سلام كسي اين جا نيست؟:13:
راستي من عضو جديد نيستم ها من خيلي قديمي ام.:46:چقدر دلم برا اين جا تنگ شده بود:40::19:
بريد مانگا رو ببينيد. خفنه:18:
Printable View
سلام كسي اين جا نيست؟:13:
راستي من عضو جديد نيستم ها من خيلي قديمي ام.:46:چقدر دلم برا اين جا تنگ شده بود:40::19:
بريد مانگا رو ببينيد. خفنه:18:
سلام بر دوستان... منم یه عضو خیلی قدیمی والبته طرفدار صد ساله ناروتوام
سری اول 220 قسمت کامل زیرنویس فارسی شده و در مورد سری دوم تا اونجایی که من میدونم تا اپیزود 125 زیرنویس شده....نقل قول:
آیا هردو سری زیرنویس فارسی شده؟
(یه سر به فروشگاه اینترنتی بهشت انیمه بزن)
من اینجا یه آپدیتی بکنم....فعلا مانگا تا چپتر 479 ریلیز شده وتا اینجا دانزو و ساسکه سخت درگیرن....نام این چپتر ایزاناگی هست....ایزاناگی تکنیکیه که دانزو مقابل ساسکه استفاده کرده و باعث میشه که نمیره و این با چشم های روی دستش رابطه مستقیم داره....
خلاصه چپتر 479:
ساسکه با سوسانو تکمیل شده یه تیر وسط دانزو میزنه....ولی دانزو دوباره زنده میشه و با یه جتسو فوتون به ساسکه حمله میکنه ولی سوسانو با سپرش از ساسکه دفاع میکنه...دانزو با هر بار مردنش یکی از چشماش رو از دست میده....اون چاکراش رو هدر نمیده و برای مبارزه احتمالی با مادارا نگهش داشته(که البته من میگم که توبی مادارا نیست بلکه اوبتو اوچیهاست)....دانزو کچیوسه میزنه و یه باکو احضار میکنه که یه موجود افسانه ای شبیه فیل با پا های ببره که کابوس هارو میبلعه...باکو شروع به مکش میکنه و همه چیزو بعلاوه سوسانو به سمت خودش میکشه....دانزو از این فرصت استفاده میکنه و از پشت به ساسکه حمله میکنه و با فوتون کمر سوسانو رو داغون میکنه ولی قبل از اینکه بتونه به ساسکه آسیبی بزنه ساسکه از مکش هوای باکو استفاده میکنه و یه کاتون گوکاکیو نوجتسو میکوبونه تو حلق باکو....دانزو توجهش به باکو جلب میشه و ساسکه از این فرصت استفاده میکنه و با یه ضربه مشت سوسانو اونو میچسبونه تو دیوار....دانزو دوباره میمیره ویه چشم دیگشو از دست میده....این وسط کارین انیشتین میشه و متوجه میشه که هر چشم بعد از 60 ثانیه بسته میشه و با این حساب دازو با داشتن فقط 4 شارینگان دیگه (بدون شارینگان شیسوئی) میتونه فقط تا 4 دقیقه دیگه از ایزاناگی استفاده کنه....باکو که دهنش سرویس شده بود غیب میشه....کارین موضوع رو به ساسکه میگه و ساسکه بطرف دانزو حمله ور میشه و یه بار دیگه با مشت سوسانو میزنه دانزو رو روی زمین صاف میکنه....دوباره دانزو زنده میشه ولی قیمت از دست رفتن یه شرینگان دیگش....ساسکه مچ بندشو در میاره و زیر اون یه چیزی مثل طلسم هست که میتونه با اون یه شمشیر از رایتون ایجاد کنه....دانزو یه کونای در میاره و با فوتون اون رو دراز مثل یه شمشیر میکنه....هر دو به هم حمله میکنن و به هم ظربه میزنن....مانگا اینجا تمام میشه ولی مثل اینکه هر دو همدیگرو سوراخ کردنه....شمشیر ساسکه سینه دانزو شکافته ولی انگار شمشیر دانزو از زیر بغل ساسکه رد شده و خراش ایجاد کرده....همه چیز به چپتر بعدی بستگی داره....
نکته جالب این چپتر این بود که اصلا ناروتو نداشت...
راستی دانزو هنوز از شرینگان شیسوئی استفاده نکرده که اگه استفاده کنه کار ساسکه تا حدودی ساختست(بازم مثل همیشه توبی این بشرو نجات میده)
ا ...
مثل اينكه اين جا هيچ خبري نيست:19:
اين جا هم جا خوبي هست:
anime paradise
اسم من اون جا gaara kazekage هست. اگه ببينمتون خوشحال ميشم:10:
مگر نمی دانید که طی مدت گذشته فصل امتحانات بوده؟نقل قول:
اه... ببخشيد راست ميگي:11: اميدوارم امتاحان هاتون رو خوب بديد:11:
راستي بريد مانگا 480 رو ببينيد.خفنه:18:
حالا رسما مشخص شد دانزو هم مادورا نیست که بیاد خودشو به کشتن بده و اگر هم مادورا بود الان چشم ساسکه غیر ارادی اتشش می زدنقل قول:
خوب این ابهام رفع شد حالا باید دید هدف دانزو این کارها چی بوده
پ ن
ساسکه واقعا بی روح شده
چرا اینجوری کرد برای کشتن دانزو........باید ساکورا رو از ساسکه دور کنن وگرنه مثل قلب تیر خورده میشه ( از نوع تیر نوری).
کسی می دونه این کارتون تا کی قراره ساخته بشه.یعنی کلا چند قسمت.کی تموم می شه
بر اساس مانگا فعلا ادامه داره انیمه که از مانگا عقبتر هست به این زودی ها تموم نمیشه ....ولی اتمامش رو هیچکی نمی دونه کی هست...نقل قول:
از ان جایی می گم نشه حدس زد چون من الان چند تا مانگا 800 چپتری رو دارم دیدم اگر ناروتو هم مثل این ها بشود به این زودی ها تموم نمی شه
خوب میبینم که دانزو شهید شد و کارین هم مرد ...
یعنی میشه من یه روزی مرگ این ساسکه رو ببینم ؟!
این دانزو نامرد چه خوشتیپ بوده قبلا ... می تونست کیشی اونو به یه شخصیت خوفناک تر از اینی که بود تبدیل کنه ... ولی خیلی ساده ازش گذشت ...
اره و البته مشخص شد دیگر دانزو ربطی به مادورا نداره....نقل قول:
این ساکورا رو هم باید منتظر باشیم ببینیم چی میشه.... فکر می کنم ساکورا کشته میشه اگر همین جور پیش بره...
احتمالا بزودی تسوناده رو هم دوباره می بینیم ....