512???نقل قول:
من دارم
روزانه 400 هست شبانه 60
Printable View
512???نقل قول:
من دارم
روزانه 400 هست شبانه 60
یک مگشم روز 400-500 شبش حدود 60-80
بچه ها من 2 تا سرویس دارم که هردوش 2مگ شبانه اش نیم بهاست شبها سرعت رو 700 k میره
به نظر شما اگر برم 2مگ 10 گیگ با شبانه رایگان بگیرم اسیا تک سرعت شبانه برام میاره رو 120 مثل همه ؟
دقیقا من الان 2 مگ 10 گیگی دارم که بعد از 10 روز سرعت رو امشب روی 1 مگ بستن:n14:نقل قول:
باز دوباره هوس تخلیه کرده این آسیاتر لعنتی:n24:
از طرحم 10 روز مونده اگه درست نشه حتما های وب میرم:n02:
سلام
از کسایی که قصد استفاده از آسیاتک رو دارند خواهش می کنم گول این دزد ها رو نخورند.
من دیوانه رفتم از این دزد ها اینترنت 512 نامحدود گرفتم ، گفتند که سرعتش 60 خواهد بود حداقل (1 به 8) ، مبلغش هم 26 یا همین حدود ها در ماه ، رفتم درخواست دادم ، بیشتر از دو هفته علاف کردند من رو ، نماینده مشهدش یک دروغ گو بیشتر نبود ، هر روز من رو سر می دووند و یک بهانه ای می آورد ، نزدیک 30-40 تومن پول موبایل و تلفن دادم در این مدت تا از طریق تهران پیگیری کنم (تهران کمتر دروغ می گفتن) ، باز ارجاع دادند من رو به مشهد و ..... .
بعد از شنیدن دو هفته دروغ بالاخره وصل شد ، دو روز اول پینگ 128 یا همین حدود ها بود ، اما بعدش رفت بالای 500 ، از همون روز اول هم مثل زمان انتخابات قطعی داشت مکرر و نمی شد باها درست کار کرد ، پینگش هم دیگه درست نشد (دو سه هفته است این طوریه) ، بهوونه می آوردند ، که مشکل از مخابرات و رووت و .... ها است ، چیز ان داخلی گرفتم ، همه چیز اوکی شد (مشخص شد این ها باز هم دروغ می گن و خودشون دستی من رو محدود کردند).
از دیروز مجبور شدم آپدیت lol رو دانلود کنم که نزدیک 300 مگ میشه ، سرعت که بیشتر از اینترنت 200 kbps نیست (یعنی دانلود حدود 20 ) ، به جهنم ، ساختم باهاش ، بعد حدود 6 ساعت ساعت 12 شب مثل هر شب اینترنت رو قطع کردند ، همش پرید ، باز گفتم به جهنم می گذارم تا صبح دانلود شه ، صبح ساعت 6 اومدم دیدم بازم قطع شده (اتومات reconnect کرده) ، باز دوباره از 6 گذاشتم ، بعد چند دقیقه باز قطع شد و دوباره از اول ، زنگ زدم پشتیبانی مشهد ، گوشی رو برمیداره قطع می کنه ، زنگ زدم تهران ، میگه این سیاست شرکته! هر کس بیشتر از 400 مگ دانلود کنه قطعش می کنم ، می گم خوب من فایل ام resume نداره باید دانلود کنم ، می گه به من چه سیاست شرکته ، حالا همین رو هم دروغ می که ، چک کردم دیدم امروز کلا 100 مگ هم دانلود نکرده که قطع شده.
یعنی این شرکت متشکل شده از عده ای دروغ گو
نزدیک 50-60 تومن ضرر کردم من از نظر مالی ، به کنار ، 2 هفته قطعی داشتم که از کار افتادگی شدید داشت برام ، و هم این که اعصابم دائم خورد میشه.
خواهشا شما هم مثل من گوش هاتون دراز نشه از این دروغ گو ها اینترنت بگیرید ، من هم اشتباه کردم از پارس آنلاین نگرفتم ، فکر کردم پارس آنلاین سر 20 گیگ سرعت رو پایین می آره ، اینا این کار رو نمی کنند، الکی پول مفت دادم به این دروغ گو ها ، در صورتی که ماهیانه چند گیگ بیشتر نمیشه دانلود کرد.
عزیز منم همشهری توام دقیقا همین چیزهایی که نوشتی واسه منم تو 17 فروردین امسال رخ داد:n04: یعنی عینا مثل تو دو هفته آزگار هر روز زنگ میزدم یه روز می گفت مشکل از خطه ، یه روز می گفت قطعیه داخلی دارین ،یه روز میگفت مرکزتون همکاری نمی کنه . .:n14: . . خلاصه بعد از 2 هفته وصل شد . اون موقع نامحدودش خوب بود چون 1 مگ برنزی من 90 تا سرعت دانلود میداد:n01: ولی خر شدم و از ماه بعد ( اول خرداد نگون بخت) 2 مگ حجمی گرفتم به امید دانلود شبانه اونمکه از شانس کچل ما هر شب روی 1 مگ بسته میشد خلاصه این ماجرا کشید تا شب 19 رمضون که یهو سرعت شب اومد روی 2 مگ:n02:فکر کردم درست شده ولی از اون شب تا الان سینوسی شده یعنی یه هفته روی 2 مگ و باز یه هفته میارنش روی 1 مگ:n28:نقل قول:
سرتو و بقیه دوستان رو درد نیارم با توجه به اینکه الان بچه ها از های وب 1 مگ گرفتن و تو 3 ساعت رایگان به اندازه 7 ساعت رایگان 2 مگی آسیاتر دانلود میکنن و پینگشونم خیلی بهتر از آسیاتر هستش به همه عزیزان توصیه میشه در اسرع وقت به های وب نقل مکان کنن تا این شرکت حجم دزد و مشتری پرون بلکم آدم شه!بگو خب!!:n24:
جالبه زنگ زدم امروز، میگم چرا ساعت 12 هر شب نتم رو قطع می کنید ، 300 و خورده ای دانلود دارم resume نمیشه کردش ، چرا باز ساعت 6 رفتم قطعه و ... ، پشتیبانیش میگه اینا سیاست های شرکته که نامحدود رو محدود کنه ، هر 400 مگ هم که دانلود کنی قطع و وصلت می کنه ، زنگ بزن شکایات ، زنگ می زنم شکایات ، می گه نه همچین چیزی نیست ما اصلا قطع نمی کنیم! ساعت 12 به بعد هم سرعتتون رو بالا می بریم قطع نمی کنیم!
بعد می گم چرا سرعت دانلود 20 اه ، میگه همینه دیگه شما 512 ات رو با 8 نفر شیر داری ، اندازه 64 ه سرعتت (یعنی دانلود باید زیر 10 باشه) ، همینی که داره خوبه ، در صورتی که من موقع خرید توی سایتشو دیدم همچین چیزی ننوشته بود ،اینا ما رو درازگوش فرض کردند.
اگر پاییه بریم پاسداران هر جفتمون شکایت کنیم از آسیاتک ، من فقط 30-40 تومن روی قبض موبایلم اومده برای پیگیری از تهران تا نتم وصل شه ، چقدر هم سرویس بی کیفیت بوده.
حالا جالبه من رو بگو نرفتم پارس آنلاین ، چون نوشته 1 مگه ، بعد از 20 گیگ دانلود میشه 128 ، اومدم آسیاتم نامحدود 512 گرفتم ، در صورتی که طبق گفته خودشون در اصل 64 گرفتم خودم خبر نداشتم!
کلا سیاست isp ها دیگه با نامحدود جور در نمیاد ( البته بماند که فقط توایران محدود و نامحدود اونم تو همچین سرعتهایی داریم:n08:) ، ولی شما خودتو اذیت نکن پارس آنلاین و شاتل و صبانت هم شرکتهای متعالی دیگه ای در زمینه دزدی هستن که زیاد فرقی با این آسیاتر ندارن چون اونام وقتی حجم اولیت تموم بشه سرعتتو میارن روی 15 کیلو:n04:نقل قول:
همون که گفتم فعلا چون های وب تازه اومده از همه بهتر البته تا وقتی مشترکاش زیاد نشدن ولی در هر صورت برای اینکه اعصابت خورد نشه قید نامحدود رو بزن:n18:
منو هم برای وصل کردن خیلی اذیت کردن، مثل شما، البته بیشتر از شما، من درست 1 ماه علاف شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من هم در مشهدم. ولی الان راضی ام!!! خواستید در یک پست دیگه توضیح می دم چرا.
ولی شما در یک مورد در اشتباه هستید! : (تا جایی که من می دونم)
سرعت ها بر حسب Kilo Bits Per Second بیان میشه (در همه ی شرکت ها)، اون 64 که گفته، Kilo Bytes Per Second بوده (یعنی همون عددی که دانلود منجر شما نشون می ده که از تقسیم سرعت بیان شده توسط شرکت بر 8، به دست میاد) و همه ی شرکت ها یه ضریب اشتراک دارن، که این ضریب بیان می کنه از هر خط، حداکثر چند نفر استفاده می کنن. این ضریب در آسیاتک، 1 به 10 ئه (که البته شما گفتید 8) در سایت آسیاتک هم نوشته شده، یعنی اگه خودتون تنها روی خط باشین، سرعت 64 ئه، ولی اگه ده نفری باشین، تقسیم بر 10 میشه: 6.4 !!!!!!! البته همه ی شرکت ها، به دلایلی، سرعتی بیشتر از اعدادی که بیان می کنن، در اختیارتون قرار می دن.
ضمن این که کلا سرویس های نامحدود کیفیتشون پایینه.
البته اینطور که من شنیدم پارس آنلاین سرعتت رو کم می کنه ولی دیگه به اندازه سرعت قانونی رو بهت میده اما این آسیاتر دزد همون سرعت قانونی رو هم نمیده سگ مصبنقل قول: