رو N82 منم جواب نداد.....
الان کلاینت N-Gage ندارم :41:
حال نصب کردن کلاینت قبلی هم نیست...
رو N82 منم جواب نداد.....
الان کلاینت N-Gage ندارم :41:
حال نصب کردن کلاینت قبلی هم نیست...
پاكش كردي...خواستي نصب كني چه اروري داد؟:41: خيلي بد شد...شرمنده زحمتت دادم داداش...:11:نقل قول:
اره اول بازی هارو پاک کردم بعد کلاینت 1318 رو پاک کردم بعد خواستم 1345 رو نصبش کنم اصلاً نصب نشدنقل قول:
نمی دونم دیشب امتحان کردم دیدم نمیشه دیگه حال نصب کردن 1318 رو نداشتم بیخیالش شدم...
نه بابا اقا یونس این حرفا چیه... شما تاج سر مایی فدای سرت :40:
حالا اگه راهی داره من دیگه این 1318 رو نصب نکنم وایسم تا این یه راه حلی واسش پیدا بشه..
اگه شانسه ما هست 1318 رو نصب می کنیم بعد این 1345 درست میشه :31:
ولی من بازم میگم 1318 خیلی خوبه به نظرم... البته این نظر منه ها...
خيلي بد شد پس...نقل قول:
كلا" كه نبايد فرقي كنه..منظور من از باگ ،باگ بازي ها بود نه كلاينت...مثل bia كه با 1318 درست شد..
من ميگم نصبش كن...انگيج بدنت كم ميشه ها...:31:
اره میگم از دیشب حال ندارمــا.. نگو N-Gage بدنم کم شده :31:نقل قول:
82 بدون N-Gage اصلاً نمیشه... تو منو جاش خالیه الان... من اعصابم سر نصب بازی ها خورد میشه...
خیلی طول میکشه!:13: کاش میشد بذاری همرو خودش نصب کنه...
سلام من ان 95 دارم . بازيهاي ان گيج رو نصب كردم ولي كنار بازيها مينويسه تريال.بعد كه فايل پك رو نصب ميكنم ديگه ان گيج گوشيم بالا نمياد
عوضش رو 78 من خوب جواب داد
بچه ها یه سر به سایت انگیج بزنید تو قسمت 82 کلاین 1345 رو برای دانلود گذاشته اون رو امتحان کنید
کلاینت که نباید حتما ریپک شده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی آنیستال شدن این کلاینت خدا زمان طول میکشه حدود یه ربع نیم ساعت
خیلی عجیبه
من خودم دارم تست ميكنم نتيجه رو همينجا ميگم...:20:
ويرايش:کد:http://www.n-gage.com/ngi/etc/medialib/ngage/web/common/downloads/app.Par.21954.File.dat/n-gage_v1.10_1345.sisx
تست كردم و جواب داد...الان 1345 رو گوشيم نصبه...بايد كلاينت قبلي رو پاك كنيد بعد اينو نصب كنيد...
اقا یونس پچ مچ نمی خواد؟؟؟نقل قول:
فقط همین حله؟؟
من رفتم واسه نصب
پچ ميخواد...دارم تست ميكم...صبر كن نتيجه رو ميگم..نقل قول:
ويرايش:
يه بدي كه داره اينه بعد از نصب پچ كه آيكون trail رو برميداره ديگه نميتوني بازي نصب كني...
به عبارت ديگه بايد اول هر بازي كه ميخواي نصب كني بعد پچ رو نصب كني...البته يه پچ ديگه هم اومده كه اونم تست ميكنم بهتون خبرشو ميدم...