مثه اینکه واقعا کمیاب شده و گرون
مثه اینکه رفته رو 300 از 270
درسته دوستان
Printable View
مثه اینکه واقعا کمیاب شده و گرون
مثه اینکه رفته رو 300 از 270
درسته دوستان
-------------------------------------نقل قول:
راست می گی من هم این مشگل رو داشتم ولی وقتی خاموشش کردم و دوباره روشنش کردم درست شد
در مياد!! منم كه گفتم يه كم سخت در مياد... يه چيز نازك بزار بينشون و فشار بده ... مواظب باش بدنه رو داغون نكني... يه جاش كه يه كم در بياد بقيه اش راحت در مياد... من با چاقو باز كردم ... واسه من يكم داغون شد ولي اشكال نداره آخه اينا همش ميره زيره همون پلاستيك و اينا...
حالا اين كه خوبه واسه بستنش يه مشكلي كه داري و بايد حلش كني اينه كه قسمت پلاستيكي كه گفتي براحتي درآوردي اگه توجه كرده باشي داخلش يه تيكه پلاستيك اضافه داره كه موقع بستن براي اينكه جا بيفته بايد اين تيكه اضافي پلاستيك بره داخل اون سوراخي كه سيم از داخلش عبور كرده!!! يه كم سخته ولي اونم با يه كم دقت براحتي ميتوني انجامش بدي... واسه ي اين كه اين كارو بكني بايد صد در صد اون قسمت كه گفتي بيرون نمياد رو در بياري و بعد پلاستيك رو رو اون قسمت جا بزني و بعد هم اونو روي قسمت اصي جا بزني...
--------------------------------------نقل قول:
به نظر من این همه زحمت ارزش 8000 تومان نداره ولی دستت درد نگنه بخاطر توضیح کامل تون
سلام کسی می تونه در باره عکاسی با دوربین توضیح های بده که مفید باشه کسی نیست کامل توضیح بده حرفه ی عکاسی کنیم
از كجا قيمت كردي كه 8000 تومنه سيروان جان؟نقل قول:
امين جان
اون قسمت هلالي بالا رو ججوري جدا كردي؟
مگه هندزفريه شما هم خراب شده؟نقل قول:
من که اصلا با هندزفیش حال نکردم ، صداش افتضاحه!
یه دونه Creative انداختم روش صداش توپه
5700 بازان عزیز سری به این پست بزنید بدردتون میخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين پلايري كه گذاشتي مي دونم كه كارش خيلي توپه آخه قبلن ديده يودمش وقتي من اينو نصب كردم وقتي مثلن آهنگ رو قطع مي كردي و وقتي مي خواستي دوباره پخش كني يه تيكه گير ميكرد و سريع درست ميشد... نمي دونم حالا واسه شما هم اينجوري هست يا نه؟