يكي داشتم تا الان نصبش نكرده بودم بخواطر همين نميدونم خوبه يا نه آها يادم رفت بگم C-130 فوكر هم كه بنده خيلي دوست دارم اما اصلا براي X نيست.نقل قول:
83MB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
يكي داشتم تا الان نصبش نكرده بودم بخواطر همين نميدونم خوبه يا نه آها يادم رفت بگم C-130 فوكر هم كه بنده خيلي دوست دارم اما اصلا براي X نيست.نقل قول:
83MB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای بهرام لطفا لینک دانلود این را بگذارید..ممنوننقل قول:
سلام دوستان این نسخه دوبله با دفترچه رو که سایت تمام کرده از کجا میشه تهیه کرد بگین تا ما هم بیایم.
نقل قول:کد:http://dl.avsim.su/dl/ticket/ZmlkPTE5OTExJnVpZD0wJmlwPTk1LjM4LjQ1LjMmaGw9dHUgMTU0/id/58749ab174cb7f2faf27b9eddf0d3a794ae5f038/79/19911-Tu154-B2-for-FSX.zip
آره خيلي باحاله "من همينطور مثل هميشه رفتم airliners تا عكس هارو سيو كنم بعد اينو ديدم گفتم چقدر قشنگه بعد پايينش رو كه ديدم كف كردم واقعا دم "محمد" گرم .نقل قول:
جالبه . منم چند روز پیش که رفتم تو این سایت این عکس رو دیدم خیلی لذت بردم. دست عکاس و خلبان و شهرداران تهران جمیعا درد نکنه :دی.
سلام
آقا واس استفاده از این سیمولیتور توصیه میکنید از Game Pad استفاده کنم یا JoyStick (از اون خلبانیا)؟ :31: کدوم پرکاربردتره؟
اگه جوی استیک، کاربرد دکمه هاش رو بگید لطفاً
نقل قول:
خوب معلومه joystick بهتره "در مورد كاربرد هم :flaps--landing gear--spoilar--trim--view تقريبا تمام كارهاي اصلي رو ميتوني با joystick انجام بدي.
یه مدل به دردبخور واس این برنامه میتونی بهم معرفی کنی با قیمتش؟نقل قول: