بار ديگر سلام!
مي خواستم بپرسم چطوري مي شه تو نوكيا ان 82 كاري كرد كه مثلاً يه شماره تلفن خاص هر چي زنگ بزنه بگه شماره مشترك مورد نظر مسدود است يا ...؟
اين ترفند رو كسي بلده؟
ممنونم
Printable View
بار ديگر سلام!
مي خواستم بپرسم چطوري مي شه تو نوكيا ان 82 كاري كرد كه مثلاً يه شماره تلفن خاص هر چي زنگ بزنه بگه شماره مشترك مورد نظر مسدود است يا ...؟
اين ترفند رو كسي بلده؟
ممنونم
فکر کنم با برنامه های بلک لیست و کال منیجر بشه.
يكي از دوستان ميخاد اين گوشي رو بخره و بيشتر دوربين واسش مهمه ولي ميترسه با دكمه هاش نتونه كنار بياد.ضمن اينكه ايشون دختر هستن و خب چنگگ(ناخن)هاي بلندي هم دارن.نظر شما چيه؟
سلام دوستان.راستش من پس فردا دارم از شهرستان ميام تهران كه ان 82 مشكي بگيرم(اينجا نيست).چند تا سوال داشتم خواهشا درست و دقيق به سوالام جواب بدين.1)چه نوع گارانتي هايي داره ؟ قيمتش با هر كدوم حدودا چقدره؟كدوم رو توصيه ميكنين؟2)آدرس دقيق مجتمع علاءالدين چيه؟از چه طبقه اي بگيرم؟3)من از مترو چطوري بيام علاءالدين كه راحت تر باشم؟4)موقع خريد بايد چكار كنم؟يعني چي ها تو جعبه باشه و به چي دقت كنم؟5)وقتي خريدم همونجا تو مغازه بازش كنم و چك كنم يا نياز نيست؟6)روش پرداخت چه طورياست؟يعني بايد نقد نقد داد يا ميشه چك همون روز رو هم داد؟7)جريان سري جديد و معايبش در مورد صفحه نمايش چيه(راسته؟)8)آيا نياز هست مموري براش بگيرم يا نه(چون ميگن مموري خودش خرابه)؟دوستان تو رو خدا ببخشيد اين جور سوالا رو اينجا ميپرسم.چون دفعه اولمه گوشي ميگيرم ميترسم.ولي لطفا دقيق راهنماييم كنين.ممنون ميشم.
سلامنقل قول:
با ناخن كه فكر كنم نتونه با 82 كار كنه...رو G810 سامسونگ هم ميتوني فكر كني...
سلامنقل قول:
1-با گارانتي هاي اتصالات و نيا هست ( اينا اصلي ) هستند...قيمت رو هم ميتوني از تاپيك قينت روز گوشي ها بگيري...من خودم اتصالات گرفتم.
2-تقاطع خيابان جمهوري و حافظ ( پل حافظ ) ..اگه با گارانتي ميخواي بايد از طبقات اول بگيري، ولي اگه بدون گارانتي ميخواي بايد بري طبقات آخر...
3-مياي ايستگاه "حسن آباد" از اونجا راست خيابونو ميگيري ميري بالا...
4-ببين ريجيستر باشه، با كد #06#* بعد با روي جعبه و پشت گوشي مچ كن...لوازم توي جعبه هم:
گوشي، باتري ، رم 2 گيگ با خشابش، خروجي TV، هدفون، شارژر...
5-همه اين كارها رو بايد تو مغازه بكني...
6-چك رو كه بعيد ميدونم بگيرن...حالا مطمئن نيستم، ولي چك پول قبول ميكنن..
7-من كه چيزي نشنيدم راجع به مهايب سري جديد...مشكل صفحه نمايش واسه همشون هست كه با يه ترفند درست ميشه...
8-خيلي ها ميگن مموريمون خرابه ولي واسه من داره مثل ساعت كار ميكنه...
سوالي بود در خدمتم...
شاد باشي:40:
سلامچجوري؟ مي شه آموزش بدي؟ممنونمنقل قول:
باید برنامه شو گیر بیاری. از تو همین برنامه های کاربردی.نقل قول:
طرز کارش اینجوری که شماره ی اونی که حال و حوصله شو نداری میدی به برنامه و بسته به اون برنامه وقتی طرف زنگ میزنه بوق اشغال یا از این جور پیاما میده.
قضیه صفحه نمایش چیه؟؟ میشه لینک بدین قضیه چیه و چجوری درست میشه؟؟؟
نقل قول:
نقل قول:
نور LCD ان82 یه مقدار کمه در مقابل بعضی از گوشیها ...
اونم با یه ترفند کوچیک _که خودم دارم ازش استفاده میکنم_ حل میشه ...
مجید == سردسته ی شورشی های معترض به بکلایت ن82:27::27::27::27::27::27::10:نقل قول:
آقا راستی کمک کنید:
اگه یادتون باشه گفتم که چند روز پیش اشتباهی 2.5 مگ فون مموری دل کردم, حالا فهمیدم فایلهای جاوا م دیگه توی app mngr نیست و اصلا" هم نمیشه حذفشون کرد!!!! کمک کنید لطفا"!!!
راستی همینجور که داشتم سیخ می کردم یه چیزی یاد گرفتم که خیلی ها شاید بلد باشن ولی می گم برا کسایی که بلد نیستن:
برای اینکه فایل های جاوایی رو که نصب کردید بعدا" بتونید دوباره فایل setup ش رو مثلا" برای کسی بفرستید, می تونید با xplore به فولدر private درایوی که برنامه توش نصبه برین و اسم فایل جاواتون رو سرچ کنید (مثلا" برای nateAdamMoto.jar می تونید nate* رو سرچ کنین):21:
.
.
.
یه راه برای کم کردن مصرف باتری:
به settings>phone>network رفته و network mode رو gsm کنید
اینجوری که من تجربه کردم فکر می کنم تا 10% ای می تونه بیشتر باتری نگه داره