کدوم قسمت دسته این عبارت رو نوشته؟نقل قول:
من خودم 6 ماه پیش که xbox بازی میکردم از باطری های دوراسل استفاده میکردم (حفتی 1200 تومان) و حدودا" 2 ماهی میموند واسم
کدوم قسمت دسته این عبارت رو نوشته؟نقل قول:
من خودم 6 ماه پیش که xbox بازی میکردم از باطری های دوراسل استفاده میکردم (حفتی 1200 تومان) و حدودا" 2 ماهی میموند واسم
کسی نیست جواب این سوال رو بدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
کار خیلی دشواریه.باید به کامپیوتر وصل کرد. بنابر این نمیشه فهمید.نقل قول:
اگه همه بازی ها رو میخونه مشکلی ندارد.
برادرا داستانه این Play & charge kit چیه؟:13:
تو بستش باتری هم داره؟
اصلا به درد میخوره یا نه ؟ قیمتش چنده؟
ممنون از همه:8:
شما می تونید در حال بازی کردن دسته را شارز کنید من می خواستم بگیرم ولی می گن مفت گرونه واسه همین منم نگرفتم:41:نقل قول:
دوستان قیمت فتحی برا ارکید 285 شده . تو تمام دنیا قیمتا میاد پایین تو ایران میره بالا و خیلی مسخرهست !
من در رابطه با xbox خبر ندارم اما میدونم 2 تا لپ تاپ را میشه با وایرلس با هم شبکه کرد و نیازی به کابل کراس نیست.نقل قول:
شما مقداری صبر کن تابستان تمام بشه قیمت ها افت میکنه.الان قیمت های همه کنسول ها کاذب بالا هست.نقل قول:
ایرانه دیگه :10:نقل قول:
نقل قول:چرا ، میشه اما قیمت درایوش 60 تومنه ... این جور که پرسیدم ... منم دیگه راستش پولی برام نمونده :41: ... ADSL و بازی و cd های مخصوص و... هیچ پولی برام نذاشتن که برم یه درایو پرتابل بخرم یا درایوم رو عوض کنن ...نقل قول:
نقل قول:
دقیقاً مال من هم همین جوریه ... این جوری نمیشه تشخیص داد ...
مثل اینکه 2 راه داره :
1. از روی تاریخ ساخت کنسول
2. از روی شکل درایو ...
منم از روی تاریخ ساخت کنسول از یکی از بچه ها پرسیدم :27::
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4989718&postcount=571[/HTML]
اما همونطور که دیدید نبود ...
منم برخلاف میلم از امروز به PSN کوچ کردم ... :19:
راستی بچه ها این Xbox 360 slim کی میاد تو ایران ؟؟؟ قیمتش حدوداً چنده ؟؟؟ ( بریم یه دونه بگیریم ... )
بچه ها میشه یه چند تا عکس از silm و دستش و قابلیتش بذارین ؟؟؟
خیلی ممنون