منم 405 2000 دارم.روشن میکنم حدود 2 ثانیه کمی دود سیاه از اگزوز میده.دلیلش چیه؟نقل قول:
Printable View
منم 405 2000 دارم.روشن میکنم حدود 2 ثانیه کمی دود سیاه از اگزوز میده.دلیلش چیه؟نقل قول:
رفيق امروز ماشين رو بردم نمايندگي ياروهه يه نيگاه به اينور اونورش انذاخت گفت اصلا برا روغن نيست .. گفت اون دود بخاره كه من فكر مي كنم آبيه .. خلاصه گفت ماشين رو بردار ببر ..نقل قول:
حالا اين فيلم رو تهيه كردم ببين .. پس اين دود چيه ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
کسی اطلاع داره این کابل که عکساشو ضمیمه کردم برای چیه؟
مثل اینکه از یه جا شکسته اما نتونستم پیدا کنم به کجا وصل بوده! ماشین 405 کاربراتیه
سلام دوستان
مدل 141 بعد از دو هفته که روشن میکنم موقع استارت سر وصدای تق تق و لرزش شدید داره تا روشن بشه و باید کاز را 10 ثانیه نگه داشت تا خاموش نشه . باطری را شارژ کردم . فرداش باز همین جور شد . مدل 87 و هنوز باطریش عوض نشده.
لطفآ راهنمایی بفرمایید. به باطری و شمع مشکوکم اما یکبار که روشن بشه برای همون روز دفعات بعد خوب روشن میشه.
با تشکر فراوان.
یعنی باتری 4 ساله کار میکنه جلل الخالق باتری برا من هنوز یک سال نیم بیشتر کار نکرده احتمالش زیاده برا شمع باشه فکر میکنم وقتی مشکل پیش میاد که موتور سرد هست چون میگی برا دفعه های بعدی مشکل ندارهنقل قول:
[QUOTE=karvas;7186071]یعنی باتری 4 ساله کار میکنه جلل الخالق باتری برا من هنوز یک سال نیم بیشتر کار نکرده احتمالش زیاده برا شمع باشه فکر میکنم وقتی مشکل پیش میاد که موتور سرد هست چون میگی برا دفعه های بعدی مشکل نداره[/QUOTE
همینطوره مشکل از وقتی شروع شد که برای 2 هفته روشنش نکردم . در صمن باطریش ظرف 5 روز اگه روشن نکنم میخوابه که باید بره زیر شارژ.
نقل قول:
مدل 141 بعد از دو هفته که روشن میکنم موقع استارت سر وصدای تق تق و لرزش شدید داره تا روشن بشه و باید کاز را 10 ثانیه نگه داشت تا خاموش نشه
باطري و شمعها رو تعويض كنين..خيلي وقته كه عمرشون به سر رسيده!!!
نقل قول:
کسی اطلاع داره این کابل که عکساشو ضمیمه کردم برای چیه؟
مثل اینکه از یه جا شکسته اما نتونستم پیدا کنم به کجا وصل بوده! ماشین 405 کاربراتیه
هرچند كه زياد با مدلهاي 2000 پژو 405 سروكار نداشتم اما اين شبيه سنسور دور موتور هست كه معمولا سمت فلايويل سوار ميشه. بخش انتهايي موتور و جايي كه به گلداني گيربكس متصل ميشه رو چك كنين. اگر يه 2000 ديگه ديدين ميتونين از روي اون راحتتر مشخص كنين كه جريانش چيه؟
سلام اگه یه باک پر بنزین سوپر به 405 تزریق کرد براش مشکلی پیش میاد
میگن که هر باک 10 تا 15 لیترشو سوپر باید زد اگه کلشو سوپر زد براش مشکل پیش میاد.
سلام به همگی
آیا میشه صافی هوای کولر پراید را شستشو داد؟ اگر میشه چطور باید بهش دسترسی پیدا کرد.
ممنون
از پاسختون ممنونم.نقل قول:
بله همونطور که گفتید به نظر میرسه سنسور دور موتور باشه. حالا یه سوال دیگه برام پیش اومده. این ماشین اصلاً آپمر دور موتور نداره. این سنسور چه کاری انجام میده؟
فکر میکنم قبل از اینکه بشکنه هم قطع بوده. قطع بودنش تأثیری در کارکرد موتور داره؟