من با شاتل تماس گرفتم می گن وقتی سرعت پایین هست تماس بگیرید. حالا امشب بیدار می مونم تماس می گیرم!
Printable View
من با شاتل تماس گرفتم می گن وقتی سرعت پایین هست تماس بگیرید. حالا امشب بیدار می مونم تماس می گیرم!
خو ب راست میگند یه لینک از سایت اپرا بهت میدن میگن تست کن سرعتت هم میشه 60 بعدش هر چی بهشون بگی بابا از سایت های دیگه سرعت دانلود کمه میگند ملاک کار ما رپید و ... نیست!!!!!!!نقل قول:
نقل قول:
من دارم
سرعت همیشه رو 9.9 ثابته __________________
روزی چند گیگ میشه دانلود کرد باهاش؟
10 سال دیگه هم باز عقبه چون تو این 10 سال دنیا بیکار نمیشینهنقل قول:
شما خاموش روشن هم نمیکردی سرعت بعد از 7 صبح می رفت بالا. حداقل برای من که اینجوریهنقل قول:
ما که دو هفته هست بیداریم حالا شما یک شب بیدار بمون ببینیم مشکلتون حل میشه !!!!!نقل قول:
به گیگ نمیرسه با 9.9 تو 24 ساعت حداکثر 850 مگ.نقل قول:
مودمو چیجوری ریست کلی می کنن؟
تایید می شهنقل قول:
کسی از مشهد اینجا هست که آرت 1 داشته باشه؟
سرعت آرت 1 مشهد هم بالا اومده یا نه؟
سلام به بچه های شاتلی:31:
اینطور که متوجه شدم همگی با رپید و... مشکل داریم بچه ها راهی نیست این شاتل رو دور بزنیم اخه من الان دارم از سایت دانلودها با سرعت متوسط 130 دانلود میکنم (سرویس آرت وان):31: اما از رپید 60 تا:41:
نقل قول:
این که گفتی که دوتاش یکی شد ؟؟؟ :31:
من دیشب در حد تیم ملی افتضاح بودم ... خیلی خیلی بد بود دیشب ... شیطونه میگه حضوری برم شاتل بگم اگه سرویس من رو از 1 مگ به اونی که قبلاً بودم برنگردونید شکایت میکنم ازتون ... :8:
دیشب یکی از افتضاحترین شبهای من بود...
دانلودم در مجموع 75 مگ... اونم از چند سرور...!!