با سرویس میکس در حالت محدود شدن سرور در ساعت 8 صبح دانلود کردم متوسط سرعت رو 300 البته حداقل به 110 کیلو هم رسید
Printable View
با سرویس میکس در حالت محدود شدن سرور در ساعت 8 صبح دانلود کردم متوسط سرعت رو 300 البته حداقل به 110 کیلو هم رسید
۳۰۰ خیلی خوبه ولی بعیده این سرعت ادامه داشته باشهنقل قول:
Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk
دوستانی که در تهران صبانت دارند ، میشه از این آی پی واسم یه پینگ بگیرن بگن نتیجه رو ؟ ( اسکرین شات لطفا)
Ping 146.66.152.1 -t
لطفا منطقه ای که هستین و سرویس و سرعت دانلود از idm رو هم بگید. ممنون
سلام
دوستان کسی سرویس ترکیبی جدیدی که صبانت قرار داده رو امتحان کرده؟ واقعا قیمتش عجیب مناسبه، سرعتش چطوره؟
مرکز مخابراتی عاطفنقل قول:
سرعت دانلود 400 سرویس 1 مگ 80گیگ یکساله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه این صبانت حجم خوریش رو اعصابه هر روز باید شارژ کنم فکر کنم حجم اپلود رو هم حساب میکنه قبلا 3x مصرف میکرد الان فک کنم به 4x برسه دوستان کسی شکایت کردن از این موضوع و جواب گرفتن؟
راستی این حالت 1/3 شبانه رفته؟ فک کنم دارن شبانه رو هم جمعش میکنن!
مرسی دوست عزیزنقل قول:
آپلود رو تو ترافیک محاسبه میکنه اما ازت کم نمیکنه داخل ریز مصرف رو نگاه کنی مشخصه. من که تا حالا حجم دزدی ازش ندیدم.نقل قول:
اول نرم افزارهای netlimiter و dumeter را نصب کنید و حجم اندازه گیری شده توسط این برنامه ها را با ریزمصرفتان مقایسه کنید، اگر متفاوت بود همراه با گزارشهای این برنامه ها به 195 شکایت کنید، اما اگر برابر بود که به احتمال 99% اینطور است، ببینید کدام برنامه زیاد اینترنت مصرف کرده است و ارتباطش با اینترنت را بلاک کنید.نقل قول: