کنم ؟
کدک ها معمولا حجم بالایی ندارن. دانلود هم کنی بد نیس.
انقدر سرعت اینترنتم افتضاحه که حد نداره از طرفی هم مشکل نصب مودم رو دارم:41:نقل قول:
برو یه کافی نت دانلودشون کن. من تو وبلاگم یه پست در همین مورد دادم ببین:نقل قول:
یه سوال:کد:http://saarblog.wordpress.com/2008/05/27/multimedia_in_ubuntu/
آتو کامپلت ترمینال من کار نمی کنه!
اونقدر taia جان گفت دبیان دبیان که من همچین هوس کردم نصبش کنم. خب شاید به خاطر ظاهر ساده و شاید به خاطر تفاوت هایی ریزی که با اوبونتو داشت (البته باید گفت تفاوت هایی که اوبونتو با دبیان داره!) دوباره همون اوبونتو رو نصب کردم اما آتو کامپلت ترمینال کار نمی کنه مثلا وقتی sudo apt-get ins رو می زدم و بعد تب خودش کامل می کرد اما حال حتی اسم بسته رو هم باید بنویسم... چیکارش کنم؟