آره هر جا بری حتی با اون پولی هم که قراره اینا بدن حتی نمیتونی 1 ماهشو شارژ کنی.نقل قول:
یالاخره باید سوخت و ساخت.
بالاخره اینطوری نیست که همیشه سرعت پایین باشه بالاخره یه روزی هم مثل امروز سرعتا از دستشون در میره.
Printable View
آره هر جا بری حتی با اون پولی هم که قراره اینا بدن حتی نمیتونی 1 ماهشو شارژ کنی.نقل قول:
یالاخره باید سوخت و ساخت.
بالاخره اینطوری نیست که همیشه سرعت پایین باشه بالاخره یه روزی هم مثل امروز سرعتا از دستشون در میره.
Service Unavailable
HTTP Error 503. The service is unavailable.
صفحه شارژ انلاین چرا اینجوری مینویسه :|
آسیاتک به ملکوت اعلا پیوست
درست شد عزیز , اما همچنان سرعت ها کم است ...نقل قول:
من درخواست تخلیه دادم پول بدی این شرکت انگار پولتو اتیش زدی ولی نمیدونم چرا هنوز پورتمو جمع اوری نکردن اعصابم داغونه.:n27:نقل قول:
الان که دقت کردم شبیه یه چیزی شده دانلود امروز که قاطی کرده بود . که همینجا تقدیم میکنم به آسیاتک :)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت کدوم یک از این دو تا بهتره؟
2 مگ ملی، یا 4 مگ معمولی؟!!
ممنون
از وقتی که از آسیاتک اینترنت گرفتم، مقدار sent و received هام به هم نمیان!!!! نسبتشون یه کم عجیبه!!! میزان sent ام به شدت زیاد شده! حتی بعضی وقتا 2.5 برابر received هامه (اگه چیزی دانلود یا آپلود نکنم)!!! هیچ نرم افزار و چیز خاصی هم نصب نکردم که از اینترنت استفاده کنه. اگر هم در حال دانلود چیزی باشم، به جای این که received ها خیلی بیشتر از sent ها باشن، تقریبا دو برابرشونن!!!! قبلا تقریبا 10 برابر بودن.
چرا؟؟؟؟؟
کسی می دونه چه کلکی در کاره؟؟؟؟؟؟؟؟
شما در این مورد مشکوک نیستین به چیزی؟ مال خودتون چه جوریه؟!
تا قبل از این که از این شرکت اینترنت بگیرم، (اگر چیزی آپلود نـمی کردم) هرگز sent ام از receivec ام بیشتر نمی شد (معمولا یک چهارمش بود)، ولی الان در حالت عادی که چیـزی آپلود (یا دانلود) نمی کنم، به 2.5 یا شاید 3 برابرش هم می رسه (فرستاده ها 2.5 برابر دریافت ها!!) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
والا الان من این 15 روز رو محدود کردم سرویس 512 محدود سرعت در روز 700 کیلوبایت شب 60 کیلوبایت باز بصرفه تره از نامحدوده:n13:
دوستان کسی این سرویس آسیاتک داره (اينترنت پرسرعت چالاک 10 گيگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) میخوام بدونم سرعت دانلود شبانه و روزانه اش چقدر؟؟؟