جون من عکس بزارید دیگه
جون من عکس بزارید دیگه
بازی آینده تیم پیروزی مقابل صنعت نفت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد. الان اخبار گفت.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران؛پرسپوليس در اولين بازي دور برگشت از حضور طرفدارانش در ورزشگاه آزادي محروم است و اين يك امتياز مثبت براي نفتيها محسوب ميشود، درضمن بازيكنان پرسپوليس از لحاظ بدني در شرايط خوبي قرار ندارند و حضور 9 بازيكن اين تيم در اردوي تيمملي باعث شده تا شاگردان قطبي به طور كامل با يكديگر هماهنگ نباشند.
كادر فني از وضعيت بدني بازيكنان و هماهنگي آنها در تمرينات و بازي هاي دوستانه اخير رضايت ندارد. همچنين غيبت باقري ،الونگ و فاطمي مشكلات زيادي را خصوصا در خط مياني براي قطبي ايجاد مي كند.
گفتني است كه ديدار پرسپوليس - صنعتنفت عصر فردا (سهشنبه) در ورزشگاه آزادي تهران برگزار ميشود و كريم باقري و فراز فاطمي هم نميتوانند تيمشان را در اين ديدار همراهي كنند
این بازی سخته خدایی
شرایط تیم اصلا خوب نیست
3 امتیازو بگیره عالیه
خدا كنه ببره امروز . وگرنه آبرو ريزي ميشه چون دو تا بازي پشت سر هم باختيم . ولي ببريم خيلي حال ميده .
پرسپولیس 1 - 0 صنعت نفت آبادان
تبریک به همه طرفداران پرسپولیس
:40::40::40:
به نظر من در مجموع پرسپولیس خوب بازی کرد و مهدی واعظی ستاره بازی بود.
خدا روشکر این بازی رو بردیم چون خیلی مهم بود بعد از باخت به سپاهان-پاس همدان-سمند
اگه اینم میباختیم میرفتیم تو بحران :2:
ولی خدارو شکر بردیم :27::40::40::40:
تبریک به همه قرمزا :11:
تبريک
تو پوز تمام خبرگزاريها و سايتايي که تو اين چند هفته به همه چيه پرسپوليس گير دادن و از کاه کوه ساختن . نمونش همين روزنامه بين المللي خبر ورزشي ديرو يه ستون زده بود که قطبي چرا مث فيروز تيم رو نبردي بدنسازي با 2 الي 3 جلسه تمرين تيم از فرم مي افته- اسيد لاکتيک رخته پايين . اون هفته هم که با مطلب مرزبان کل روزنامشون رو فروختن . اي توي اون روحتون بياد با اين چرندياتي که خورد ملت ميدين.
ولي جالب هماهنگي بازيکنا بود . مخصوصا تک ضرباشون
نيمه اول اون تيم امارات رفته رو هم ديديم. فوتبال فيروز بزن زيرش بود .
دم بچه ها تنوري .........
منم برد پرسپولیس رو تبریک میگم
پرسپولیس زلزله ..... محبوبه هر چی دله!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من راستش رو میگم. فقط نیمه اول رو دیدم. هنوز کل بازی رو ندیدم که بخوام اظهار نظر کنم. اما خوب به هر حال بردیم که!
پس همچنان:قرررررمزته!!!!!!!!