ای لعنتی من 13 هم گرفتم ! می دونستم 2 روز دیرتر اقدام می کردم ! چرا اینقدر دیر طرح شون رو اعلام می کنن !نقل قول:
یک سوال : اگر به نت وصل باشی یکسره و شب هم دانلود کنی تا صبح ساعت 6:55 دیسکانکت کنیم . 6 تا 6:55 رو رایگان حساب می کنه؟
Printable View
ای لعنتی من 13 هم گرفتم ! می دونستم 2 روز دیرتر اقدام می کردم ! چرا اینقدر دیر طرح شون رو اعلام می کنن !نقل قول:
یک سوال : اگر به نت وصل باشی یکسره و شب هم دانلود کنی تا صبح ساعت 6:55 دیسکانکت کنیم . 6 تا 6:55 رو رایگان حساب می کنه؟
نه . تا 6.45 دقیقه رایگانه . اگر بشه 6.46 از ترافیک ات کم می کنه چه برسه به 6.55 . خیلی دقت کن . این جوری سر خیلی ها کلاه رفته ها:19:نقل قول:
دوست خوبم من هرروز ساعت 6:55 دیس میکنم و 1 مگ هم از من کم نمیکنه این 80 مگ هم به خاطر مصرف روزانه است چون اصلا دیس نکردمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
واسه من 15 روز اضافه کردن و قول دادن 1 ال 4 گیگ دیگه هم عید بزنن به حساب:8:نقل قول:
من هم 6:55 دیسکانکت میشم و چیزی کم نمیکنه.نقل قول:
سرویس 512
دیشب خیلی سرعت خوب بود
آره خدا کنه دوباره کم نشه.نقل قول:
سرویس 1024
اینو که دیده بودمنقل قول:
منظرورم قدیمی ها بود که معلوم نیست چقدر میخوان ترافیک رایگان بدن ! خب مثل آدم بگن دیگه :13:
آره باهاتون موافقم.بعید میدونم بیشتر از دو گیگ به کسی بدن.نقل قول:
البته تا الان فقط یه چیز قطعی شده و اونم اینکه هدیه ی امسالشون هر چقدر هم باشه اصلا با پارسال قابل مقایسه نیست چون ظاهرا اینجور که دوستان با سابقه میگن پارسال کل ایام عید 24 ساعته رایگان بوده.
نقل قول:واسه من این طور نیست . چند باری سرم کلاه رفته . واسه من یکی تا 6.45 جواب میده واسه شما رو نمی دونم . خوش به حالتون که تا 6.55 می دانلودید.نقل قول:
کسی ترافیک رایگان گرفته ؟ پارس نوشته که اضافه میکنه
کی ؟!