اين محدوديت سرعت اعمال ميكنه!!! :31: از بخش ستينگش هم ميتونين بگين چند كيلوبايت محدوديت سرعت باشه!نقل قول:
Printable View
اين محدوديت سرعت اعمال ميكنه!!! :31: از بخش ستينگش هم ميتونين بگين چند كيلوبايت محدوديت سرعت باشه!نقل قول:
الان رفتم واسه دانلود خدا به خیر کنه:41:
دوست عزیز ، خواستم فقط توی پیغام خصوصی بهتون بگم ، گفتم اینجا هم بگن تا بقیه فکر نکنن که ....نقل قول:
ببخشید من اصلا قصد بدی نداشتم ، شما راحتین هر چی میخوایین بگید و اعتقادات دیگران رو رد کنید ، ولی به خود من میگفتید بهتر بود ! الان اونهایی که دکتر عباسی رو نمیشناسن فکر میکنن چه جور آدمی هست !
خلاصه ببخشید ، من منظور بدی نداشتم !
اینم آرت به اصطلاح 1 مگ بسته شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همچنان به مبارزات ادامه میدم.نقل قول:
دهانشون رو سرویس کردم هر روز بهشون گوشزد میکنم.البته از 10 روز پیش که این مشکل پیش اومده حتی ذره ای هم تاثیر نداشته و بهتر نشده. اگر درست نشه من آخر این دوره ام یا همون 128 شارژ میکنم یا کلا فسخ میکنم
خواهش میکنم !نقل قول:
بله شاید حرف شما درست باشه !
من هم در پست های بعدی حرفم رو تقریبا پس گرفتم و گفتم متخصصین نظر بدن ! و گفتم شاید کار خود شاتل باشه !
ولی مطمئن هستم کار چیز های دیگه نیست !
با تشکر از دوستان
ویرایش شد. حذف شود.
ای بابا بازم من سرعتم گند خورده ... به پشتیبانی گفتم میگه الان ترافیک از سمت شاتل خیلی زیاده ... میگم خوب معلومه عزیز من .... وقتی همه 1 مگ میشن و شاتل هم نمی تونه جواب گو باشه همین میشه دیگه ...
کاش به جای 1 مگ به همه 512 میدادند ...
بالاخره مردم خودشون سخنرانی رو گوش کنن متوجه میشن که چه جور ادمی هست !نقل قول:
بالاخره هر کسی توی امضاش یه چیزی میزاره ! بالاخره آزادی بیان هستش ! هر کسی نخواست میتونه نبینه یا گوش نکنه !
ادامه پیدا نکنه بحثمون بهتره ! تاپیک اشغال میشه !
اینی که گفتید نظر شماست ! شاید بقیه اینطور فکر نکنن !
خلاصه اگه ناراحتین من امضا رو برمیدارم ، چون نمیخوام باعث ناراحتی کسی بشم !
با تشکر
شاتل هم به لقاح الله پيوست....
از پشتيباني پرسيدم اگر سرويسم رو به ART3 تغير بدم سرعت شبانه بالا ميره؟
گفت با تغير سرويس ترافيك اضافه ميشه و سرعت شبانه به خاطر رايگان بودن تغير نميكنه و قول داد اين مورد رو به بالا گزارش كنه..