برید توی runنقل قول:
قسمت Accessories
system tools
و system restore رو اجرا کنید اونجا شاید بتونید برگردونید سیستم رو به حالت چند روز پیش یا چند ساعت پیش
Printable View
برید توی runنقل قول:
قسمت Accessories
system tools
و system restore رو اجرا کنید اونجا شاید بتونید برگردونید سیستم رو به حالت چند روز پیش یا چند ساعت پیش
سلام:نقل قول:
انجام دادم ولی نشد .
یعنی هیچ راهی نیست یک فایل رو که پاک شده دوباره برگردوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
باید از برنامه های ریکاوری استفاده کنید . شاید بتونند برگردونند
یه نگاه به ادرس زیر بکنید . من با این شرایط تونستم اطلاعاتم را برگردونم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
مهدی جان مشکل من حل نشد
فکر کنم باید فرمت کنم !
راستی گوشی و فلش مموریم هم ویروسی شده !
ممنون
سلام من میخام بدون اینکه درایو فلاپی را باز کنم ایکنش را از توی مای کامپیوتر حذف کنم ایا میشه و چگونه
روی آیکون My Computer در دسکتاپ راست کلیلک کرده و گزینه Properties رو بزنید (به جای این، میتونید به کنترل پانل رفته و روی گزینه System کلیک کنید.)نقل قول:
در پنجره ای که باز میشه براتون، به برگ نشان Hardware برید و روی کلید Device Manager کلیک کنید.
در پنجره جدید، محل مخصوص به فلاپی رو باز کنید. (توسط دوبل کلیک)
روی Floppy Disk Drive راست کلیک کرده و گزینه Disable رو انتخاب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم رو رستارت کنید.
دیگه خبری از فلاپی در My computer نخواهد بود . . .
برای فعال کردن دوباره فلاپی، کافیه به همون آدرس رفته و این بار گزینه Enable رو انتخاب کنید.
موفق باشید :40:
سلام . من وقتی cd نرم افزار lord را می گذارم و اجرا می کنم home page نرم افزار internet explorer تغییر می کنه . یعنی من اون رو رو ی گوگل تنظیم کردم ولی روی یه سایت دیگه می ره . و هر چی دوباره دستکاریش میکنم بازهم درست نمی شه ؟ چه کنم که درست بشه؟
و چه کنم که home page در مقابل این کار محافظت بشه؟
سلام
یکی از دوستان تماس گرفت الان باهام گفت وقتی میخوام سیستم رو خاموش کنم نمیشه
وقتی این متن میاد دیگه خاموش نمیشه :
runing shutdown script
چطوری درست میشه؟
ممنون
[FONT='Arial','sans-serif']تاریخ و زمان سیستم من وقتی که سیستمو خاموش میکنم عقب مییفته یعنی زمان به سال 2002 و ساعت هم هر وقت یه جور تغییر میکنه در ضمن تنظیمات ساعت هم چک کردم نرم افزار XoftSpySE را هم اجرا کردم بایوس سیستم رو هم آپدیت کردم ولی درست نشد. به نظر شما باید چیکار کنم تا درست بشه؟[/FONT]
جوابی نبود؟!!!!!نقل قول: