یه سوال فنی:
اگه الان طرح نامحدود 8 - 8 رو فعال کنم ولی پول کافی نریزم، مثلا 1000 تومن بریزم، این طرح فعال میشه یا نه؟؟ :n10:
Printable View
یه سوال فنی:
اگه الان طرح نامحدود 8 - 8 رو فعال کنم ولی پول کافی نریزم، مثلا 1000 تومن بریزم، این طرح فعال میشه یا نه؟؟ :n10:
مگه مبین دیوونه شده:n02:نقل قول:
من دوباره قطع شدم :9::42:!!!!!!!!!
دیشب سرعت دانلود فوق العاده افتضاح بود. 27 گیگ فایل از یک سرور داخلی دارم که دیشب کلاً سرورش خوابیده بود، سرورای خارجی ام سرعتشون چند ثانیه خوب بود، بعد صفر میشد. الانم اینترنت (البته مبین نت) به ملکوت اعلی پیوسته.
آقا کسی میدونه که مودم اوت دور یا همون مودم بیرونی ایرانسل رو میشه به مبین نت تبدیل کرد ؟
در حالت pending میمونه تا کامل پرداخت بشه.بعد اون هزار تومان بصورت آزاد مصرف میشه میره.یعنی ضرر هم میکنینقل قول:
نقل قول:
v*p*n که مُرد بعدشم باید یه نفر که کار بلد باشه پیدا کنی برای این کار کلا دنبالش نباش وقتت تلف میشه
اوت دور رو نمیدونم ولی داخلیا که میشه باید ببری نمایندگی تا مک آدرسو عوض کنن و تو مبین نت ثبت بشه 20 تومن هم هزینش میشهنقل قول:
بعیده شدنی باشه! 200 اختلاف قیمته، شدنی بود تا حالا کل مودمای ایرانسل فروش رفته بود.نقل قول:
سلام
سرعت دانلود در ساعات رایگان (2 تا 8 صبح) برای طرح های ویژه با پهنای باند 512kbps و 128kbps چقدره ؟
میخوام ببینم کدومشون ارزش خرید داره؟