یه سوال..
میشه این دستگاه play and charge kit رو به کامپیوتر وصل کرد و به عنوان گیم پد از دسته استفاده کرد؟
ممنون :11:
یه سوال..
میشه این دستگاه play and charge kit رو به کامپیوتر وصل کرد و به عنوان گیم پد از دسته استفاده کرد؟
ممنون :11:
عکس ها و قابلیت هاش رو ضفحات قبل گفته بودم :نقل قول:
نمونش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیرنقل قول:
دوستان یه سوال داشتم به خدا خیلی گیرم!
اگه کنسول بن بشه دیگه اصلا نمیشه باهاش بازی کرد؟
یا فقط نمیشه باهاش live بازی کرد؟
Ban یعنی قطع دسترسی شما به محیط xbox live و امکانات اوننقل قول:
کاری به بازی offline نداره
میگم این کنسولهای جدید ایکس باکس همچین زیادم اسلیم نیستن معلوم نیست روی چه حسابی این اسمو روش گذاشتن .
ساعت و تاریخ 360 من بعضی وقتا ریست میشه کسی میدونه علت چیه و چطور این مشکل حل میشه ؟ به نظر خودم باید باطری داخل کیس کنسول ( باطری برد دستگاه ) ضعیف باشه .
سوال دوم اینکه امکان استفاده از دسته های بازی pc برای X 360 وجود داره ؟
تاييد ميشه ...نقل قول:
فك كنم در همون قسمت تنظيمات يك گزينه به مين نام وجود داره كه بايد غير فعال بشه ...
دسته هي بي سيم xbox به وسيله ي دستگاهي به نام max shooter به pc وصل ميشه كه اونطوري كه من شنيدم حدود 60 - 70 تومان در ايران قيمت داره ...
بهترين راه استفاده از دسته ي xbox براي pc استفاده از دسته ي سيم دار xbox هست كه به راحتي در هر دو قابل استفاده است ....
سلام. کنسولو حتما از برق کشیدید یا شاید یه کوچولو برقتون رفته . مشکل از باتری هم نیست منم این مشکل رو دارم.نقل قول:
ساعت و تاریخ 360 من بعضی وقتا ریست میشه کسی میدونه علت چیه و چطور این مشکل حل میشه ؟ به نظر خودم باید باطری داخل کیس کنسول ( باطری برد دستگاه ) ضعیف باشه .
سوال دوم اینکه امکان استفاده از دسته های بازی pc برای X 360 وجود داره ؟
بله میشه ولی باید یه گیرنده مخصوص خریداری کنید. که نمیدونم جدا جایی میفروشن یا نه. چون در حالات عادی با دسته به فروش میرسه
اسم كنسول اسليم نيست كه.به اين اسم معروف شده ولي مايكروسافت تا حالا از عنوان اسليم براي كنسول جديدش استفاده نكرده.نقل قول:
به به خیلی هم شیک هستش....
1- حافظه داخلی داره..؟ چقدر..؟
2-در قسمت قدرت گرافیکی یا پردازندش هم تغییراتی کرده یا همان قبلی هستش.؟
3- اون طور که از قاfبش معلومه حتما از فن جدیدی توش استفاده شده.؟؟
نقل قول:از هر دو دوست خوبم ممنونم که جواب سوالاتمو دادید .نقل قول:
منظور من استفاده از دسته بازی PC برای کنسوله نه دسته کنسول برای PC . آیا میشه دسته بازی کامپیوترو به کنسول ایکس باکس متصل کرد و ازش استفاده کرد ؟
من شنیدم بجای دو فن ( توی کنسولهای قبلی 360 ) تنها از یک فن اما بزرگتر استفاده کردن شاید علتش این باشه چه ترازیستورهای چیپست این برد 45 نانو متریه ( قبلیا 65 بود ) که هم گرما کمتر و هم مصرف برق کمتری دارن .نقل قول:
اما قدرت پردازشگر تفاوتی با قبلیها نداره .