من قبلا این کار رو می کردم یکی دو بار حجم کم شد، برگردوندن!نقل قول:
Printable View
من قبلا این کار رو می کردم یکی دو بار حجم کم شد، برگردوندن!نقل قول:
سلام دوستان یک مشکل عجیب برای من پیش اومده نمیدونم چطوری درستش کنم تا میام یک سایت رو باز کنم سریع یک کوکی جاش رو میگیره و اجازه باز شدن سایت مورد نظرم رو نمیده بلاک کردن هم فایده نداره باید مودم رو ریست کنم تا درست بشه چند روز بعد دوباره همین طوریمیشه
طرح خانواده از 5000 تومن در ماه در سال جدید به 5500 تومان در ماه افزایش پیدا کرده
سلامنقل قول:
از مشکلتون عکس بذارید تا بشه بهتر راهنمائی کرد
سلام یه سوالی داشتم از دوستانی که طرح کمپین بهار تا بهار دارند یا احیانا طرح های دیگه که شبانه داره و اونم اینکه برای دانلود شبانه حتما باید ساعت 1 مودم رو خاموش روشن کنیم (منظورم قطع کردن ارتباط اینترنت) چون من امتحان کردم اگه نکنیم حجم کم میشه میخوام ببینم برای شما هم همینطوره؟
و این تایم رایگان شبانه برای کمپین بهار تا بهار هم از 1 تا 7 هست یا نه؟
از 1تا7 هستنقل قول:
من که تاحالا ساعت 1 مودم رو خاموش روشن نکردم و هیچ وقت هم کم نکرده
ولی احتمالا برای بعضی از مراکز اگه خاموش روشن نشه حجم کم میشه
بله من 12:55 خاموش روشن کردم بعد از 1 گذاشتم 20 مگ دانلود شد دوباره 1:05 خاموش روشن کردم بعد چک کردم دیدم توی او 10 دقیق همون 20 مگ رو کم کرده ولی بعدش دیگه تو شبانه شده! منکه میوندم تو کار اینا کی میخواد هی ساعت یک خاموش روشن کنه؟! شما کدوم مرکز هستید؟نقل قول:
نیازی به خاموش روشن مودم نیستنقل قول:
شما قبل از ساعت 1 وصل نشو. بزار یک دقیقه از ساعته 1 بگذه بعد وصل شو هیچی کم نمیکنه
آخه قبل از 1 معمولا وصل هستی دیگه شما فرض کن از 10 شب وصلی! دقیقا منظورتو متوجه نشدم!نقل قول:
وقتی ساعت 1 شد اینترنت رو قطع کن. (تا اینجا فهمیدید؟ )نقل قول:
و بزار یک دقیقه بگذره. یعنی وقتی ساعت شد 1:01 به اینترنت وصل شو و دانلودکن