تو سایت تازه اضافه شدهنقل قول:
با 2020 یه تماس بگیر آمار بگیر
Printable View
تو سایت تازه اضافه شدهنقل قول:
با 2020 یه تماس بگیر آمار بگیر
اون به خاطره تغییر قیمتهاست اضافه شده تا کسانی که از قدیم یک مگ یا دو مگ دارند در جریان باشن همین الانشم مخابرات میخواد این نامحدود برداره .نقل قول:
سلامنقل قول:
شما کدوم سرویس نامحدود رو خواستید که گفتن نمیدیم:n03:
سلام ...
دوستان سرعت اینترنت شما هم افت کرده ؟ برای من با قیلتر شکن سرعت خیلی پایینه و به سختی یک صفحه باز میشه ...
ویرایش : با لپ تاپ تست کردم همه چیز اوکی هست فکر کنم مشکل از مودم وای فای کامپیوتر باشه
نه مشکلی نداره،نقل قول:
کسیی آمار نگرفت ، که دوباره آیا میشه 1 مگ نامحدود گرفت یا خیر ؟
سلام دوستان
امروز قبض ماه جدید اومد ...
نگاه کردم روش فقط طرح شگفت انگیز و تبلیغ کرده و کاملا به صورت پیشنهادی گفته کسایی که نامحدود دارن میتونند از سرعت های دو تا چهار برابر بالاتر / دانلود رابگان شبانه و ... استفاده کنند ...
البته جوری تبلیغ کرده کسایی که مطلع نباشند فکر کنند چه خبر شده و دارن حلوا خیرات میکنند ... البته خوب همه هم که 24 ساعت دانلود نمیکنند و شاید خیلی ها سرعت بالاتر محدود رو به نامحدود حال حاضر ترجیح بدن و تغییر طرح بدن ...
به هر حال فعلا با خیال راحت دانلودتون رو کنید ....
نکته در رابطه با قبض های جدید این هست که به عنوان یک مشترک قدیمی که تعرفه نامحدود 512 همیشه 20400 یا همین حدود محاسبه میشد اینبار شاهد تغییر اندکی شاید در حدود 1700 تومان یعنی 4000 تومان حدودا در جمع دو ماهه هست. حالا دلیل این افزایش قیمت چی بوده؟ من دوره پیش کمی بیش از 20 گیگ مصرف کردم شاید در حدود یکی دو گیگ. تعرفه مشترکین جدید هم که با تعدیل اندک اخیر 23000 هست تقریبا و باز هم با 4000 تومان افزایش جور در نمیاد.
دوستان من میخوام اینترنت نامحدود 512 بگیرم.تهران-منطقه سیدخندان
کسی از دوستان در این منطقه داره این سرویس رو؟
اصلا سرویس های نامحدود مخابرات،واقعا نامحدوده یا حد و مرز داره و محدود میکنن؟
لطفا یه توضیح کلی بدین.
سلام دوستان
می خواستم بپرسم مقدار حجم دانلودی 2مگ محدود در شب و نامحدود در ماه چقدره؟ وسرعت IDM بر روی این 2 سرویس در روز چقدره؟
ایا امکان ثبت نام 2مگ محدود وجود داره؟چون من رفتم تو سایت مخابرات اما فقط تو قسمت مشخصات فنی سرویس ADSL امکان ثبت نام محدود داشت!!!
چرا چند روزیه صفحات به کندی باز میشه؟