تاحدودی با شما موافقم که اعتراف یک مجرم با یک شاهد یوفو فرق می کنه ، اما توهین و تمسخر و حتی برچسب جنون هم چیزیه که عامل بازدارنده ست برای کسی که ادعای مشاهده یوفو رو داره . اشتیاق و هیجان یک کشف و علاقه برای سهیم شدن در اون محرک بزرگیه که من رو وادار میکنه با وجود اینکه طرفداران چندانی هم ندارم به این بحث ادامه بدم .فکر نمی کنم همه چیز رو بشه به شهرت نسبت داد .
من عکس پشت جلد کتاب مربوط به دکتر داریوش ادیب رو گذاشتم . عکس یوفوهایی که دیده میشه همون عکسهاییه که در پارک جنگلی عباس آباد تهران گرفته شده . نگاتیوها رو من ندارم و باید از دکتر داریوش ادیب تقاضا کرد ولی همونطور که گفتم موسسه کداک اصالتش رو تایید کرده بود . من هم بیشتر دنبال یوفوها در ایران هستم و البته تا اونجاییکه مطالب این تاپیک رو مطالعه کردم (فعلا تا صفحه 105) کم و بیش از مطالب اعضاء اطلاع دارم و نظرات موافق و مخالف مخصوص به خودم رو دارم که هنوز بیان نکردم . بیشتر دنبال نمونه های ملموس و دم دستتری برای ارائه هستم . مثلا در حادثه مواجهه هواپیماهای جنگی ایران و یوفو در سال 55 که توسط saiidds در صفحه 87 بیان شده اشاره شده که یوفو در مواجهه نهایی از تهران به سمت ساوه حرکت میکنه و دور میشه یعنی به سمت کویر مرکزی دور میشه . در گزارشهای دیگه مشاهده شده که یوفوها درکنار دریاچه نمک فرود اومدن و یا بالای یه معدن در کنار کویر رویت شدن . در کرمان هم وضع همینطوره . شواهدزیادی دارم که نشون میده یوفوها از سمت کویر به بقیه جاها میرن که این البته مربوط به ایرانه و من درباره بقیه جاهای دنیا متخصص نیستم که مثلا اون دسته یوفوهایی که گروهی در مکزیک مشاهده شدن به کجا مربوطن و یا ماهیتشون چیه .جدای از این موارد اساسا مسیر معین کردن برای اشیایی که بخش عمده حرکتشون بصورت نامریی صورت می گیره زیاد دقیق نیست که saaeeddz اشکال گرفته و مسیراونها رو از روسیه به ایران یا از فرانسه به ایران دونسته . همونطور که گفتم قسمت عمده حرکت یوفوها که از راه دور کنترل میشه کاملا از دید ما پنهانه و اونها در جاهای مشخصی ظاهر میشن و بعد دوباره محو میشن .
اونها کاملا بر زندگی ما تاثیر دارن و سریع اقدام می کنن . اما آدمهای کاملا معمولی مثل من و شما اونها رو هدایت می کنن ، حتی امکانات تکنولوژیکیشون به جز بعضی از موارد تفاوت خیلی فاحشی با تکنولوژی روز دنیا نداره که بعضیها به من اشکال گرفتن که مثلا ماشینهای برقی جاهای دیگه هم هست . البته در مورد یه شهر مخفی در گوشه دیگه ای از دنیا هم توسط اهل شهر مخفی در کویر شنیدم که تکنولوژیشون خیلی خیلی بالاتره بطوریکه ساکنین شهر مخفی در کویر ایران در مقایسه با اونها خیلی معمولی هستن و نمی تونن به راحتی نزدیکشون برن . حتی بعضی از تجهیزات رو از اون شهر مخفی وارد می کنن و خودشون نمی سازن ...