برا بار پنجم Demote شدم برنز 2 :n35:
Printable View
برا بار پنجم Demote شدم برنز 2 :n35:
این اینترنتم رو اعصاب ماست برا دومین بار بن شدم (پنج تا ده دقیقه)
اونم من که تاحالا بعد از سه سال بن نشده بودم
من گفتم رسیدم plat خیالم راحته نوب نیست تو تیم دیدم که اینا نوب تر از bronze ها بازی میکنن.....بعد همشون هم لجبازن
دنبال چند تا بازیکن خوب و با کار تیمی میگردم با هم بازی کنیم اگه بود من رو اد کنید
Saeidrezay
در طول بازی چه طور میشه با گیمر های دیگه ارتباط صوتی داشت اصلا داریم!!!
باید بریم به ریوت بگیم یک چیزی مثل اسکایپ بزاره
ایده خوبیه
اون فردی که این جا برا ریوت کار می کرد کجاست؟
توی خود گیم هنوز چنین امکانی نیومده تا جایی که میدونم .نقل قول:
نیاد هم چندان ضرری نداره ، با توجه به اینکه اینجور بازیا پر ترول هستن . در نظر بگیرید کل گیم یکی روسی داد بزنه cyka ! تنها راه اینه که قابلیت Mute باشه . تو دوتا2 ما این سیستم رو داریم ، و تو بازیای Solo (نورمال نه Ranked) ، آدم معمولا باید یکی دو نفرو Mute کنه .
به هر حال ، اگه میخواید با دوستاتون جوین بدید و با هم صحبت کنید تاپیک زیر رو بخونید بد نیست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی واسه این تورمنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پایه هست تیم بدیم؟
وقتی من جذبم قوی هستش و خودم رو تو لول بدشانس میدونم و این باعث میشه جلوی من باید اسمورف بیفته اون پلات دیاموند
بعد تو تیم من همه لاین ها فید بدن. منم فیلم هندیه باید اسکیلم در حدی باشه که بازی رو 1 به 9 ببرم.
خوب اسکیل ندارم. چرا باید جوش بکنم؟ وقتی میشه با کمی پول خرج کردن و سوت زدن راحت رنک بالاتر رفت.
من قرار بود پست ندم ولی ناچاری میدم
بعد از اینکه ریوت کرد اونجای من و همینجوری پشت هم فری لوس به من میده
من تصمیم گرفتم یک اسمورف پیدا کنم و اکانتم رو کرری کنه
اصلا هم مهم نیست هر کسی هر فکر میخواد بکنه بکنه
از میم شماره بپرسید سطج بازی من چیه. من بازیم هیچی نباشه گلد راحت هستش حتی پلات ها رو هم میزنم.
ولی وقتی ریوت اینطوری مچ میکنیگ می کنه که من باید 10000 تا فری لوز بگیرم
اینجاست که اسمورف ایز رئال
به یک عدد اسمورف برای کرری کردن اکانت من از سیلور 4 به گلد 1 یا پلات نیازمندیم. ( به خاطر فری لوز های فراوان به سیلور 5 دموت شدم. ولی دوباره به سیلور 4 اومدم. البته این رو بگم که وقتی سیلور 3 بودم 6 بار پروموشن باختم بعد اینجوری فری لوز گرفتم )
لطفا قیمت پیشنهادی و اکانت خودتون رو بگید. و برای اینکه من بدونم ترول نیستند من پسورد شما رو میگیرم و چک می کنم که اکانت واقعا برای شما باشه. بعد اکانت رو به شما میدم و انشالا وقتی گلد 1 یا پلات 5 شد پول خود را دریافت می کنید. اصلا هم سر پولش نترسید من حروم خور نیستم. خیالتون راحت :))
بهترین راه برای رفتن به رنک بالاتر وقتی مچ میکینگ بازی 50 10 به شما میده :n04:
یک اسمورف پیدا کنید. کمی پول هزینه کنید. برید رنک بالاتر. بعد از اونجا به جاهای بالاتر برید
به اینکه وقتی من مثلا لاین پایین رو 10 5 10 میبرم
بعد بقیه لاین ها مثلا 1 19 فید داده یا بالا فیده. فیلم هندی که نیست بازی رو ببری.
یک چیز جالب هم بگم. یک بار رفته بود فیس بوق. یک مادر..... فلان اومده بود به عکس بابانوروز میگفت این گداست و ..
اخه مادر ک...... دزد
تو که شکمت سیره جه میدونی یارو مجبوره چه کار کنه که یک لقمه نون دست زن بچش بده
این رو گفتم اون دوستانی که شانس دارند و بازی کن خوب تو تیمشون میفته یا حداقل بازی بالانس بعد میرن بالا شاخ میشن میان دیگران رو قضاوت می کنند نظر ندن لطفا
مرسی. منتظر اسمورف هستم مرسی
ههههههه من چون دیدم این بازی اسکیل میخواد گفتم بزار چمپ هایی رو که بلد نیستم یا خیلی وقته بازی نکردم بازی کنیم مثلا کایل. برای بار دوم برداشتم البته بعد از یک سال شاید. اون موقعش هم خیلی بازی نمی کردم
خوب بازی شروع شد و من 1 کیل گرفتم ولی بعدش 1 5 بود. یعنی 5 مرده به جینار چون گفتم خیلی وقته کایل رو بازی نمی کنم
بعد بیلیتز هم از لول 8 رفت افک اخر بازی تازه اومد
تروندل هم وسط بازی رفت افک
یعنی من بودم ازیر و جینکس. 3تایی مقاومت کردیم و اخرای بازی من بهتر شدم. بعد جالبه بازی رو بردیم؟ حالا من که اوایل بازی ----. بعد کایل رو هم بعد از مدت ها برداشتم ( یعنی اسکیل اونقدری نداشتم فقط نقش هیل و التی ) بعد بازی رو بردم. :) اسکیل خیلی مهمه به نظرم. اسکییییییییییییییل. اصلا فکر نکنی این بازی رو شانسه ( البته 100% لطف خدا بود ) :) من که دارم همینجوری فیل بازی می کنم. به این نتیجه رسیدم اگر قرار باشه ببری میبری. حتی اگر بعد بازی کنی. بارها شده مثلا رایون که خوب نیستم برداشتم یا چمپ های دیگه بازی رو بردم. بعد چمپی که بلدم و سگی لاین خودم رو بردم ولی بازی رو باختم :)
یک چیزی هم به دوستان اسکیل دار بگم
من یک دوستی داشتم آلمانی بود. ایشون یک دوستی داشتن تو قسمت ریوت آلمان. بعد ایشون میگفت که رفیقش بهش میگه چه روزایی بازی کنه میبره چه روزایی میبازه. یعنی اینجوریاس. حالا یک موقع شما قرار ببازی ولی تیم دشمن سوتی میده یا مثلا اسمورف طرفت میفته میری بالا بعد شاخ میشی میگی اسکیل اسکیل یا اسکیلم لیلی
من مجانی بوسستت میکنم!:n16:
ولی 2 تا شرط داره
----------------------------------------------------------
کلا 5000ip تو این چند روز تونستم بگیرم.فک کنم فردا دیگه ip bouns تموم شه. riot نامرد اسکین موندو رو هم که پیچوند...:V22: