کجا 100 تومنه میانگین 60 تا 75 تومنهنقل قول:
اینو که میدونستم قیمت میخواستمنقل قول:
کجا 100 تومنه میانگین 60 تا 75 تومنهنقل قول:
اینو که میدونستم قیمت میخواستمنقل قول:
OFF TOPIC
بله ؟ مگه بازی هاش از ps3 گرون تره ؟ اگه اونطوری باشه که همه پلی 3 رو می بوسن میذارن کنار...نقل قول:
مطمئن باش شما هم که بری اونجا بعد از يکمدت برميگردی اینجا. با اون هزينه های کمر شکن، بعد اونجا ديگه 60 دلار پول نداری که 60-70 تا بازی بريزی رو هاردت. کمی فکر کن.! فکر کردی برای چی به هرکی که ميگی فلان بازی رو بازی کردی ميگه آره. به خاطر اینکه سوپر سره کوچه هم ميتونه بازی بفروشه و همه ميتونن بخرن. اما خارج نه. طرف بايد پول يک ماهشو بده تا بتونه هيلو بخره بازی کنه. بعد تا 2 ماه بعد بايد صبر کنه تا هيلو 2 رو بخره. بعدشم ميزنه کنسول رو ميفروشه ميگه جهنمو ضر ر هيلو 3 رو هم نميتونه بازی کنه. !!
اینم برای بار 2 هزارم.. حقوقی که یه شخص خارجی دریافت می کنه با حقوقی که به ما ایرانی های بدبخت بیچاره میدن(البته اگه کاری وجود داشته باشه تا حقوقی بخوان بهت بدن) زمین تا آسمونه... حقوق اونا کفاف همه چیز رو میده.. مطمئن باش.. اونا همه چیزو محاسبه میکنن قیمت میدن... آره داداش.. فرهنگ شونم از هر نوعی که باشه زمین تا آسمون از ما بهتر و پیشرفته تره.. همونطور که برای بازی ها و فیلماشون Rating میذارن برای کنسولاشونم نرخی متعادل با میزان متوسط حقوق دریافتی یه شخص نرمال در نظر می گیرن. ایرانی فکر نکن.
نه دیگه.. اول خوب به حرفام دقت کنن ببین منظور حرفم چی بوده بعد سنجیده حرف بزن. یه بار دیگه بخون ببین چی گفتم.نقل قول:
دوست من کنسول که مثل کامپيوتر بازی ريختنش سخت نيست و سی دی گزاشتنش سخت نيست. شما کافيه کمی به خودتون زحمت بديد پاشيد در درايو رو باز کنيد و دی وی دی رو بزاريد توش. بقيش خودش انجام ميشه. يا اینکه يک خدمتکار استخدام کنيد تا اینکار رو بکنه 24 ساعته.!! نگران درايوتون هم نباشيد به این زودی ها خراب نميشه.
راستی مازی گفتی خدمتکار.. راستش بدجوری دنبالش بودم ولی باید بیافتی تو زحمت دیگه.. شرمنده.. مزدتم آخر هر ماه حساب می کنم چطوره ؟
ببخشید دوست عزیز قصد جسارت ندارم.. کمک خیلی زیادی ازتون گرفتم و از این بابت ممنونم.. اما می خوام بدونم که درصد intelligence quotient تون چقدر بوده که اینقدر به خودتون مطمئنید ؟نقل قول:
بله، من طرفدار سرسخت این قانون هستم و تا حالا هم به خاطر رعایت نکردن آن ضربه هایی خوردم...
دوست عزیز، از این مقایسه های بی اساس انجام ندید لطفا. شما داری pc رو با کنسول مقایسه میکنی.
یعنی دیسک گذاشتن داخل درایو اینقدر مشکل ایجاد میکنه ؟! باور کنید کپی کردن اطلاعات بیشتر زمان میبره و کار سخت تری هست! بعضی از دوستان تصور میکنن چون این کنسول هارد داره، یعنی میشه توش همه چیز کپی کرد. خیر، امکانش نیست! ( این برای بار چندام ).
من کی PC رو با کنسول مقایسه کردم ؟ (جدا از اینکه حالم از بازی رو پی سی بهم می خوره )...
شما گفتی چرا اینقدر اصرار می کنی که بازی ها رو از رو هارد انجام بدی ؟
منم در جواب یه مثال ساده زدم.. این به نظر به این معنی بود که من داشتم پی سی رو با کنسول مقایسه می کردم ؟
ضمنا.. شما که طرفدار سرسخت قانون به اصطلاح کپی رایت هستین، هیچ فکر کردین که چرا بازی های کپی و هک شده 360 رو بازی می کنین ؟ حرفاتون با هم شدیدا تناقض داره..
-------------------------
لطفا شما .. سعی کنید درست صحبت کردن رو ضمیمه کاراتون بکنید.. همونطور که شما از ارشیا می خواستی که درست صحبت کنه و فی الفور به مدیرا هم اطلاع دادی بد نیست اونچه رو که واسه خودت نمی پسندی و سه نقطه... ما اینجا به کسی بدهکار نیستیم. داریم سعی می کنیم اطلاعاتی که داریم رو به هم برسونیم.. شما تو یه زمینه اطلاعاتت خوبه و منم تو زمینه دیگه..
حالا مازیار فرق می کنه.. چون می دونم این از خصوصیت اخلاقی شه.. اما در مورد شما نه.. اگه دوست نداری جواب بدی می تونی Ignore کنی منو...
OFF TOPIC
حالا برای اینکه از این جو خارج شیم و از موضوع منحرف نشیم یه سوال دیگه...
به جز هارد 120 هارد 20 گیگ هم موجوده ؟ اگه نه.. می خوام بدونم 360 های هارد دار 20 گیگشون به آرکید می خوره یا نه..
این هم از نوع گفتار خودمانی این کاربر ... متاسفم ...نقل قول:
ببخشید دوست عزیز قصد جسارت ندارم.. کمک خیلی زیادی ازتون گرفتم و از این بابت ممنونم.. اما می خوام بدونم که درصد intelligence quotient تون چقدر بوده که اینقدر به خودتون مطمئنید ؟
چاره ی دیگه ای هم هست ؟ بنده به همین دلیل در سال 2006 از لایو بن شدم. اگر از بازیهای اورژینال استفاده میکردم اینطور نمیشد...نقل قول:
ضمنا.. شما که طرفدار سرسخت قانون به اصطلاح کپی رایت هستین، هیچ فکر کردین که چرا بازی های کپی و هک شده 360 رو بازی می کنین ؟ حرفاتون با هم شدیدا تناقض داره..
به هر حال تاپیک از بحثش خارج شده و حالا که شما خیلی خوب بلدی Off Topic چی هست، پس لطفا تاپیک رو به حاشیه وارد نکنید.
نقل قول:
حالا مازیار فرق می کنه.. چون می دونم این از خصوصیت اخلاقی شه..
ای قربونت بشم که منو خوب شناختی. شيطون شدی ها.!! راستش من با هرکسی سره سازش ندارم. قبلا که تو قسمت پی اس پی فعاليت ميکردم اینو ثابت کردم. اونم به دلايلی .... Off Topic
نقل قول:
به جز هارد 120 هارد 20 گیگ هم موجوده ؟ اگه نه.. می خوام بدونم 360 های هارد دار 20 گیگشون به آرکید می خوره یا نه..
بله موجوده. رو مدل های پريميوم و هيلو هارد 20 وجود داره.
بله . هم هارد 120 و هم هارد 20 به آرکيد ميخوره. خيالت راحت.
شرمنده قصد توهین نداشتم... همونطور که خودتم گفتی گفتار خودمونی بود دیگه... سخت نگیر.نقل قول:
این هم از نوع گفتار خودمانی این کاربر ... متاسفم ...
Drown Your Sorrows In Your Laughter
یا رومی روم باش یا زنگی زنگ..نقل قول:
چاره ی دیگه ای هم هست ؟ بنده به همین دلیل در سال 2006 از لایو بن شدم. اگر از بازیهای اورژینال استفاده میکردم اینطور نمیشد...
چاره ش این بود که بازی های اورجینال می خریدی تا هم بن نشی و هم قانون کپی رایت رو رعایت کنی...
خداییش منم خیلی طرفدار این قانونم اما نیست تو کشوری کاملا بی قانون زندگی می کنم احساس می کنم که دارم حس احترام به قانون رو از دست می دم.. مثل ویروس T می مونه. می دونی که منظورم چیه ؟
به خاطر همین یه سوال پرسیدم تا از این جو خارج شیم.. حالا اگه از این به بعد سوال بپرسم جواب نمی دی ؟نقل قول:
به هر حال تاپیک از بحثش خارج شده و حالا که شما خیلی خوب بلدی Off Topic چی هست، پس لطفا تاپیک رو به حاشیه وارد نکنید.
مازی خدا نکنه تو بخوای رئیس قسمتی از سایتی باشی.. مطمئنا شخص رو فی الفور ایگنور می کنی و می فرستی به Eternal Dustbin ... بدون اینکه بخوای جوابی از شخص مقابلت بشنوی. درسته ؟نقل قول:
ای قربونت بشم که منو خوب شناختی. شيطون شدی ها.!! راستش من با هرکسی سره سازش ندارم. قبلا که تو قسمت پی اس پی فعاليت ميکردم اینو ثابت کردم. اونم به دلايلی .... Off Topic
ولی من با این اخلاقت راحتم.. همونطور که گفتم باهات زیاد مشکل ندارم.. راحت باش..
ممنون که با این جو خاص جواب دادی.. بعدش هارد 20 گیگ رو جدا فروشی ندارن ؟ یه سرچ زدم مثل اینکه فقط 120 هستش درسته ؟نقل قول:
بله موجوده. رو مدل های پريميوم و هيلو هارد 20 وجود داره.
بله . هم هارد 120 و هم هارد 20 به آرکيد ميخوره. خيالت راحت.
[QUOTE=mazi_z_PSP;2331574][SIZE=1][RIGHT]ای قربونت بشم که منو خوب شناختی. شيطون شدی ها.!! راستش من با هرکسی سره سازش ندارم. قبلا که تو قسمت پی اس پی فعاليت ميکردم اینو ثابت کردم. اونم به دلايلی .... Off Topic
تو سعي كن بالاخره تو يه تاپيك موندگار شي.از بازي سنتر به اين طرف من افتخار اشنايي با شما رو پبدا كردم .تو اين مدت شما هميشه در حال اسباب كشي بودي:31:
دوستان آخرین قیمت این دستگاه چنده؟
سلام
من آخرین قیمت xbox رو دارم ولی از ترس این آقا مازیار نمیگم
نقل قول:
دوستان آخرین قیمت این دستگاه چنده؟
چه مدلی ؟
حدودا
هيلو اديشن 550-600
الايت 650-750
پريميوم 500-550
آرکيد 450-550
هرجور صلاحهنقل قول:
سلام
من آخرین قیمت xbox رو دارم ولی از ترس این آقا مازیار نمیگم
خوب کاری ميکنی.!!(شوخی. بگو عزيزم راحت باش. فقط درست بگو. شايعه پخش نکن.!)
نقل قول:
تو سعي كن بالاخره تو يه تاپيك موندگار شي.از بازي سنتر به اين طرف من افتخار اشنايي با شما رو پبدا كردم .تو اين مدت شما هميشه در حال اسباب كشي بودي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو بازيسنتر ديگه فعاليت نميکنم چون يکجای ديگه مدير هستم و سرم شلوغه. البته تو بعضی از قسمت ها هنوز فعاليت دارم. دقت بايد بکنی.! و دليل ديگه اینکه کنسولم سوخت. ديگه کاری با اونجا ندارم.!نقل قول:
ممنون که با این جو خاص جواب دادی.. بعدش هارد 20 گیگ رو جدا فروشی ندارن ؟ یه سرچ زدم مثل اینکه فقط 120 هستش درسته ؟
اینو نميدونم که فقط 120 رو جدا ميفروشن و 20 رو نه. اما در کل جدا ميفروشن.
20 رو فکر کنم بفروشن. بايد بگردی.
نقل قول:
چاره ش این بود که بازی های اورجینال می خریدی تا هم بن نشی و هم قانون کپی رایت رو رعایت کنی...
با این درامدی که ایرانيا دارن ميشه بازی هم اورجينال خريد؟ ميانگين 65-85؟ ميشه؟ خوب طرف ورشکست ميشه.
مگر اینکه باباش وزير نفت باشه.!!
نقل قول:
مازی خدا نکنه تو بخوای رئیس قسمتی از سایتی باشی.. مطمئنا شخص رو فی الفور ایگنور می کنی و می فرستی به Eternal Dustbin ... بدون اینکه بخوای جوابی از شخص مقابلت بشنوی. درسته ؟
متاسفانه بايد بگم هستم.!
نه بنش نميکنم . همچين ميزنم تو پرش که ديگه آنلاين نشه.!! يا اگر ميشه درست اطلاعات بده.!!!
اونی که آرکید رو داره میده 500 تا 550 کثیف ترین آدم رو زمینه... قیمت متعادل آرکید باید 390 تا 410 باشه. بیشتر از این پول کثیف خواری شونه..نقل قول:
آرکيد 450-550
ولی در عوضش می تونه از قانون کپی رایت تبعیت کنه...نقل قول:
با این درامدی که ایرانيا دارن ميشه بازی هم اورجينال خريد؟ ميانگين 65-85؟ ميشه؟ خوب طرف ورشکست ميشه.
مگر اینکه باباش وزير نفت باشه.!!
پس زیاد فرقی هم نداره..نقل قول:
متاسفانه بايد بگم هستم.!
نه بنش نميکنم . همچين ميزنم تو پرش که ديگه آنلاين نشه.!! يا اگر ميشه درست اطلاعات بده.!!!
میگن بردهای فاکن لوله مسی روی سی پی یو شون حذف شده.. اینو چطوری میشه تشخیص داد.. هم اینجا و هم تو بازی سنتر طریقه تشخیصشونو خوندم اما در این مورد متوجه نشدم باید از کدوم قسمت نگاه انداخت..