نقل قول:
به به به!
مباركه انشالا!
ميگم كيفيت ساخت رو چه طور ميبيني؟
خیلی ممنون :11:
کیفیتش خوبه از سی جی بهتر ولی بشکنه دست این مونتاژ کار های ایرانی !!
فلاپ جلو فاصلش تنظیم نیست با 2 بار باز کردن وبستن نتونستم درستش کنم
جاپای عقبش یحتمل از نوع آشغالی بود چون هفته اول فلز درپوشش افتاد ، پیچ اگزوز هم که هیچی
نقل قول:
مبارکه ایشالا که چرخش بچرخه
آره بخاطر لرزش اگزوز پیچها شل میشن هر از گاهی چک کن همه پیچهارو
ممنون:11:
امروز بخاطر تنظیم فلاپ جلو که پروژش نا موفق بود هر چی پیچ به چشمم رسید سفت کردم
نقل قول:
هندا رو فروختی ؟ الان از این راضی هستی حالا باهمه تحقیق دامنه داره بین المللی ؟
کسی روکش موتور پیدا نکرد . می به صرافت افتادم برم دوباره نایلون بخرم . اما مشکل اینکه نایلون زود کثیف می شه و خودش رو باید بشورم . با باد شدید هم بهر شکل از روی موتور می افته
نه هندا رو هنوز نفروختم ولی اگه مشتری باشه میفروشم 400 مشتری داشت بخاطر کارت سوختش توافق نشد
والا فعلا 740 تا رفتم اصلا با سی جی قابل قیاس نیست،شتاب عالی ، ترمز عالی ، صدا عالی ظاهر عالی ، وزن وحشتناک !!(البته عادت کردم) ، نور چراغ وحشت ناک تا هفته اول که تنظیم نکرده بودم شب ها هم یه چپ چپ نگاه میکردن و تو دلشون ...... میکردن ، بیش از 2 ساعت میشینم گردن و کتفم خسته میشه ولی میگن باید استیلشو بگیری نمیدونم چه جوری باید بگیرم با یه دست یا دو دست:27:
آقا نایلون رو بیخیال شو برو چراغ برق (امیر کبیر بعد ملت) روکش زد آب و زد گرما بگیر 15 تومن ( من هنوز نگرفتم)
نقل قول:
سلام دوستان
میخواستم بدونم موتور سیکلت با برند دوکاتی و ktm تو ایران هست یا نه؟
بله هست شرکت کویر میاره ktm از 10میلیون و پانصد و دوکاتی رو نمیدونم زنگ بزن بپرس
نقل قول:
از شانس ما تو این چن هفته که قصد خرید موتور کردم 3-4 نفر از دوست واشنا هام تصادف داشتن.
خلاصه دیگه دیگه دستم به خریدش نمیره
جسارت نباشه من اصلا به شانس اعتقاد ندارم !! ، عدم احتیاط ( هم از طرف شما و هم دیگران ) وقتی داری با 70 سرعت یهو میپیچی تو یه فرعی یا اصلی و فکر اینو که یکی جلو سبز شه رو نکنی معلومه عاقبتش چی میشه من خودم همیشه احتیاط میکنم چند باری وقتی پیچیدم تو فرعی دیدم یه گاو (بلا نصبت همه شما ها) داره یه طرفه و بی احتیاط مثل گلوله میاد و چون سرعتم رو از قبل کم کرده بودم تونستم به موقعه توقف کنم و رفع بلا شد
اگه قرار برای اتفاق ها شما تصمیم هات رو هی عوض کنی(نه هر اتفاقی ، بعضی وقتا ها لازمه آدم تصمیم هاشو عوض کنه) اصلا قید هر کاری رو باید بزنی :46:
من خودم پارسال 89/8/19 با موتور تصادف کردن( 5 روز بیمارستان خوردم و خوابیدم ، البت کمی هم سرویس شدم:27:) و همه میگفتن باید موتور رو بیخیال شی ولی من هم گواهی نامم رو گرفتم و الان پالس 220 دارم و به تریل هم فکر میکنم:21: پس به نظر من سعی کن خرافاتی نباشی ، خدا به آدم عقل و منطق داد فکر کن و تصمیم بگیر زندگی رو کوفت خودت نکن حالشو ببر از امکانات محدودی که داریم کمال استفاده رو بکن:11:
:11: