یه چیزی توی همین مایه ها ، برای PS2 بازی با اون کیفیت تولید نمیشه و این بازی برای Ps3 هستش میتونید برای اون بخرید بازی کنید اگر Ps3 دارید .نقل قول:
Printable View
یه چیزی توی همین مایه ها ، برای PS2 بازی با اون کیفیت تولید نمیشه و این بازی برای Ps3 هستش میتونید برای اون بخرید بازی کنید اگر Ps3 دارید .نقل قول:
سلام.ببخشيد براي بازي PES 2011 رمزي وجود نداره؟شرمنده اگر تو اين تاپيك مينويسم چون تو تاپيك رمزها خيلي وقته كسي جواب نميده!
چه نوع رمزی مثلاً؟ دوربین مخفیه؟نقل قول:
(چه نوع رمزی مثلاً؟ دوربین مخفیه؟) اقا این حرف یعنی چی؟
سلام من اصلا اهل بازی نیستم اما دوستم یه ps2 اورده از مالزی بردم پشت شهرداری کپی خور کنن اما یارو گفت کپی خور شده اونجا هم یه سی دی گذاشت اجرا کرد اما تو خونه هر کاری کردم اجرا نکرد کسی هست راهنمایی کنه
یه سوال! Resident evil 5 برای ps2 نیومده؟؟ (قضیه سوخت هواپیماس...)
نه نیومده
اگه بازی نکردی هم چیز خاصی از دست ندادی ... یه بازی مزخرف و اعصاب خرد کن که اصلاً به پای 4 نمیرسه.
با سلامنقل قول:
رمز که چه عرض کنم یه جور حرکت به صورت یک سری تریلر تو فیلم است به شما آموزش میدهد مثلا:
برای دریبل زیدانی میگوید شوک را سریع بچرخانید
فیلم هاش برای دانلود هست
با عرض سلام
من در آن قسمت بازی که بعد از کلی شکنجه درون زندان افتاده ام و هیچ راهی هم نیست و یک سربازهم که ازپشته سلول غذایی می اندازد ومیرود درضمن این سرباز خیلی هم توالت میرود.
راستی این سرباز یک عکسی ازخانواده اش نشون می دهد که پشت آن یک سری شماره 54ـ144یا 45ـ 144
نوشته شده درضمن این سربازیک اسپره سیگاری هم بعد از نشون دادن عکس به من می دهد.
همچنین من یک هفت تیر بدون خشاب و یک چنگال هم دارم یک راهی به من نشان بدهید دوستان ممنون می شم.
:46:
با عرض سلام
من در آن قسمت بازی که بعد از کلی شکنجه درون زندان افتاده ام و هیچ راهی هم نیست و یک سربازهم که ازپشته سلول غذایی می اندازد ومیرود درضمن این سرباز خیلی هم توالت میرود.
راستی این سرباز یک عکسی ازخانواده اش نشون می دهد که پشت آن یک سری شماره 54ـ144یا 45ـ 144
نوشته شده درضمن این سربازیک اسپره سیگاری هم بعد از نشون دادن عکس به من می دهد.
همچنین من یک هفت تیر بدون خشاب و یک چنگال هم دارم یک راهی به من نشان بدهید دوستان ممنون می شم.