مشکل اینه که وصل میشه ولی هیچ چیزی رد و بدل نمیشه یعنی نه سند دارم نه رسیو ............ به وای فای وصل میشه سه تا گوشی رو امتحان کردم همه اینجوریه؟؟؟؟.تورو خدا جواب بدین
Printable View
مشکل اینه که وصل میشه ولی هیچ چیزی رد و بدل نمیشه یعنی نه سند دارم نه رسیو ............ به وای فای وصل میشه سه تا گوشی رو امتحان کردم همه اینجوریه؟؟؟؟.تورو خدا جواب بدین
سلام مودمم tp-linkاست .مودم و نصب و کانفیگ کردم ولی تا کابل شبکه رو ازش جدا میکنم اینترنت هم قطع میشه میخوام محل مودم رو تغییر بدم برا همین میخوام با وایر لس به سیستم وصل باشه...دوستان لطفا کمک کنند..
الان دقیقا مشکلتون چی هست؟نقل قول:
میخوام کابل شبکه رو از مودم جدا کنم ولی به اینترنت وصل باشم به صورت بی سیم...نقل قول:
خب،اگه مودموتون وایرلس باشه و تی پی لینک یه دکمه پشتش داره که نوشته wifi ،اگه اونو فشار بدین ارتباط بصورت بی سیم برقرار میشه که خوب اگه پسورد قبلا قرار داده باشین که باید وقتی از لیست کانکشنها ،مال خودتون رو که انتخاب کردین رمز رو هم که ازتون میخواد رو وارد کنین ولی اگه رمز نذاشته باشین که خوب میتونین وارد بشین.نقل قول:
البته اگه وارد تنظمات داخل مودم هم بشین میتونین با اکتیو کردن اکسس پوینت ارتباط بی سیم رو برقرار کنین.
سلام
ما تو مغازه اینترنت از مخابرات داریم، منتها چون پسورد وایرلس رو نداشتیم، مودم رو ریست و دوباره کانفیگ کردیم
البته موقه کانفیگ، اونجا که یوزر پسورد میخواد رو خالی میذارم...
vci - vpi رو هم 0 . 35 میزنم که همه گفتن واسه مخابرات همینه!
الان بعد از کانفیگ مودم به روش pppoe دیگه هیچ دیتایی دریافت نمیشه (به اینترنت وصل نمیشیم)
خواهشاً راهنمایی بکنید تا بدونم ایراد کار کجاست؟؟؟
مشکل اینجاست که شما یوز و پسورد آی اس پی تون رو تو مودم وارد نمیکنین و خالیش میذارین.نقل قول:
یوزر و پسوردی رو که آی اس پی بهتون داده رو که وارد کنین تو مودم و سیو رو بزنین مشکل حل میشه.
بـــــــــــله، حالا متوجه شدم، ممنون
فقط این پسورد وایرلس رو کجا باید تعیین کنیم؟!
همون پسورد که isp میده میشه یا ...
کجا باید تعریف کرد؟!
شما وقتی که از یه شرکتی اینترنت گرفتین،از طرف اون شرکت یوزر نیم و پسورد در اختیارتون قرار میگیره که برای اتصال به اینترنت به اون نیاز دارین.نقل قول:
اگه یادتون نیست چیه،میتونین با ISP خودتون تماس بگیرین و ازشون بخواید که یکبار دیگه یوزر نیم و پسوردتون رو بهتون بگن.
نقل قول:
متوجهم دوست عزیز، خیلی لطف کردی
پس منظور شما اینه که پسورد اتصال به اینترنت وایرلس هم، همون پسوردی میشه که isp میده دیگه... درسته؟؟؟
حالا نمیشه این پسورد اتصال به اینترنت وایرلس رو به دلخواه تغییر داد؟!