با موتور گرافيكي MT Framework ساخته شده.نقل قول:
راستی کی میدونه این بازی با چه موتوری ساخته شده بود
Printable View
با موتور گرافيكي MT Framework ساخته شده.نقل قول:
راستی کی میدونه این بازی با چه موتوری ساخته شده بود
سلامنقل قول:
دوست من جزئیات مثل کیفیت سایه ها که تنظیم میشه روی سه حالت یا چهار تا که هر چی کمتر باشه پردازش روون تر انجام میشه شما بازی رو بهتر انجام میدی.
سلامنقل قول:
کپکام اومده یه جذابیتی در مقابل دانته به بازیکن ها بده از اون ور بام افتاده :31:
اما اون سلاح چمدونی یه چیز دیگه است! :27:
سلام
من تازه این بازی رو شروع کردم و باید بگم یکی از بهترین بازی هاست به هر حال من تو مرحله 12 یا 13 هستم که دانته بازی میکنه و توی جنگل که راهاش بسته شده با قدرت ارباب جنگل حالا نمیدونم باید چکار کنم هر طرف میرم یا بستس یا برمیگردی سر جای قبلیش هر کدم از دوستان که رد کردن کمک کنن :11:
ممنون :10:
فک کنم اینجوری باشه.
اول یکی برو جلو که می ری پیش یه مجسمس.
دوم یکی برو به عقب.
سوم یکی برو به سمت راست.
چهارم دوباره یکی به سمت راست برو.
اول جلو
دوم عقب
سوم راست
4 راست
برو به عکس جهت سایه اون ستون وست میدون
سلام
مرسی از کمکتون بازی رو تموم کردم:11: ولی حالم گرفته شد که بازی تموم شد:41::45::37:
بالاخره هر شروعی پایانی داره. خوب دوباره رو لول سخت تر بازی کن. مطمئناً بعد از تمام شدنش حالت گرفته نمیشه که تمام شده:دی
سلام تو مرحله اي كه با پيرمرده مبارزه ميكنه گير كردم يعني بعد از اينكه خونش كم ميشه ميرسه به 2خط ديگه نميتونم بگيرمشو بزنمش همونجايي كه پيرمرده ميره با مجسمه بزرگ سربازه مشت ميزنه هيچ itemi هم ندارم كه ازش استفاده كنم راستي شما چه جوري از شخصيت دانته استفاده كردين ماله من فقط نروش بازه
اونجا شما بايد مشتشو با دست نرو بگيريد 2 بار اين كارو انجام بدين ميميره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شخصيت دانته به خودي خود از مرحله ي 13 تا مرحله ي 17 يا 18 باهاش ميريد ، در كل توي اين نسخه اكثر داستان بازي مربوط به نرو هست نه دانته