شهرک ۲۲ بهمننقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
Printable View
شهرک ۲۲ بهمننقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
دوستان بعد از ثبت شکایت در سامانه ۱۹۵ بابت پوشش ضعیف نسل چهار ، امروز از طرف ایرانسل با من تماس گرفتن و گفتن که ساعت ۸ تا ۹ شب خونه باش و اینترنت سیمکارتتو روشن کن که ببینیم از کدوم دکل سیگنال میگیری
بنظرتون سریع حلش میکنن؟
من تازگیا یکی دوبار برای حل مشکلم که یکیش برای مشکل برقراری تماس با 4G و اون یکیش هم مشکل کمبود سرعت بود تماس گرفتم و با چندبار تماس ایرانسل ظرف کمتر از سه روز حل شد.خدایی من از مشتری مداری ایرانسل راضی ام[emoji7]نقل قول:
فرستاده شده از HTC One_E8ِ من با Tapatalk
من که چشم زیاد آب نمیخورهنقل قول:
سلام.
ببخشید
سوال داشتم
محتوای مخفی: سوال
نه واقعا اون جوره خیلی عالیه پشتیبانیش مثل همراه اول نیس که از 195 شکایت کردم میگن تا سال چهارم تعهد پروانمون 60% هس باید صبر کنیننقل قول:
- - - Updated - - -
نه واقعا اون جوره خیلی عالیه پشتیبانیش مثل همراه اول نیس که از 195 شکایت کردم میگن تا سال چهارم تعهد پروانمون 60% هس باید صبر کنیننقل قول:
امیدوارم اینطور باشهنقل قول:
ما که از خدامونه مشکل زودتر حل بشه
دوست عزیز بستگی به پهنای باند و جمعیت منطقه و پوشش شبکه داره که بهترین سرعت رو به شما بده.بعدش همراه اول سرعت رو محدود کرده.ایرانسل نامحدود هست تو بعضی ساعات ها و مکان های مختلف اگه ترافیک شبکه خلوت باشه بالاترین سرعت رو میدهنقل قول:
اسم این برنامه چیه.گوشی شما چیه عزیزنقل قول:
شما با 195 شکایت کردی پیگیری شد.الان چند ماهی هست مشکل افت سرعت نسل 3 و مشکل پوشش نسل 4 رو گفتم گفتن به زودی با بیشتر شدن دکل ها حل میشه.اما هیچ تغییری نکردهنقل قول: