من الان 1 گیگ ترافیک اضافی خریدم . توی کنترلپنل کاربری چرا ثبت نمیشه همون موقع ؟؟؟
هنوز ترافیک همونه!! این عادیه یعنی طول میکشه که حجم خریداری شده بیاد ؟؟؟؟
یا اینکه بر حسب عادت دزدیدن؟؟؟؟؟
Printable View
من الان 1 گیگ ترافیک اضافی خریدم . توی کنترلپنل کاربری چرا ثبت نمیشه همون موقع ؟؟؟
هنوز ترافیک همونه!! این عادیه یعنی طول میکشه که حجم خریداری شده بیاد ؟؟؟؟
یا اینکه بر حسب عادت دزدیدن؟؟؟؟؟
با سلام
آیا پارس آنلاین روی خطوط فیبر نوری هم adsl میده یا نه ؟
کلا آیا شرکتهای خصوصی رو فیبر نوری adsl میدن؟
آخه من از شهراد شبکیه که پرسیدم گفت روی فیبر نوری اینترنت نمیدیم
الان adsl مخابرات دارم ولی داغونه
در ضمن من ساکن تهران هستم
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید
سلام/دوست عزیز روی فیبر نوری فقط خود مخابرات میتونه بده/نقل قول:
مخابرات کابلهای تلفن رو،رو حالت نوری میزاره که هیچ شرکتی جز خودش نتونه سرویس بده،بعد از اینکه شما به مخابرات درخواست شبکه دادین و پولو واریز کردین بعد نیم ساعت کابل شما از نوری به حالت مسی در میاد و بتون شبکه میدن!
اگه زرنگ باشین میتونین قرارداد رو فسخ کنید و تا وقتی که کابل تلفن شما مسی هستش از شرکت های خصوصی سرویس بگیرین!
اینجا رو نفهمیدم یعنی منظور شما اینه که از مخابرات اینترنت بگیرم بعدش فسخ کنم ؟نقل قول:
اگه منظورتون اینه من الان اینترنت مخابرات دارم شما میگی برم فسخ کنم و از بیرون بگیرم ؟
اره داداشه گلم/فقط قبلش به اون شرکتی که میخای ازش سرویس بگیری زنگ بزن شمارتو استعلام میکنه که مسی هست یا نه/چون جدیدا مخابرات تو تهران روی فیبر نوری شبکه میدهنقل قول:
احتمال کیلویی چنده میگم با واحدفروش شهرمون حرف زدم اینطور گفت فعلا که این 15 روز رو به من هدیه دادن انشالله منتظر ترافیک رایگانم:8:نقل قول:
دوستان چرا الکی یه چیزی رو همینطوری میگین و رد میشین اگه پارس نمیتونه روی فیبر نوری خدمات بده پس این فیبرنوری که این همه دارن روش سرمایه گذاری میکنن واسه اینه که مخابراته اینترنت بده بقیه هم برن به جهنم با اون کابل مسی داغون خواهشا اگه اطلاعات دقیق در این مورد ندارین بقیه دوستان رو دچار گمراهی و سردرگمی نکنین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز اگه از خونه شما تا مخابرات هم جزء شبکه فیبرنوری هست خوش به حالت چون رو سرعتت تاثیر خیلی خوبی میذاره و هیچ وفت به کابل مسی برنگرد چون الان دوره فیبرنوری نه مسی و این کار شما مثل اینکه شما از بین سرعت 1 مگ و 1 گیگ برثانیه 1 مگ رو انتخاب کنی و بیخیال 1 گیگ برثانیه بشی اگر در این مورد که آیا خط شما رو پارس میتونه سرویس دهی کنه بهترین گزینه پشتیبانی خود شرکت پارس نه هیچ کس دیگه ای...
دوست عزیز چرا مطلب رو ندیده جوش میزنی؟نقل قول:
نوشته رو کافوهای نوری استان مازندران/قشنگ دقت کن بعد تهمت بزن
من رفیقم تو پارس انلاینه/فقط تو مازندران میتونن بدن
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
از 900 مگی که از من دزدیدن فقط 500 مگش رو برگردوندن/چه دزدای با کمالاتی هستن
اتفاقا نمیدونم چطور دست بر قضا ماله من هم فیبرنوری اما رو پارس ضمنا تا چندماه آینده حتما تمامی شرکت هادر تمامی شهرها به این شبکه دسترسی کامل خواهند داشت.نقل قول:
تو شهر ما هم فیبرنوری اما رو پارس و جالبتر اینکه مخابرات یکماه بعد از پارس آنلاین تو شهرمون ADSL راه اندازی کرد و تا اون موقع حتی نمیدونستن ADSL چی هست.:31:نقل قول: