still w8ingنقل قول:
still w8ingنقل قول:
دوست عزیز هیچ راهی وجود نداره که کنسول PAL رو به تلویزیون NTSC که مولتی سیستم نیست وصل کرد؟نقل قول:
یک سری آداپتور هست که تصاویر رو همون وسط راه میگیره و کانورت میکنه به پال ، توپخونه برید دارند .نقل قول:
نقل قول:
منظورتون اینه که تصویر کنسول PAL رو وسط راه کانورت می کنه به خروجی NTSC (تلویزیون NTSC) دیگه؟ حالا چند هست این آداپتورها؟
سلام به همگی.میخواستم بدونم اگه بخوایم به لایو وصل شیم فقط کافیه lt نصب کنیم.قیمت اپدیتش چند هست...
شما به احتمال زیاد کنسول رو به طرف راست خم کردی !!!نقل قول:
دقیقا درسته ، ببینید سرعت پخش تصاویر سیستم پال 24 فریم بر ثانیه هستند ولی تصاویر NTSC در هر ثانیه 29 فریم و اندی هستند ، این آداپتور ها کارشون اینه که این تصاویر رو در بین راه میگیرند و کانورت میکنند ، من اون قدیم ها یه دونه NTSC به پالش رو خریده بودم 15 هزار تومان .نقل قول:
این هم عکسشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم اونیه که من داشتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خیلی ممنون دوست گرامی. فقط یک سوال میمونه و این که میشه توسط این مبدل یک جوری کابل HDMI رو وصل کرد که دیگه نیازی به کابل بی کیفیت Composite خود کنسول نباشه؟
نه نمیشه ، ولی تا جایی که میدونم مبدل HDMI اش هم هست ولی خیلی گرونه نسبت به این .نقل قول:
کابل Composite خود کنسول کیفیت لازم و قابل قبول رو داره (مثلا 720p یا حتی بیشتر) که موقتا از کابل HDMI صرف نظر کنیم؟نقل قول: