منم 100 دفعه این موضوع رو بهشون گفتم. کو گوش شنوا..نقل قول:
Printable View
منم 100 دفعه این موضوع رو بهشون گفتم. کو گوش شنوا..نقل قول:
مگه اكو 1 مگ هم داريم؟نقل قول:
همین الان اپرا رو بعنوان تست دارم با 24 دان میکنم ... قبلاً 28 فیکس بودم ... بابا 1 مگ نخواهیم کی رو باید ببینیم ؟؟؟
ADSL تو این کشور 10 سال دیگه شاید مثل بچه آدم بشه ... خدا کنه شاتل وسط راه نمونه و یه فکر درست حسابی بکنه ...
نه منظورم اینکه به آرتی ها که الان 1 مگ دادند به همه 512 میدادند ... اینا توهم زدن ... آخه مگه چند گیگ پهنای باند دارند که بخوان همه آرتی ها رو 1 مگ کنند ؟؟؟نقل قول:
وقتی به مرکز بار اضافی ترافیک وارد شه چراغ status مودم خودش خاموش میشه و بعد چشمک می زنه ... یعنی قطع موقت ... یعنی همون بلایی که الان داره سر من بیچاره میاد :19:
میبینم که میخواستی دل منو بسوزونی تو آتیشت دل خودت داره میسوزه:31:نقل قول:
سرعت 45 چه حالی میده
میگن ترافیک مرکز بالا هستش من از بعضی از سایت ها دارم با 60 دانلود میکنم
ولی سایت های معروف به 20 میرسه حداکثر !!!
بابا شماها خوشی زده زیر دلتون :31:
من چی بگم که از 10 شب به این ور حتی چت هم نمیتونم کنم پیغام هام دیر میره
دوست عزیز اینجا(مشهد) بیشتر از یک ماهه سرعت بعضی سرویسهای اکو 128 رفته روی یک یا دو مگ!!نقل قول:
به این مورد اشاره کردم تا مشخص بشه شاتل سرعت بعضی یوزرها(اکو 512) رو پایین آورده همونطور که برای همه ثابت شده تعداد زیادی از آپلودسنترها رو محدود میکنه در ساعات رایگان! بحث ترافیک شبکه و...سرکاریه!!
نوش جانتون!! حرف ما اینه که به یه سری یوزرها بیشتر از قراردادشون میدن , به ما همون سرعتی رو که تعهد کردن ارائه بدن,بیشترشو نخواستیم:31:...و در این شرایط هیچ بهانه ای برای افت سرعت ما وجود نداره!نقل قول:
خداييش سرعت 12 واسه 512 اكو خيلي كمه...ديگه حتي شبي 300 مگ هم داون نميشه..يادش به خير تا ماه پيش شبي 1300 مگ داون ميكردم.:41: