باید از spiliter استفاده کنی.نقل قول:
Printable View
باید از spiliter استفاده کنی.نقل قول:
نه مشکل از اون نیست......امتحان کردم...هم با اون هم بدون اون......الانم سر راهش spiliter گذاشتم.....نقل قول:
باید از spiliter استفاده کنی
این مورد مربوط به تنظیمات مودم شماست و ربطی به spliter نداره. ممکنه قبلا که با دیال کانکت میشدی خودت یا کس دیگه ای برای اینکه تماسهای دریافتی رو از دست ندید، این تنظیم رو انجام داده. این خاصیت بسته به نوع مودم فرق میکنه. با اسم مودمت، این خاصیت رو سرچ کن، راهش رو پبدا میکنی.
در ضمن این امضا و آواتار چیه گذاشتی پسر؟! آدمو از زندگی مایوس میکنه!!!
یا علی
آقا كسي تو مجتمع زندگي ميكنه؟؟؟؟ من الان رفتم تو مجتمع حالا از آسياتك انصراف دادم از دوستم ميخوام بگيرم ميخوام بدونم مجتمع مشكلي نداره؟؟؟؟
سلام
این آسیاتک واقعا شرکت گیجیه
من دیروز سرویس رو شارژ کردم ولی شارژ نشد مجبور شدم فیش رو فکس کنم
بعد زنگ زدن گفتن شما به چه حقی 3 ماه داری از 64 استفاده میکنی
اصلا چطوری این کارو کردی؟؟
گفتم به من چه تو سایت هست منم زدم
گفت مگه میشه امکان نداره شاید مال شما اشتباهی اومده باید گزارش میدادی
گفت این سه ماه شما از یه سرویس غیر مجاز استفاده کردی و ما نمیدونیم باهاتون چه برخوردی داشته باشیم
منم قاطی کردم گفتم مگه مشکل منه شما 4 تا آدم ندارین سایت رو درست کنن هر روز سایتتون تغییر میکنه
بعد زنه صداش رو آورد پایین گفت خب آخه فقط شما داری از این سرویس استفاده میکنی
گفتم یعنی چی من کل دوستام دارن از این سرویس استفاده میکنن و راضین
بعد زنه گفت یه لحظه گوشی رفت 1 ساعت چک کرد دید بله کلی نفر دارن استفاده میکنن
بعد ازم معذرت خواهی کرد و گفت سرویستون رو میکنیم همون 128 حجمی و با اون بقیه هم تماس میگیریم
:D
من اگه فکس نمیکردم اینا تا 100 سال دیگم نمیفهمیدن دارن 64 میدن
ای چه اشتباهی کردم :D:D:D
نقل قول:
دوست عزیز
1- امکان دارد اسپلیتر شما خراب باشد
2- یکی از گوشی های تلفن باعث این اختلال شود.
نقل قول:
این مورد مربوط به تنظیمات مودم شماست و ربطی به spliter نداره. ممکنه قبلا که با دیال کانکت میشدی خودت یا کس دیگه ای برای اینکه تماسهای دریافتی رو از دست ندید، این تنظیم رو انجام داده. این خاصیت بسته به نوع مودم فرق میکنه. با اسم مودمت، این خاصیت رو سرچ کن، راهش رو پبدا میکنی.
شماره 1 نیست.....مطمئنم......نقل قول:
دوست عزیز
1- امکان دارد اسپلیتر شما خراب باشد
2- یکی از گوشی های تلفن باعث این اختلال شود.
اما شماره 2.ممکنه...چون شرکت هم میگفت...نباید تلفن های بی سیم سر راههش باشه.من چک کردم..اما نمیدونم....من حدود 9ماهه از آسیاتک میگیرم ازهمون اول هم این مشکلو داشتم....همون موقع هم زنگ میزدم شرکت...خودتون که بهتر میدونید....اگه زنگ زده باشید شرکتش......آدمرو پشیمون میکنه...اون موقع من روزی 2تا 3 بار زنگ میزدم....دیگه تمام اون به قول خودشون کارشناسان...من رو میشناختن.....از عوض کردن اسپلیتر گرفته من انجام دادم....تا چک کردن مودم از سر خط.و..عوض کردنش...من 4 تا مودم عوض کردم.usb دار..و..کابل معمولی..و.غیره....پای مخابراتم وسط کشیدم...شرکت میگفت....مشکل از خط های داخل خونتون هست....مخابرات اومد....گفت نه به ما ربطی نداره....مشکل از شرکت خدمات دهنده هست......بالاخره این شد که خودم یه راهی پیدا کردم...که اصلا بهترین کار بیخیال شدن است.....1 ماه دیگه هم خونمونو عوض میکنیم....اگه باز مشکل داشتم...پیگیری میکنم....البته اگه از این :2:شرکت :2:گرفتم....که بعید به نظر میرسه...
خیلی حرف زدم...ببخشید...
-------------------------------------------------------------------------------------
هرکس یه جوره ..........بیخیال ..نقل قول:
در ضمن این امضا و آواتار چیه گذاشتی پسر؟! آدمو از زندگی مایوس میکنه!!!
نقل قول:
:27::27::27::27::31::31:
کلی خندیدم بهشون!
ولی ای کاش اونجایی که گفت چطور با شما برخورد کنیم بهش بد تر میتوپیدی میگفتی از موقعی که سرویس گرفتم ازتون همش دچار مشکل شدم و جواب دهی درست هم نمیکنید! بعدش ادرس این تاپیک رو میدادی تا اثبات بشه :31:
خودت بند رو به آب دادی ها:دی
نون کلی آدم رو هم آجر کردی رفت
حواستون باشه
حتما وضعیت مالی حسابتون رو چک کنید
اینا گیجن
من همین دیروز 1 گیگ زنده کردم.