بله منظورم همون بود اونم برا من خوبه 1 گیگ برای. من زیادهنقل قول:
sent from my LG G3-d855
Printable View
بله منظورم همون بود اونم برا من خوبه 1 گیگ برای. من زیادهنقل قول:
sent from my LG G3-d855
برید خدا رو شکر کنید
ما همین نا محمدودا مخابراط هست؟ مزخرفا اونم از سرم زیاده :n02:
صبانت هنوز هیچ خدمات ویژه ای نداره. پنلش هم ظاهرش مدرنه وگرنه هیچ خدمات ویژه ای برای مشترکان پر مصرف نداره، برای مثال بعضی شرکتها به ازای خرید حجم بیشتر در حین دوره امتیاز در نظر میگیرن و وقتی امتیاز به حد مشخص برسه گیگ هدیه میدن.
ضمناً برای مناسبت خاص (مثل نیمه شعبان یا عید نوروز) حجم هدیه نمیده.
من طرح های بقیه رو هم دیدم همه ایراداتی داشتن به نظر من همین طرح صبانت از بقیه بهتره با سرعت دانلود ۱۲۸ میشه ۲/۷ گیگابایت دانلود کرد که به نظرم خوبه کسایی که دنبال سرعت بالا هستن فکر محتوا برای دانلود هم باشه من هر چی فکر می کنم میبینم شاید هفته ای ۱۰ گیگ چیزه به درد بخور دانلود میکنم بقیه اش رو فقط دانلود کردم حتی یه بار هم نرفتم نگاه کنمنقل قول:
Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk
منظورتون کدوم طرحه؟اگه میکس رو میگید یعنی وقتی محدودیت سرعت بشه با سرعت 128 کیلو میشه باهاش دانلود کرد؟آخه تو طرحهای عادی دو برابر حجم بهت اجازه دانلود میده و بعدش سرعتش میشه 10 کیلو.
آره وقتی محدود بشی پهنای باند میشه ۱ مگابایت بر ثانیه که اگه تقسیم بر ۸ کنی میشه ۱۲۸ کیلوبایت بر ثانیهنقل قول:
یه نکته دیگه هم هست زمان دانلود نسبت به حالت عادی (۲-۷) دو ساعت بیشتره (۴-۱۰)
حجمشم نامحدودهنقل قول:
در صمن 1 ساعت. بیشتره نه 2 ساعت
sent from my LG G3-d855
آره ۱ ساعت بیشتره / در بدترین حالت شما روزی ۲/۷ گیگابایت دانلود می کنید در ضمن نیازی نیست نصفه شب مثل جغد برای دانلود بیدار بمونیدنقل قول:
ببخشید الان شما این سرویس و دارید و امتحان کرده اید؟ضمنا چرا 1024 رو تقسیم به 8 کردیدنقل قول: